Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Чи пробачити хлопцеві образу? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Чи пробачити хлопцеві образу? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Наталя777 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 07 липень 2010 - 09:45

Ми з хлопцем на однокласниках дивились фотографії дівчини ,яка зустрічається з другом мого хлопця.Ну і вона завжди строїла глазки до мого хлопця. І як є рейтинг в однокласниках я з його сторінки їй поставила 1 , бо вона мене просто нервувала.Він як то побачив-то сказав , дурнувата..........ідіотка......ти що не знаєш,о для дівчат це важливо ,як їх оцінюють...тобто за таку дурницю він мене обізвав ,ще й перед своїм братом...я вийшла з кімнати і пішла....він звичайно вибачався,бо був нервовий,але я тепер не знаю як тепер з ним поступити...бо як він мене можливо назвав раз-то і ще так може називати....а взагалі то ского ми планували одружуватися...я знаю ,що негарно пхатися в чужі справи-але я така вже є :girl_angel: Це ніби дурна ситуація,але я дуже хочу ,щоб ви мені порадили...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Maljatko 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 09:52

як на мене, ви поступили неправильно якось вже дуже по дитячому. перш за все потрібно вибачитись вам перед цією дівчиною, а вже потім виясняти стосунки з хлопцем. і не ображайся, я написала лише свою думку.
  • 2
  • Back To Top

Користувач у мережі   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 07 липень 2010 - 09:54

Наталя777-зрозуміло що він знерувався бо ти з його стронки поставли цю оцінку ! а тепер поставь себе на його місце як би він від твого імені поставив комуь одиницю !йому не приєно що подумае про нього ця людина ! А взвагалі це не приємно коли кохана людина тебе ображае ! Все це пройде він сказав не думаючи ! через деякій час ти просто забудеш про цю ситуацію повір є речі і погірше ! Мою коліжанку на ії день народження чоловік напився і при всіх назив ії по призвищю по дівочому мені особисто було не приємно це слухати а що в неї на душі робилось ! так що кохання і злагоди вам !!!
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Myrra 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 09:56

Ах молодість!!!!!якщо він вибачився то не варто зациклюватись на такій дрібниці.Я б також гаркнула на свого муженька коли б він зайшов на мій сайт і щось там писав.
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Леонідівна 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 09:57

так зареєструйтесь Ви самі на однокласниках, та й ставте одиниці скільки вам заманеться, для чого на його сторінку заходити?і від його імені щось робити? Якийсь дитячий садок!

Повідомлення відредаговано Леонідівна: 07 липень 2010 - 09:57

My Signature
Зображення
Я Юля)
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ksenya in love 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 09:57

Цитата

...вона завжди строїла глазки до мого хлопця...

А я як твій хлопець на це реагує?
My Signature
Зображення Зображення
Жизнь дается человеку один раз. И прожить её надо так, чтобы там наверху офигели и сказали: "А ну-ка повтори!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мозаїка 

• Стежинами книг, Розумниця року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 07 липень 2010 - 09:58

Наталя777, , хай це, може, і було по - дитячому, але я б йому такого не вибачила. Сказала б , щоб ішов до тієї "красуні", якщо вона йому так подобається. А якби й пробачила, то він Д - О - О - О - ВГО в мене просив би пробачення. Ніколи не дозволяй себе обзивати ні чоловіку, ні тим більше хлопцеві. Раз попустиш, то він тобі на голову вилізе.
My Signature
Зображення Зображення
Открою вам, кто лучший из мужчин. И кто на свете всех других дороже... Он - самый мой любимый.... Он - МОЙ СЫН. И никого роднее быть не может!
Мій літературний блог
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   LANYSKA 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 07 липень 2010 - 10:00

Наталя777, це - дійсно трохи по-дитячому, але ми певно всі хоч по разу, по два проявляли таку ж поведінку))))))
Вибачатись тобі добре, що не треба - твій хлопець певно давно вже підняв рейтинг з 1 до 5 або 5+ - і це вже, напевно не тому - що в нього якісь погляди на дівчину з однокласників, а тому - що це специфіка сайту - поставити оцінку, зайти в гості.
Тим більше одружується він не на ній, а на тобі!!!!!
А щодо того, як він тебе назвав, і те, що така поведінка тебе образила - просто спокійно з ним поговори - і попроси, нехай навчиться тебе поважати і надалі чи то через дурниці, чи через серйозніші речі - не вживає щодо тебе ніяких неприємних для тебе висловів!!!!!!
НЕ ПЕРЕЖИВАЙ, ВСЕ БУДЕ НОРМАЛЬНО!!!!!!!
My Signature
Зображення
Раз в житті дають людині крила,раз в житті ти можеш відірватись від землі,і вже коли піднявся, то не зупиняй політ!
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 10:14

[quote name='-=Ksenya=-' date='7.7.2010, 9:57' post='433141']
А я як твій хлопець на це реагує?
[/quoteNf

Та ніяк не реагує...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Малінка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 10:15

Наталя777, , ви, звісно, поступили не дуже коректно по відношенню до свого хлопця, але не на стільки, щоб вислуховувати такі слова. Це був просто дещо дитячий поступок, на які ми, жінки, маємо право))) Непоганою реакцією вашого хлопця була би така сама витівка - поставити комусь оцінку від вашого імені, і ви були би квиті. Але, мабуть, йому важлива думка цієї дівчини, а, можливо, псіханув від несподіванки. Так що, для початку, вам потрібно вибачитись один перед одним і поговорити.
Доречі, у мене була схожа ситуація, також з Однокласниками. Колишня дівчина мого чоловіка написала йому повідомлення, нічого такого, вже і не пам*ятаю змісту. Я мала настрій зробити якусь пакость і від його імені написала якусь єрунду і відмовила в дружбі. Потім подумала, що чоловік образиться, але він сказав, що вчинила я негарно, але якщо мені це принесло задоволення, то хай буде, т.я. думки чужих дівчат (та і всіх інших людей) для нього не мають ніякого значення поряд з моїми)))) Оце було приємно)))) Такі у нас відносини - ми найголовніші дин для одного і нам побарабану думка чужих людей. Але, чесно кажучи, до таких відносин, коли я для нього все і вся ми йшли не один рік, було багато розмов. Я розумію, що напочатках нашого зустрічання, скажемо так, реакція точно була би іншою.
Ще, доречі, я була би в шоці, якби мені запропонували вибачитись перед якоюсь там знайомою за оцінку в Однокласниках)))))
Моя вам порада - вибачте його цього разу і поговоріть. Поговоріть про те, що ви створюєте сім*ю, ви станете найближчими один для одного, ви зможете бути дуже міцним кулаком, але для цього всі інші повинні бути за межами ваших відносин. Вас повинні найбільне хвилювати почуття один одного.
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Melpomenh 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 10:33

Наталя777, або Вам років 16 або Ви "незагружена" особа або Ваш молодий чоловік правий щодо Вас!!!
My Signature
Зображення

Слінгоконсультую http://www.malecha.o...нгоносіння.html
  • 2
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 10:37

Перегляд повідомленняMelpomenh (7.7.2010, 10:33) писав:

Наталя777, або Вам років 16 або Ви "незагружена" особа або Ваш молодий чоловік правий щодо Вас!!!

Та чого ви вже так.....та ні, просто зробила не подумавши...так незагружена,якщо це про сайт
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ptaszka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 10:40

От так ви, Наталя777, і будете реагувати на подібного роду ситуації і в подружньому житті - але це тільки на мій погляд... А причина тут не "глазки" чужої дівчини, а звичайна ревність чи власні комплекси - боїтеся, щоб не звертав уваги на інших дівчат. Але повірте, що то ще не саме страшне і не обмежуйте свободи вашого хлопця. Вам би теж не сподобалося, якби він з вашої сторінки понаставляв вашим колєгам одиниць. Невже ви думаєте, що такими дурними витівками прив"яжете його до себе? Швидше відштовхнете... Я би просто не звертала на це все уваги і поводила б себе достойніше. А на рахунок того, що ідіоткою обізвав - тут він не помилився - не ображайтеся, тим більше він вибачився - все-таки любить вас! Всього вам найкращого у стосунках з коханим! Не ведіться на надумані "провокації", особливо з боку дівчат і не ускладнюйте собі життя - все буде добре! :kiss:
My Signature
Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   An_ya 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 10:56

Звісно вчинили ви як в дитячому садку але реакція хлопця теж якась не зрозуміла. Якщо він так зреагував на те що ви поставили 1 тій дівчині значить вона йому не байдужа. Тому що якби було всерівно він би так не вчинив і вас не обзивав! Такщо вирішуйте все зараз поки не пізно.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 11:10

Я б вам порадила відкинути думки про дурну ситуацію, яка не варта виїденого яйця, і глибше зазрнути у спонуки, що вас обох до цього привели...

от ваше питання "чи пробачати?" якщо не пробачати, це значить що ви не помиритеся, а це значить кінець стосунків, скасування весілля - подумайте серьойзно й запитайте себе чи вам правда потрібне те весілля, якщо ви згодні проміняти його на такий дріб*язок?

ну і хлопець ваш - добряче подумайте й проаналізуйте, якщо якась оцінка якоїсь дівчини змогла його знервувати аж так аби не стриматися і сказати вам неприєні речі, що буде у подальшому житті? він горлатиме нас за любим дріб*язком? будь яка прикрість відмінятиме у нього відчуття поваги до вас? а як він вестиме себе у критичній ситуації, коли буде хвора дитина або якась інша надзвичайна ситуація, чи думаєте він тоді буде взмозі втримати себе в руках, втамувати емоції?

я не знаю вас і не знаю вашого хлопця і не знаю відповіді на ці питання, але дуже б вам радила відкласти на пів годинки рожеві окуляри закоханості і критично оцінити ті факти, які підняла на гору ця знов таки порожня і безглузда ситуація.
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Біла Троянда 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 11:19

Наталя777, варіантів чого так хлопець сказав і чому Ви так зробили є багато, важко судити лише з 2 рядків. Ви ревнуєте, це факт, Ви хочете довести сама собі що Ваш хлопиць любить Вас? А спитайте його самого!І все-таки це не дуже гарно заподіяти шкоду іншій дівчині лише через ревнощі
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Ananaska 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 11:23

Я погоджуюсь що якась трохи дивна поведінка вашого хлопця. Якщо б йому було байдуже до цієї дівчини, то він би так не реагував. Ну не знаю, це моя така думка. Маю приклад зі свого життя. Ще коли ми тільки зустрічались з моїм чоловіком, я прочитала в його асьці переписку з одною дівчиною, там нічого такого не було але мене взяла ревність і я закатала не величкий скандал. Мій, ще тоді майбутній чоловік, сказав пиши їй що хочеш від мого імені а потім можеш видалити її, сказав що не хоче втратити мене через якусь переписку, коли я сказала що не буду її видаляти, він видалив сам. Теж якось так тоді по дитячому вийшло але він мені доказав що дорожить мною.
Звичайно що не варто зараз розривати відносини, це саме легше зробити, потім будете жаліти. Поговоріть з ним, скажіть що хочете знати що він дорожить вами, ви ще не одружені отже маєте ще час подивитись на його поведінку.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 11:33

Ніколи не схвалюю мужчин, які дозволяють собі ображати в той чи інший спосіб дівчат (жінок). Але ж не треба їх провокувати і чекати, що вони будуть при цьому білими і пухнастими.

Цитата

...за таку дурницю він мене обізвав...

А ти не дурницю впорола??? Ти поставила дівчині одиницю тільки за те що вона тебе просто нервувала... Насправді це називається ревнощами. В твоєму житті буде ще не одна дівчина, яка робитиме "глазки" до твого коханого і що, всім ставитимеш одиниці??? Тоді створюй свою сторінку.
На мою думку, вибачитись треба однозначно . Але не тобі перед тою дівчиною, а тобі і твоєму хлопцеві один перед одним.
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Kuzia 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 11:34

Наталя777, трішки не гарно ви зробили, якщо хотіли їй насолити - потрібно було зі своєї сторінки то поставити. Але в загальному - цим ви нічого не вирішете і не вирішили, тільки з хлопцем посварилися.
Правильно тут дівчата говорять - він не на ній одружується, а на вас.
В дорослому, а тим більше в сімейному житті буде значно більше проблем - а ось ця вам здасться просто смішною і взагалі не вартою уваги. І ідіотка. як на мене - це ще не найгірший варіант.....
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 липень 2010 - 11:39

Перегляд повідомленняKuzia (7.7.2010, 11:34) писав:

І ідіотка. як на мене - це ще не найгірший варіант.....

Машина теж не рушає при швидкості 150 км/год... Розгон потрібен. Нажаль, в цій справі теж. Якщо не припинити цього зараз, то за ідіоткою підуть і інші. Жінка не повинна дозволяти ображати себе, але і не провокувати чоловіка.
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн