Справа в тому, що нещодавно моєму чоловіку запропонували нову роботу… у Вінниці. Приступити до роботи він має десь на початку серпня. Я спочатку була категорично проти: ніколи не думала про переїзд до іншого міста, тим більше так далеко. Я все життя прожила в Луцьку, тут всі мої рідні, друзі, робота, все моє життя!!! А там незнайоме місто, нікого не знаю, порадитись не буде з ким. Чоловік мій з 17 років живе і забезпечує себе сам, тому йому трохи простіше в цьому плані. Головне, що мене тормозить – це те, що в кінці серпня чекаємо нашого першого синочка (по лінієчці видно). Я в паніці
Він мені в перший день як сказав, то я ревіла – не могла зупинитись, мені так страшно… Я йому пояснювала, що мені зараз той переїзд – це просто якийсь кінець світу! Він мене заспокоював, що це лише пропозиція, ще нічого не ясно, а сьогодні йому подзвонили і офіційно підтвердили його погодження на цю посаду (треба зауважити, що дуже добре оплачувану).
Чоловік мене, правда, запевняє, що якщо я не захочу нікуди їхати, то він відмовиться… Але ж я бачу, як для нього це важливо (як і для нашої сім’ї взагалі-то). Тим більше розумію, що така нагода трапляється, можливо, раз в житті і такого шансу може вже ніколи не трапитись. А ще боюсь, що якщо я зараз його відмовлю, то він потім все життя шкодуватиме і згадуватиме мені (хоч може вголос про це і не скаже).
Я просто розгублена… Якби не вагітність і дитинка, то їхала б не роздумуючи, а так… Страшно…
Чоловік пропонує, щоб він поїхав туди сам на перший час, все нам підготує до переїзду, а потім і ми до нього приїдемо. На пологах він буде, а після пологів мені мама поможе з маленьким. Може і так, але ж це все час... Це, напевно, найбільш оптимальний варіант, але все-одно… Як правильно поступити, що все це пройшло безболісно для нас?
Я правда зовсім розгублена...

Допомога