Чи пробачити хлопцеві образу?
Відправлено 07 липень 2010 - 09:45
Відправлено 07 липень 2010 - 09:52
Відправлено 07 липень 2010 - 09:54

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
Відправлено 07 липень 2010 - 09:56
Відправлено 07 липень 2010 - 09:57
Повідомлення відредаговано Леонідівна: 07 липень 2010 - 09:57
Відправлено 07 липень 2010 - 09:57
Цитата
А я як твій хлопець на це реагує?
Відправлено 07 липень 2010 - 09:58

Открою вам, кто лучший из мужчин. И кто на свете всех других дороже... Он - самый мой любимый.... Он - МОЙ СЫН. И никого роднее быть не может!
Мій літературний блог
Відправлено 07 липень 2010 - 10:00
Вибачатись тобі добре, що не треба - твій хлопець певно давно вже підняв рейтинг з 1 до 5 або 5+ - і це вже, напевно не тому - що в нього якісь погляди на дівчину з однокласників, а тому - що це специфіка сайту - поставити оцінку, зайти в гості.
Тим більше одружується він не на ній, а на тобі!!!!!
А щодо того, як він тебе назвав, і те, що така поведінка тебе образила - просто спокійно з ним поговори - і попроси, нехай навчиться тебе поважати і надалі чи то через дурниці, чи через серйозніші речі - не вживає щодо тебе ніяких неприємних для тебе висловів!!!!!!
НЕ ПЕРЕЖИВАЙ, ВСЕ БУДЕ НОРМАЛЬНО!!!!!!!
Відправлено 07 липень 2010 - 10:14
А я як твій хлопець на це реагує?
[/quoteNf
Та ніяк не реагує...
Відправлено 07 липень 2010 - 10:15
Доречі, у мене була схожа ситуація, також з Однокласниками. Колишня дівчина мого чоловіка написала йому повідомлення, нічого такого, вже і не пам*ятаю змісту. Я мала настрій зробити якусь пакость і від його імені написала якусь єрунду і відмовила в дружбі. Потім подумала, що чоловік образиться, але він сказав, що вчинила я негарно, але якщо мені це принесло задоволення, то хай буде, т.я. думки чужих дівчат (та і всіх інших людей) для нього не мають ніякого значення поряд з моїми)))) Оце було приємно)))) Такі у нас відносини - ми найголовніші дин для одного і нам побарабану думка чужих людей. Але, чесно кажучи, до таких відносин, коли я для нього все і вся ми йшли не один рік, було багато розмов. Я розумію, що напочатках нашого зустрічання, скажемо так, реакція точно була би іншою.
Ще, доречі, я була би в шоці, якби мені запропонували вибачитись перед якоюсь там знайомою за оцінку в Однокласниках)))))
Моя вам порада - вибачте його цього разу і поговоріть. Поговоріть про те, що ви створюєте сім*ю, ви станете найближчими один для одного, ви зможете бути дуже міцним кулаком, але для цього всі інші повинні бути за межами ваших відносин. Вас повинні найбільне хвилювати почуття один одного.
Відправлено 07 липень 2010 - 10:33
Відправлено 07 липень 2010 - 10:40

Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
Відправлено 07 липень 2010 - 10:56
Відправлено 07 липень 2010 - 11:10
от ваше питання "чи пробачати?" якщо не пробачати, це значить що ви не помиритеся, а це значить кінець стосунків, скасування весілля - подумайте серьойзно й запитайте себе чи вам правда потрібне те весілля, якщо ви згодні проміняти його на такий дріб*язок?
ну і хлопець ваш - добряче подумайте й проаналізуйте, якщо якась оцінка якоїсь дівчини змогла його знервувати аж так аби не стриматися і сказати вам неприєні речі, що буде у подальшому житті? він горлатиме нас за любим дріб*язком? будь яка прикрість відмінятиме у нього відчуття поваги до вас? а як він вестиме себе у критичній ситуації, коли буде хвора дитина або якась інша надзвичайна ситуація, чи думаєте він тоді буде взмозі втримати себе в руках, втамувати емоції?
я не знаю вас і не знаю вашого хлопця і не знаю відповіді на ці питання, але дуже б вам радила відкласти на пів годинки рожеві окуляри закоханості і критично оцінити ті факти, які підняла на гору ця знов таки порожня і безглузда ситуація.

Бобро перемагає козло!
Відправлено 07 липень 2010 - 11:19

Відправлено 07 липень 2010 - 11:23
Звичайно що не варто зараз розривати відносини, це саме легше зробити, потім будете жаліти. Поговоріть з ним, скажіть що хочете знати що він дорожить вами, ви ще не одружені отже маєте ще час подивитись на його поведінку.
Відправлено 07 липень 2010 - 11:33
Цитата
А ти не дурницю впорола??? Ти поставила дівчині одиницю тільки за те що вона тебе просто нервувала... Насправді це називається ревнощами. В твоєму житті буде ще не одна дівчина, яка робитиме "глазки" до твого коханого і що, всім ставитимеш одиниці??? Тоді створюй свою сторінку.
На мою думку, вибачитись треба однозначно . Але не тобі перед тою дівчиною, а тобі і твоєму хлопцеві один перед одним.

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 07 липень 2010 - 11:34
Правильно тут дівчата говорять - він не на ній одружується, а на вас.
В дорослому, а тим більше в сімейному житті буде значно більше проблем - а ось ця вам здасться просто смішною і взагалі не вартою уваги. І ідіотка. як на мене - це ще не найгірший варіант.....
Відправлено 07 липень 2010 - 11:39
Kuzia (7.7.2010, 11:34) писав:
Машина теж не рушає при швидкості 150 км/год... Розгон потрібен. Нажаль, в цій справі теж. Якщо не припинити цього зараз, то за ідіоткою підуть і інші. Жінка не повинна дозволяти ображати себе, але і не провокувати чоловіка.

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"

Допомога