Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Коричнево-кров"янисті виділення між місячними - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Коричнево-кров"янисті виділення між місячними Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Наталі79 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 05 липень 2010 - 15:15

Дівчата, всім привіт. Маю проблему - коричнево-кров"янисті виділення між місячними...Здавала аналізи мазки на флору і цитологію - все в нормі. А виділення є. Вживала прогестерон деякий період, то саме в цей період не було. Після завершення виділення відновились...Може хтось з таким стикасвся?? Напишіть будь-ласка що це було і як ви боролися з цією проблемою. Дякую
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 05 липень 2010 - 15:26

Наталі79, ніде невидно на лінієчці, таке може бути після пологів, в мене таке інколи є, але ми на ГВ
також причиною може бути гормональний збій, нерви....., а ерозіїї немає?
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   liya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 16:41

У мене є така проблема в перший день місячних(інколи в останній).Як мені пояснювала лікарка,це від того ,що є загиб матки і не все виходить під час місячних,а на наступні місячні те що залишилось(а воно вже логічно коричневе і гнійне) все ж намагається вийти.А ще в когось може бути причина в молочниці(тобто як є молочниця,а ще й загиб,то буде ще гірша картина).
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   мама Тараса 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 05 липень 2010 - 16:47

В мене так є і причина - ендометріоз, призначено 3 міс пити ДУФАСТОН з 10 по 25 день циклу, 1 місяць пропила-змін нема(((
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nirvana 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 05 липень 2010 - 20:11

Наталі79, у мене теж таке було - якраз посередині циклу, це так овуляція може проходити, навіть болі незначні бувають. Точно не памятаю, як по-медичному звучить, здається, це відбувається, коли з яйника виходить зріла яйцеклітина, може бути невелике виділення крові. Почитайте в темці про овуляцію. У моєму випадку боліло досить сильно, мене швидкою забрали в лікарню, підозрюбвали розрив яйника :blum1: , налякали так, що словами не передати... А потім ось так пояснили, пару днів покололи но-шпу і все. На щастя, більше такого не поворювалось, це було ще до вагітності.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   juliab 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 13:30

В мене теж по середині циклу таке буває і живіт внизу трохи поболює. Лікар каже, що це овуляція і це норма.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   liya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 13:48

Мені з іншої причини назначили Дуфастон,то цього разу картина значно краща .Цих коричневих виділень цього разу було дуже-дуже мало.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   сімейка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 14:56

в моєї куми таке було декілька місяців виявилось що то запущена ерозія і не зразу перший лікар виявив пішла до другого.робили заморожування і призначили протизаплідні як лікування тепер все як книжка пише
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Міля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 15:08

А я знаю, що це може бути причиною ендометріозу!!! Хоча це все дуже індивідуально, консультуйтесь в інших лікарів, якщо Ваша каже, що все нормально, а виділення є - то на це однозначно має бути якась причина. Не лякайтеся, та саме основне - правильно визначити причину, і тоді можна швиденько підлікуватися. Здоров"ячка Вам!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Schwarze Rose 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 15:31

Перегляд повідомленняМіля (6.7.2010, 16:08) писав:

А я знаю, що це може бути причиною ендометріозу!!! Хоча це все дуже індивідуально, консультуйтесь в інших лікарів, якщо Ваша каже, що все нормально, а виділення є - то на це однозначно має бути якась причина. Не лякайтеся, та саме основне - правильно визначити причину, і тоді можна швиденько підлікуватися. Здоров"ячка Вам!!!

В мене теж таке було після кесаревого, діагностували ендометріоз, але чим лікувала вже не пам"ятаю. Якщо це буває під час овуляції - це не норма, а є якась причина, що організм так реагує на овуляцію. Підтримую Мілю, що обов"язково треба визначити справжню причину і тоді лікувати у гінеколога, а не (пробачте) через форум.
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення.
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 17:40

під час овуляціїї таке може бути через кісти яйників, які викликають і біль про який пишуть дівчата - кіст є декілька видів і вони можуть бути одночасно, часто але не завжди це супроводжується також розтягнутим менструальним циклом і спричинене дисбалансом гормонів. сам механізм якщо не помиляюся наступний - фолікул дозріває і не лопається вчасно, а набирається кров*ю (фолікулярна кіста) і згодом все ж лопнувши випускає яйцеклітину і ту кров яку ви бачите... всеодно це відхилення від норми і треба обов*язково лікувати.
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Chemnyulya 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 липень 2010 - 13:25

Перегляд повідомленняНаталі79 (5.7.2010, 16:15) писав:

Дівчата, всім привіт. Маю проблему - коричнево-кров"янисті виділення між місячними...Здавала аналізи мазки на флору і цитологію - все в нормі. А виділення є. Вживала прогестерон деякий період, то саме в цей період не було. Після завершення виділення відновились...Може хтось з таким стикасвся?? Напишіть будь-ласка що це було і як ви боролися з цією проблемою. Дякую

В мене такі були, коли була ерозія. А в моєї мами зараз ці виділення і лікар кілька днів тому сказав, що то в неї
від запалення яєчників. Так, що однозначну відповідь може дати лише лікар. Може зверніться до іншого. Крім виділень ще щось турбує?

Повідомлення відредаговано Chemnyulya: 19 липень 2010 - 13:26

My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Anna_34 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 липень 2010 - 14:46

а в мене подібне почалось на морі - і мазалось майже місяць. Зараз планую до лікаря на аналізи і огляд
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталі79 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 13 жовтень 2010 - 14:25

Дівчата, всім дуже дякую за відповідь.
От саме мої виділення починаються ниючими болями внизу живота...і найголовніше, якщо сильно болить то й виділення будуть сильнішими. От наприклад сьогодні заболіло - завтра почалися виділення. Їх тривалість 1-2, максимум 3 дні. І найголовніше-вони завжди починаються в один час - на 12-13 день циклу. Я була в кількох лікарів і на УЗД (теж двічі в різних спеціалістів), ендометріозів, ерозій і т.д. немає. Буду мабуть ще одного лікаря шукати, може він щось скаже. Аааа, забула ще Вам розповісти, моя подруга (дитячий лікар-анастезіолог), сказала, що це може бути при овуляції коли яйцеклітина виходить. От я й думаю, може не варто шукати собі болячок (як каже мій чоловік). :dance:

Додано:
Дівчата, всім дуже дякую за відповідь.
От саме мої виділення починаються ниючими болями внизу живота...і найголовніше, якщо сильно болить то й виділення будуть сильнішими. От наприклад сьогодні заболіло - завтра почалися виділення. Їх тривалість 1-2, максимум 3 дні. І найголовніше-вони завжди починаються в один час - на 12-13 день циклу. Я була в кількох лікарів і на УЗД (теж двічі в різних спеціалістів), ендометріозів, ерозій і т.д. немає. Буду мабуть ще одного лікаря шукати, може він щось скаже. Аааа, забула ще Вам розповісти, моя подруга (дитячий лікар-анастезіолог), сказала, що це може бути при овуляції коли яйцеклітина виходить. От я й думаю, може не варто шукати собі болячок (як каже мій чоловік). :bye:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Zironka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2010 - 19:03

В мене таке колись час від часу було, в середині циклу, під час овуляції, інших причин на це не було.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nika85 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 жовтень 2010 - 13:53

А в мене вже другий місяць підряд, вже наприкінці циклу, десь за тиждень чи навіть менше зявляються якісь виділення, минулого місяця були брудно-коричневі, а цього разу якісь жовтенькі, ледь рожеві

Користувач подумав і додав через 11 хв.:
овуляція думю так пізно не може бути, бо по БТ вона проходить на 14-й день, а що це тааке відбувається неможу зрозуміти
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Квиточка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 листопад 2010 - 23:07

В МЕНЕ ТЕЖ ТАКЕ БУВАЕ,НЕ ЗАВЖДИ,ОДИН МИСЯЦЬ МОЖУТЬ БУТИ КОРИЧНЕВУВАТИ ВИДИЛЕННЯ,А МОЖУТЬ И НЕ БУТИ,ТАКОЖ В МЕНЕ ВОНИ ПОЧИНАЮТЬСЯ В СЕРЕДИНИ ЦИКЛУ,ПРАВДА ИДУТЬ ПРАКТИЧНО ДО МИСЯЧНИХ.МИЙ ЛИКАР КАЖЕ ЩО ЦЕ ТАКОЖ МОЖЕ БУТИ ВИД ОВУЛЯЦИИ,АБО ВИД МОЛОЧНИЦИ(МИЙ ВИЧНИЙ НЕРОЗЛУЧНИЙ ДРУГ ПО ЖИТТЮ) АБО ВИД ТОРЧИНФЕКЦИЙ.АЛЕ МИ ЛИКУЕМОСЬ ВИД БЕЗПЛИДДЯ И У МЕНЕ З МАЗКАМИ И ТОРЧ ВСЕ В НОРМИ,ТОМУ ЛИШАЕТЬСЯ ДВА ВАРИАНТИ МОЛОЧНИЦЯ-ЧИ ОВУЛЯЦИЯ?????????????
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   3orik 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 листопад 2010 - 08:58

В мене також була схожа ситуація....Спочатку були невеликі та недовгі за тривалістю виділення,допоки не почали затягуватись і ставали дедалі інтенсивнішими.Довго не могли поставити діагноз,допомагав Дуфастон,але не надовго...і знову почалось.Добре що попала до хорошого лікаря.Знайшов фолікулярну кісту яєчника.Яку успішно пролікував.Тепер тьху,тьху,тьху....
Причини можуть бути різними.....нехай уважно вас оглядають.Міцного здоров"ячка всім.
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 листопад 2010 - 15:17

Привіт! Прийшов і третій місяць і в мене знову вроді починаюються кров"яні виділення, починаючи з 21-го дня циклу, а місячні мають бути тільки на 28-
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 листопад 2010 - 16:39

щось нет глючить....
місячні на 28-й день.
Була на огляді в лікарки десь в липні, вона приписала мені лютеїну (прогестерон) напротязі 6-ти місяців, але наскільки я чую від вас усіх під дією прогестерону виділень навпаки не мало би бути, тому це мене і тривожить
Дзвонила до лікарки, коли сталося так вперше, то вона сказала шо то нормально, шо то лопають фолікули, тобто яйцеклітина не виходить коли їй потрібно, тоді питання як я завагітніла, все ж було добре чи можливо чистка могла повпливати?
Порадьте щось, може хтось з таким стикався, може знайомі, а може хтось спеціалізується на такому і знає що це. Чекаю ваших дописів
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему