Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Готуємось до школи - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Готуємось до школи Покупки через інтернет магазини Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 05 липень 2010 - 20:37

Привіт усім!
Ми цього року йдемо до школи Хвилюємось!!!! А ще цікавить чи можна купити шкільні причандалля :) через нет. нам потрібна шкільна форма, причому думаю не в одному варіанті, рюкзак (хочеться хороший), а базар мене просто дратує.

Мо в когось є досвід придбання таких речей через інет, поділіться!!!!
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Ксюн4ик 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 05 липень 2010 - 21:13

Татіка, і ми цього року йдем в школу. Але ще навіть документів не подали, бо в мене народилась ще одна донечка, їй тільки 12 днів, то я теж ні нащо не маю ні часу, ні можливості.Форми колись дивилась в інтернет-магазині Керченської швейної фабрики.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 21:28

Татіка, а ви вже знаєте колір вашої форми?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 08:14

ясочка, так вона має бути темно синя, або в бордову клітинку
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   PYZATIK 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 12:29

Я думаю що форму всеж краще купити на базарі чи в магазині, треба міряти і щупати :cray: .А в інтернетмагазинах все остальне.
Мій синок теж іде в перший клас цього року. Ще поки нічого не купляю, бо і вибору поки немає .
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ira+kola 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 13:22

Татіка
Може вам мої поради стануть впригоді, ми форму купляли на базарі відходили 2 роки і піджак з сарафаном прали кожного тижня в машинці, вигляд її супер, тільки стала мала, тому раджу купляти форму і добре дивитися на тканину. На рахунок зошитів перепробували купу, ці такі красиві зошити погані тим, що обкладинка слизька і підписати ручкою не можливо, а інші розпливається жахливо чорнило чи гель (з гелевих ручок), або перебиває сильно на іншу сторінку і дитина не бачить лінійок, переконалася саме краще фірми "школярик" зошити. Тож зошити тоже краше подивитися перед тим, як купляти. А на рахунок ранця можу порадити, купляйте щоб був легким, бо діткам дуже багато треба всього носити там.

Повідомлення відредаговано Ira+kola: 06 липень 2010 - 13:22

My Signature
Зображення
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 15:46

Додам: моїм дуже подобалося САМИМ вибирати шкільне приладдя (з моїми "ненав'язливими" :hi: порадами). Адже вам у щколі вже дали список канцтоварів? Тепер дещо з власного досвіду. Форма ф-ки "Юність" дуже поганої якості. Щоденник добре брати у твердій палітурці, але попередньо переглянути (там буває дуже специфічна інформація і фото, не для першокласниці). Добре мати окреме відділення у рюкзаку - для спортивної форми чи змінного взуття (як на мене, то зручніше, ніж у торбинці носити).
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 липень 2010 - 21:41

Татіка,темка супер!! Моя доня також цього року йде до першого класу і розуміння, що багато чого знадобиться мене трохи лякає. Ідея з інтернет-магазинами супер, треба спробувати пошукати. Бо рюкзак доня вже знає який хоче, але він коштує 450грн, як на мене забагато. А ще треба купу всяких канцтоварів. форму в нас школа замовляє всім однакову, ми вже сходили до ательє де її будуть шити. Але білі блузочки треба дусь шукати. Хочеться хлопок, а на базарі тільки таке бє....
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 серпень 2010 - 10:43

Ой, а мені список тільки 20 серпня на батьківських зборах дадуть. Трохи устно перелічила, я мало що запам`ятала, правда зрозуміла, що треба ВСЕ. Ну рюкзак і пенал я вже купила, дещо з садочка залишилось. Будемо галопом все купляти. А головне, щоб попалася вдала чорнильна ручка, бо вчителька сказала, що і дорога і дешева може тікти, а я як згадаю ті чорнильні плями... Може хто порадить, як вибрати добру чорнильну ручку? і як найкраще ті плями виводити?
:unknw: - слухайте, то вона бюстгалтером махає????? Тільки ось звернула увагу.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   анаско 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 04 серпень 2010 - 10:51

Перегляд повідомленняНіка (4.8.2010, 11:43) писав:

Ой, а мені список тільки 20 серпня на батьківських зборах дадуть. Трохи устно перелічила, я мало що запам`ятала, правда зрозуміла, що треба ВСЕ. Ну рюкзак і пенал я вже купила, дещо з садочка залишилось. Будемо галопом все купляти. А головне, щоб попалася вдала чорнильна ручка, бо вчителька сказала, що і дорога і дешева може тікти, а я як згадаю ті чорнильні плями... Може хто порадить, як вибрати добру чорнильну ручку? і як найкраще ті плями виводити?
:unknw: - слухайте, то вона бюстгалтером махає????? Тільки ось звернула увагу.

Привіт надійка? гуляти сьогодні підеш? На повітрі тобі розкажу як плями чорнильні виводять......... :air_kiss: :rofl:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   luluka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 серпень 2010 - 10:57

Зі свого досвіду. Рюкзак на перший клас все одно який тому що все виходить дуже тяжким і скорше всього носити будете самі. І ще ми на перший клас купили повнісню шерстяну форму. До кунця року вона мала жахливий вигляд: постійно кошлатилась, що з нею неробила. Цього року купили такий що містить поліестер. А чорнильну ручку може спробувати таку що немає пера вона нетече я сама такою пишу
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 серпень 2010 - 10:59

Перегляд повідомленняанаско (4.8.2010, 11:51) писав:

Привіт надійка? гуляти сьогодні підеш? На повітрі тобі розкажу як плями чорнильні виводять......... :unknw: :rofl:

А-а-а-а, йду вже біжу!!!!!! :air_kiss: Зараз тобі дзвоню!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2010 - 22:15

Ніка, а нам список необхідного дадуть лише 1 вересня
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Milenium 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 серпень 2010 - 12:13

І ми цього року йдем до школи,потрохи вже скупляємся,от тільки не можем ніяк підібрати форми.Не знаєте де є великий вибір?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ВОГНИК 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 серпень 2010 - 14:08

Привіт! У нас теж син цього року йде у перший клас. Тому ми стараємся хоча б періодично читати і писати. А в плані шкільного приданого майже готові. Не придбала тільки штани. У нашій школі за форму служать однакові жилетки,(чотири кольори на вибір), дві ми уже замовили і забрали з ательє. Канцтовари купили всі по списку зі школи в одному супермаркеті. ОБійшлось десь 220 грн.Ранець нам купила бабуся, за скільки не знаю. Придбала сьогодні взуття на перше вересня, і от тепер сумніваюсь, після критики чоловіка. Він каже, що під брючки ці черевички не підуть. Невже треба знову шукати? Ми і ці шукали таак довго, бо в малого широка ніжка з високим підйомом, а ці єдині йому виявились зручними. Порадьте, чи нормально підійтуть вони під штани?Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 серпень 2010 - 14:40

А хотіла придбати мокасини у інтернет-магазині Супер обувь, але не наважилась без примірки.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
http://super-obuv.com.ua/product/793/ - ось адреса сайту
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 серпень 2010 - 16:47

Перегляд повідомленняoka (10.8.2010, 23:15) писав:

Ніка, а нам список необхідного дадуть лише 1 вересня

Це вже взагалі відпад... Це що "на старт...увага...руш!"? :unknw:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 серпень 2010 - 16:56

Ока, дуже дивно, що вам список дадуть лише 1 вересня. Що діти без зошитів, ручок, і спортивної форми робитимуть в школі? Вперше таке чую. Нам списки дали на початку липня, і то я переживала, чи все встигну.Але у нашій школі і список чималий, як на мене.Взагалі було б не погано, якби дівчата написали списки , за якими вони збирають першокласників. Наш виглядає ось так: 1.Портфель(250) 2.Кросівки або кеди на фізкультуру(100).3.Чешки на заняття танцями(45).4.Шорти для танців(25).5.Білі футболки для танців( 60).6.Взуття перезувне(75). 7.туфлі на 1 вересня до форми(185). 8.Форма( у нас жилетки і штани)(300). 9.Спортивний костюм(250). 10.Невелика подушка(діти сидять на них під час деяких занять)(50). 11.Підручник і зошит з англійської(спецкурс)(120). 12.Комплект трусиків і маєчок(100). 13.Пенал(50). 14.Папка для трудового навчання(+ножиці, клей, кольоровий папір, картон, клейонка, ганчірка)(50). 15.Папка для зошитів(17).Зошит в клітинку, 5 шт.(5). 16.Зошит в косу лін., 5 шт.(5).Обгортки для зошитів(4). 17.Обгортки для підручників(10). 18.Кулькові ручки(10). 19.Дерев"яна лінійка(2). 20. Прості олівці(5). 21.Гумка, стружилка(10). 22.Кольрові олівці( 20). 23.Фломастери( 15). 24.Пластилін, підкладна дошка, стеки( 15). 25.Альбом(10). 26.Акварельні фарби(15). 27. Пензлики(10). Здається, все. Дещо у нас було, наприклад, вишиванка і гарний набір нових пезликів , але на цьому не зекономиш. Спортивний костюм купили трохи раніше. Кросівок купили 2 пари, бо спочатку придбали дуже гарні, але на шнурівках, то купили ще на липучках, щоб першокласник не мучився. Ось такий "списочок", разом потягнуло 1813 грн!. Нічого ексклюзивного не купували!

Повідомлення відредаговано ВОГНИК: 11 серпень 2010 - 17:08

• 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   PYZATIK 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 серпень 2010 - 23:35

ВОГНИК ваш список мене просто вбив...стільки всього!!!
В нас список висить з початку літа в школі.
Зошити в клітинку - 10-15
в косу лінійку - 10-15
Обкладинкі на зошити і підручники,
Пенал ,
Папка для зошитів,
Ручки, олівці прості, гумка, лінійка,
Альбом для малювання,
Нотний зошит,
Кольорові олівці,
Фарби,
Кольор. папір, ножиці.
Пластилін,
Спорт. форма і взуття,
Форма, перезувне,
Портфель.
Звісно ще якісь рубашки на кожен день.

Придбала сьогодні взуття на перше вересня, і от тепер сумніваюсь, після критики чоловіка. Він каже, що під брючки ці черевички не підуть. Невже треба знову шукати? Ми і ці шукали таак довго, бо в малого широка ніжка з високим підйомом, а ці єдині йому виявились зручними. Порадьте, чи нормально підійтуть вони під штани?

Мені здається , що буде нормально.Ви краще вдіньте його у форму і в ці туфлі, і подивіться.

Повідомлення відредаговано PYZATIK: 11 серпень 2010 - 23:38

My Signature
Зображення
  • 3
  • Back To Top

Користувач у мережі   Серенада 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2010 - 00:57

Доня іде в 2-й клас. До першого класу готувалися так:
Форма. Не купували, хоча говорили треба. Вчителька перед 1вересня порадила не спішити. Вже 4 роки поспіль хочуть зобов"язати ходити мише у формі. Не виходить. Може цього року прийдеться купувати. З 32 дітей ходили лише 4 у формі. Цього року батьки не спішать купувати. Заставлять - тоді. Купляла би, якби була якісна. Дівчатка об стільці постійно рвуть колготки, тому ходили усі в штанах.
Ранець. Діти ставлять їх біля парт в проході, і у кого лише на замочок, то так і розкриті лежали на весь прохід. Чомусь ніхто не закривав. Хто ішов до дошки копав парочку ранців і звідти щось вилітало, тому діти постійно щось губили.
Канцтовари. Попередньо купували ручку, олівці, фарби, пластилін, кол.папір, клей...все для творчості. Перший тиждень вони щось вирізали, клеїли. Вчителька оголошувала що приносити на наступний день, чи наступне заняття. Уроків не було, вони лише знайомилися. На другому тижні видала пропис і почали писати, тоді ж десь і математику. В зошитах почали писати десь за місяць. Не купувала на гуртовнях все бігом і скопом, щоби зекономити. Вчителька сказала що мати на наступний день то ішла і купляла.
  • 2
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн