Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: ось що таке ЧУДО - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

ось що таке ЧУДО Оцінка: -----

Користувач поза мережею   OlenkaOpa 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 05 липень 2010 - 15:06

*
Популярне повідомлення!

Коли я дізналась що у нас буде дитя-перша думка в голові була"ну нарещі"..ні неподумайте-я могла завагітніти,просто дуже хотіла-але в житі якось постійно це відходило на задній план,а можливо просто небуло тієї людини яка б мала бути батьком нашого синочка!
І ось все почалось-вставання на облік,ціла гора аналізів,обстежень,пошук роддому,і лікаря який мав би приймати роди.Це мала б бути та людина,якій я б мала довіряти.Я її знайшла,принаймі думала так!Коли вже пройшло пару місяців-дуже чекала коли виросте животік,потім коли почне копатись,а потім "ну коли ж нарещі".
Сама незнати чого чекала на дитинку в кінці лютого-хоча всі говорили що дитя має народитись з 10 по 15 березня!
Останній місяць-все було пройдено,все домовлено-ззалишалось чекати.
В той день (28 лютого) я проснулась чогось рано о 7 год.,подивилась на чоловіка-як він солодко спав,погладила животік і вирішила попити чаю.Коли встала з ліжка,пройшлась на кухню-почула якийсь біль!Він повторювався періодично,з наростающою силою!Прийшла в спальню-чоловік вже неспав,глянувши на мене зрозумів що щось нетак..Я ж на диво була дуже спокійна,жартувала з ним!А чоловік надіявся що то просто так,бо не був готовий до того що це вже пологи!Я почала звонити до свого лікаря..і от тут почалось найцікавіше-коли я розповіла лікарці симптоми-а вона сказала почекати ,і що це ще несхватки,та я відчувала що це станеться сьогодні!За пару годин я їй перезвонила і сказала що біль тікі посилюється і чи мені збиратись!Нащо вона мені відповіла шо вона неможе мене прийняти в пологовий будинок,адже я не львівська,і то ше не є 40 тиждень!Мене її слова шокували-я все домовилась,заплатила за лікарню,але саме гірше було то що я їй довіряла...я їй довірила не лише своє життя а й життя своєї дитинки :yahoo: !я незнала що робити і куда іти!вона ще щось говорила в трубку-тіпа і взагалі я немаю як,в мене мама хвора,але я вже нечула її!а потім вона сказала шо перезвонить!Коли розповіла чоловікові-він весь побілів і почав дуже хвилюватись,бігати по хаті,кудась звонити-я ж сиділа на ліжку і мовчала..а болі були всьо сильніші і сильні..Лікарка позвонила-аж о 12 год.Сказала шо вона мене неприйме і що якшо я хочу щоб їхала в Медінститут може мене там приймуть,або її подруга-лікар може приїхати до нас в районий роддом,вона якраз там працює!я погодилась на подругу-гінеколога і почала з чоловіком збиратись!
Коли приїхали в роддом наш я була спокійна і надіялась що все буде добре...мене зустріла акушерка і черговий лікар!Я сказала шо в мене все домовлено і зараз має приїхати моя лікарка...йшли години ,мене перевели в родзал,біль був сильніше і частіше-а подруги-лікарки так і небуло...коли пробили води(це зробив черговий лікар бо мені вже було дуже важко-16 год)і я прийшла в родзал-подивилась на пусту палату-і мене прорвало...я плакала,звонила і своїй лікарці,і її подрузі,яка б мала приїхати приймати пологи-ніхто небрав трубки..мені так було шкода себе і маля-що нас так кинули на призволяще,як собачок..я немогла більше бути спокійною і терплячою..я плакала і молилась.....
Подруга-лікарка так і неприїхала,лікарка моя так і неперезвонила...і в палаті я вже не сама сиділа-біля мене був весь персонал і чергуючий лікар...вони мене заспокоювали,помагали терпіти і переходили всі схватки зі мною...17:30-родове крісло,але дитя обмотане поповиною і серцебиття слабшає...Черговий лікар бачить що я неможу народити нормально,а дитя може невижити і допомагає мені..17:45-дитя мені положила на живіт...я знову плачу-плачу бо рада його бачити,здоровенького і такого гарного...я бачила -ЧУДО...мені було всеодно вже на все,на свою лікарку,на її подругу яка доречі всетаки приїхала ,правда о 20 год.,щей почала галасувати чого на неї нечекали),всеодно на то що у мене сильні розриви-і лякар з акушеркою вже рятували мене-було 6 внутрішніх і 8 зовнішніх швів...я бачила ЧУДО...коли його забрали я зразу почала відчувати біль від шиття..але дивлячись на ЧУДО-мені ставало легше..доречі чоловік мій був через стіну-але він всьо переживав зі мною-я це знаю!!!!!і коли чоловіку дозволили зайти він зайшов,поцілував мене і сказав:"ось що таке ЧУДО"
Зараз ЧУДОВІ 4 місяці минуло і ми з чоловіком неуявляєм нас без нього...я вдячна черговому лікарю і персоналу за допомогу і підтримку...я дякую Богові за все...я дякую чоловіку і ЧУДОВІ що вони у мене є...і дякую вам що вислуховуєте,співчуваєте і переживаєте...а лікарка моя так до мене і не звонить більше і я до неї теж..але мені байжуже !адже в мене є ЧУДО :15_5_12:
My Signature
ЗображенняЗображення
Існує два одвічних питання-звідки береться пиль і куди діваються гроші...
  • 75
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка-Зеленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 05 липень 2010 - 15:15

Дякую за розповідь. Просто шокує якими безвідповідальними і байдужими деколи бувають лікарі :yahoo: , але головне, що у Вас все добре. Нехай Ваше чудо росте здоровеньким :15_5_12: !
My Signature
Тысячу раз говорила людям, что я добрая. Кричала, ругалась, била. Не верят ...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   LANYSKA 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 15:19

СТРІЛЯТИ ТРЕБА ТАКИХ ЛІКАРІВ!!!!!!!!
А ви - молодець, витерпіли, вимучили, виплакали і виболіли своє ЧУДО, на яке тепер дивлячись забувається про все погане, правда ж!!!!!!
Ростіть великі і здорові і хай Бозя завжди посилає у скрутну хвилину (їх нехай буде якнайменше у вашому житті) таких чудових людей, як медперсонал пологового будинку, які справді допоможуть!!!
My Signature
Зображення
Раз в житті дають людині крила,раз в житті ти можеш відірватись від землі,і вже коли піднявся, то не зупиняй політ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   liya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 17:19

Вітаю з ЧУДОМ!!Хай чудовим буде усе ваше життя!Хай малятко росте здоровеньким!!
А от цю безвідповідаьну лікарку озвучте ,будь ласка,хай країна знає своїх героїв і може хтось інший не попаде в таку ситуацію.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 17:24

Дуже зворушлива розповідь ,скільки ви пережили але є тепер Чудо .Бажаю здоровья вашій родині!!!
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Yuli4ka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 17:29

OlenkaOpa, ви молодчина! Здоров"я вам і вашому манюсіку! Хай кожен день і кожна хвилина дарують нові ЧУДОВІ переживання і емоції :bad: . І хай життя відвертає від вас таких безвідповідальних і безсовісних людей.
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ananaska 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 17:32

Боже, які безвідповідальними бувають лікарі, у вас дуже схожа ситуація на мою, моя лікарка теж від мене відмовилась в останні хвилини. Бажаю щастя та здоров'ячка вашій сім'ї!!! Хай ваше ЧУДО вас тільки радує.

Повідомлення відредаговано Ananaska: 05 липень 2010 - 17:34

My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Катрусик 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 18:03

OlenkaOpa, я в шоці від вашої розповіді! Головне, що все добре! Нехай дитятко росте здоровеньке вам на радість, а вам багато здоровячка і сили! А ім*я "лікарів" озвучте, будь-ласка, ркаїна має знати своїх "героїв."
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 19:03

Дякую за розповідь. Просто бісить таке відношення тих, що давали клятву Гіпократа. Ви видно мирна людина, бо я б точно ТІЙ лікарці не дзвонила, але точно НАВІДАЛАСЬ до неї. Але то є я - "я не злопамятна, а просто маю добру память і зла" :blum1: :blum1: :blum1:
А вам бажаю рости здоровими і тішитись СВОЇМ ЧУДОМ.
My Signature
Зображення Зображення
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 19:04

дякую за розповідь.НЕхай у вашого ЧУДА буде по справжньому ЧУДОве життя
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Cherika 

• Розумниця року
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 21:12

OlenkaOpa, дякую за розповідь! Нехай ваше Чудо росте здоровеньким батькам на радість та втіху!!!
Погоджуюсь з liya - напишіть імена тієї лікарки і її горе-подружки, тут на форумі є багато вагітних, нехай знають до кого ні в якому разі не можна звертатись!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   OlenkaOpa 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 21:45

Дівчата дуже дякую за підтримку!А на рахунок призвіще тої лікарки-то мені шось совість непозволяє псути їй життя..та й звернулась до неї бо порадили-значить комусь вона допомогла... я сама вшоці була від неї і її вчинку-але таке воно життя-за поворотом завжди поворот!!! :rofl: можливо я мусила пройти випробування до ЧУДА..Хочу вам признатись шо вагітність в мене теж проходила негладно-як не застуда,то насморк,то вивих коліна-яке я сама вправила,бо була на 7 місяці а людей біля мене небуло,але то все таке.... :smile:
My Signature
ЗображенняЗображення
Існує два одвічних питання-звідки береться пиль і куди діваються гроші...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   talia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 00:06

OlenkaOpa, ну ти молодець!!!Стільки пережила, ще й в такий відповідальний момент - народження дитинки!!!! Будьте щасливі і нехай дитинка росте здорова!!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mashkina 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 00:23

Ви молодчина !!! Бо в такій ситуації дуже важко втримати себе в руках. Бо, навпаки, все навкруги має тільки радувати і заспокоювати. А тій лікарці ще повернеться в житті цей вчинок. Здоров"я Вам і дитинці! Нехай в Вас в житті більше не буде таких сумних моментів!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   svetuk 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 00:55

У мене аж сльози навернулись. Але головне, що все добре закінчилось. Нехай у вашому житті більше ніколи не буде таких хвилювань, а малеча росте здоровенькою вам на втіху!!! :blush:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   LiG 

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 08:22

Дякую за гарну історію. Найголовніше, що вона таки зі щасливим фіналом! Хай лялюсік росте здоровенький на радість мамочці з татком!!!

Погоджуюся з дівчатами - озвуч нам прізвище лікарки. Не для того, щоб опорочити її ім*я, а щоб вагтні дівчатка знали, кому вони не повинні довірити найдорожче! Уяви собі, а раптом у цієї лікарки це не поодинокий випадок, і ще хтось може опинитися покинутий напризволяще. А якщо раптом у них щось не те... І пологи закінчаться по-іншому... Ти ж можеш реально допомогти врятувати чиюсь дитинку.

Ти молодець, сильна жінка! Удачі тобі і твоєму малюку!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lile4ka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 06 липень 2010 - 09:08

страшно попасти на таких лікарів, коли довіряєш і впевнена в допомозі, а тебе кидають напризволяще у самий відповідальний момент!
Ви молодець!!! Здоров"я вам і малюку!!!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   бестия 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 09:35

Дякую за зворушливу розповідь! Читаю та плачу :cray: , я просто в шоці :shok: від такого безвідповідального та черствого ставлення лікарів, треба гнати їх в шию та взагалі не дозволяти працювати лікарем :give_rose: . А Ви молодці все мужньо витримали, і вашою витримкою можна пишатись. Здоров'ячка усій вашій родини, а ваша крихітка нехай росте Вам тільки на радість :blush: !
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 09:44

дааааааааа, иногда таких врачей безответственных задушить хочется
Самое главное что все хорошо закончилось. пусть ваше ЧУДО будет самым чудесным :)
My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 09:57

Дякую! Аж мурашки по тілу! От такі бувають лікарі! Добре що черговий попався людяний!Зображення
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн