Після довгих умовлянь на 39 тижні я нарешті погодилася поїхати в пологове відділення.там мені прописали ношпу показали на список необхідних речей і сказали брати направлення. у вихідні мій лікар не працював а ношпи вистачило якраз до понеділка.у вівторок зранку ми з чоловіком і необхідними речами поїхали за направленням. я спокійно відсиділа чергу.далі ми рушили в пологове відділення. годині о 12 мене поклали в дородове.о 15 почала відчувати щось накшталт переймів більш схожі на звичайні скорочення але кожні 15 хвилин. потім були незначні кров'ян виділення. а стан як в тумані , майже нічого не усвідомлювала. о 16 перевели в пологову залу.я ще годинку там походила, подзвонила чоловіку, щоб приїжджав. перейми кожні 7 хвилин. далі вони спустили води і почалось. вкололи ношпу яка не помогла зовсім. за пару годин було вже байдуже що вони вколять, аби щось було вже розкриття 8 см. і можна було тільки анестезію. на яку на не погодилася із-за наслідків і ціни в 700 грн. коли сиділа на м'ячі було трохи легше, але спина швидко втомлювалась. на чоловіка я не звертала уваги, але його присутність було приємно усвідомлювати.
коли перейми були кожні 2 хвилини я засинала на хвилину до початку. дуже все це втомлює. .
після години потуг в тому районі я вже нічого не відчувала і було вже не так боляче.і коли різали теж. .о 20 годині родила доню вагою 3.200.
коли вийшла плацента в мене був шок і почало трусити. а коли її поклали мені на живіт я злякалася. все було нормально але дуже незвична ситуація. .
коли зашивали мене це почало дратувати. вже все. хотілося щоб залишили у спокої.
лікар зайшов хвилин за 10 просто стояв на щось чекаючи.чекав на гроші. незнаю чи можна тут писати за платню..
лікарю ми далі 500 грн. потім чоловік ще комусь щось платив. я вже не знаю.
вклалися в 3 тис.
за 3 дні нас виписали.
Погана мати дякую за розповідь, але в мене склалось враження, що у цій розповіді присутня якась прихована злість, тільки не можна зрозуміти на кого чи на що ? Адже народження дитинки несе тільки щастя та радість, а у вашій розповіді цього не відчувається. Я вибачаюсь за вищенаписане, може я помиляюсь, але іншої думки в мене не склалось .
Народження дитинки це ж щастя. А у нас у розповіді його зовсім не відчувається...
У землі тільки небо, у ночі лише сни, у кохання є крила, а у мене є ти... Хочу счастья... маленького такого счастья... с крохотными ручками и ножками... и с голубыми глазами
Погана мати, кожна жінка по своєму тяжко переносила пологи, адже цей процес не буває легким, і в кожного були свої проблеми. Але у вас є позитивний результат цього не дуже приємного для вас процесу - Малесенька принцеса))).
А у вашій розповіді суцільний негатив, страждання і муки - подивіться на свою маленьку радість, і подякуйте всім вищим силам за неї!!! Хай росте здоровенька!
Раз в житті дають людині крила,раз в житті ти можеш відірватись від землі,і вже коли піднявся, то не зупиняй політ!
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Роды это всегда стресс. Стресс радости. Стресс боли. В любом случае - как бы там ни было - этот стресс дал новую жизнь - маленький прекрасной девочке, которой так хорошо на руках у мамы которая ее всегда защитит. А негатив он уйдет в небытие - останется улыбающееся личико ребенка, первые несмелые обнимушки и первое признание в любви "Мамочка я тебя очень люблю". Ради этих слов можно горы свернуть и осушить моря. Желаю вам и вашей принцессе только всего самого наилучшего :)
А мені здається, все пройде -оця ваша депресія, і ви зміните свій нік. І історію веселішу напишете. Вітаю вас із донечкою, бажаю вам великого щастя материнства!
Нехай Ваша доця росте щасливою і дарує Вам таку радість, яку Вам не зможе подарувати ніхто в цьому житті! Сил, терпіння, сили волі Вам! Бо для цієї крихітки Ви тепер найголовніша людина в житті і цілий світ ! Бажаю Вам життєвої енергії, щоб Ви дали своїй дитинці все, щоб вона була найщасливішою!
І я бажаю Вам всьго тільки найкращого, а доця нехай росте здоровенькою і тішить Вас щодня, і можливо все повернеться в кращу сторону і життя знову буде вам усміхатися. Хай Вам щастить!
Коли береш - наповнюєш руку, коли даєш - наповнюєш серце.
народжененя дитинки - справжнє чудо в житті кожної жінки, хай у Вас залишаться лише хороші спогади про цей день і ніяка перешкода не стоїть на шляху радості материнства!
Погана мати, ... ти прекрасна мати, бо ти народила донечку, здорову та щасливу... удачі, позитиву по життю, щастя і хай донька тільки радує вас... посміхнись........ це тобі!
Повідомлення відредаговано MoonRise: 07 липень 2010 - 14:12