Готуємось до школи Покупки через інтернет магазини
Відправлено 05 липень 2010 - 20:37
Ми цього року йдемо до школи Хвилюємось!!!! А ще цікавить чи можна купити шкільні причандалля :) через нет. нам потрібна шкільна форма, причому думаю не в одному варіанті, рюкзак (хочеться хороший), а базар мене просто дратує.
Мо в когось є досвід придбання таких речей через інет, поділіться!!!!
Відправлено 05 липень 2010 - 21:13
Відправлено 06 липень 2010 - 12:29
Мій синок теж іде в перший клас цього року. Ще поки нічого не купляю, бо і вибору поки немає .

Відправлено 06 липень 2010 - 13:22
Може вам мої поради стануть впригоді, ми форму купляли на базарі відходили 2 роки і піджак з сарафаном прали кожного тижня в машинці, вигляд її супер, тільки стала мала, тому раджу купляти форму і добре дивитися на тканину. На рахунок зошитів перепробували купу, ці такі красиві зошити погані тим, що обкладинка слизька і підписати ручкою не можливо, а інші розпливається жахливо чорнило чи гель (з гелевих ручок), або перебиває сильно на іншу сторінку і дитина не бачить лінійок, переконалася саме краще фірми "школярик" зошити. Тож зошити тоже краше подивитися перед тим, як купляти. А на рахунок ранця можу порадити, купляйте щоб був легким, бо діткам дуже багато треба всього носити там.
Повідомлення відредаговано Ira+kola: 06 липень 2010 - 13:22
Відправлено 06 липень 2010 - 15:46
Відправлено 13 липень 2010 - 21:41
Відправлено 04 серпень 2010 - 10:43
Відправлено 04 серпень 2010 - 10:51
Привіт надійка? гуляти сьогодні підеш? На повітрі тобі розкажу як плями чорнильні виводять.........
Відправлено 04 серпень 2010 - 10:57
Відправлено 11 серпень 2010 - 12:13
Відправлено 11 серпень 2010 - 14:08
Відправлено 11 серпень 2010 - 14:40
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
http://super-obuv.com.ua/product/793/ - ось адреса сайту
Відправлено 11 серпень 2010 - 16:47
Це вже взагалі відпад... Це що "на старт...увага...руш!"?
Відправлено 11 серпень 2010 - 16:56
Повідомлення відредаговано ВОГНИК: 11 серпень 2010 - 17:08
Відправлено 11 серпень 2010 - 23:35
В нас список висить з початку літа в школі.
Зошити в клітинку - 10-15
в косу лінійку - 10-15
Обкладинкі на зошити і підручники,
Пенал ,
Папка для зошитів,
Ручки, олівці прості, гумка, лінійка,
Альбом для малювання,
Нотний зошит,
Кольорові олівці,
Фарби,
Кольор. папір, ножиці.
Пластилін,
Спорт. форма і взуття,
Форма, перезувне,
Портфель.
Звісно ще якісь рубашки на кожен день.
Придбала сьогодні взуття на перше вересня, і от тепер сумніваюсь, після критики чоловіка. Він каже, що під брючки ці черевички не підуть. Невже треба знову шукати? Ми і ці шукали таак довго, бо в малого широка ніжка з високим підйомом, а ці єдині йому виявились зручними. Порадьте, чи нормально підійтуть вони під штани?
Мені здається , що буде нормально.Ви краще вдіньте його у форму і в ці туфлі, і подивіться.
Повідомлення відредаговано PYZATIK: 11 серпень 2010 - 23:38

Відправлено 12 серпень 2010 - 00:57
Форма. Не купували, хоча говорили треба. Вчителька перед 1вересня порадила не спішити. Вже 4 роки поспіль хочуть зобов"язати ходити мише у формі. Не виходить. Може цього року прийдеться купувати. З 32 дітей ходили лише 4 у формі. Цього року батьки не спішать купувати. Заставлять - тоді. Купляла би, якби була якісна. Дівчатка об стільці постійно рвуть колготки, тому ходили усі в штанах.
Ранець. Діти ставлять їх біля парт в проході, і у кого лише на замочок, то так і розкриті лежали на весь прохід. Чомусь ніхто не закривав. Хто ішов до дошки копав парочку ранців і звідти щось вилітало, тому діти постійно щось губили.
Канцтовари. Попередньо купували ручку, олівці, фарби, пластилін, кол.папір, клей...все для творчості. Перший тиждень вони щось вирізали, клеїли. Вчителька оголошувала що приносити на наступний день, чи наступне заняття. Уроків не було, вони лише знайомилися. На другому тижні видала пропис і почали писати, тоді ж десь і математику. В зошитах почали писати десь за місяць. Не купувала на гуртовнях все бігом і скопом, щоби зекономити. Вчителька сказала що мати на наступний день то ішла і купляла.

Допомога