Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Поговоримо? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Поговоримо? Про що ви говорите з чоловіком... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   ckorpionsha 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 02 липень 2010 - 07:16

Так-так,дівчата..Ось таке в мене питання.
Ми знайомі з чоловіком вже 6 років,одружені майже 3 роки. І ось останній рік буває так (досить часто),що я не знаю про що з ним говорити довгими вечорами.
Як лягаємо у ліжко,він починає..Розкажи мені щось....А ЩО???? я не знаю про що з ним говорити,чесно. На тему сексу мені вже набридло фантазію розвивати. Про погоду,памперси,його роботу,кухню,хату - не проходить такий варіант,ці теми можна обговорити за вечерею...
А далі тиша з мого боку...
І тому у нас постійні дорікання...з тобою нема про що навіть поговорити,у нас нема нічого спільного крім дитини...
А я реально не знаю про що з ним можна КОЖНОГО вечора говорити
Я ж не тамада,щоб розважати..
Підскажіть,а?

Повідомлення відредаговано ckorpionsha: 02 липень 2010 - 07:17

My Signature
Зображення
шукаю роботу на неповний робочий день (поки). Без офіційного працевлаштування. Писати в ПП
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Біла Троянда 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 02 липень 2010 - 07:25

у мене така ситуація,але ми одружені не так і довго, і проблема навпаки, я хочу щоб чоловік щось зі мною поговорив, а він на бік і в люлю, говіркий рідко, так сумно......такщо радійте, що чоловік цікавиться Вашим життям, розкажіть щось і з минулого, наприклад цікаві курййозні ситуація які з вами були
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 07:27

Перегляд повідомленняБіла Троянда (2.7.2010, 8:25) писав:

у мене така ситуація,але ми одружені не так і довго, і проблема навпаки, я хочу щоб чоловік щось зі мною поговорив, а він на бік і в люлю, говіркий рідко, так сумно......такщо радійте, що чоловік цікавиться Вашим життям, розкажіть щось і з минулого, наприклад цікаві курййозні ситуація які з вами були

Дякую.спробую щось згадати-вигадати. От коли розказую щось з минулого,пригоди на дискотеках..все закінчується одним..і шо ти йому дала?
Блін вбила б за цей секс і все.що до нього зводиться
My Signature
Зображення
шукаю роботу на неповний робочий день (поки). Без офіційного працевлаштування. Писати в ПП
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Біла Троянда 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 07:31

ckorpionsha, не звертайте уваги на провокації, головне що йому цікаво, якщо з ним можна поговорити, то можна і не тільки про дискотеки, а про курйозні ситуації і в магазині, маршрутці, десь наприклад відпочивали, з подругами, в кінці кінців можете вигадати дуже якусь неймовірну історію, а потім сказати :невже ти повірив, що я таке, так.............короче підключайте уяву, фантазію........ех, мені б так, я б нарозкзувала)))))))))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 07:51

ckorpionsha-розкажіть якусь історію з дитинства ,школи ,хоча напевно вам потрібно просто відпочити поїдьте з дитиною кудась відпочити щоб ви встигли скучити один за одним !
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 07:55

Тем для розмов є безліч, але толку з того, якщо вони для когось із вашого подружжя не є цікавими. От скажімо проходить зараз чемпіонат світу з футболу. Ну не будеш ти це обговорювати з чоловіком, а? Вам потрібно знайти якесь спільне заняття. А зрештою, у вас повинні ж бути якісь спільні інтереси. Про що ви говорили раніше?
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 07:59

Ми одружені майже 5 років, знайомі вдвічі більше...про що говоримо? на різні теми...згадуємо минуле, зповідаємо один одному випадки і спогади дитинства-юності, згадуємо інститут (ми навчались в одному закладі), розмовляємо про спільних знайомих, будуємо плани, іноді я розказую щось з малечі і обговорюємо... або якісь події з життя - нашого, суспільного, політичного, балакаємо про роботу, наших шефів і т.п. Анекдоти розказуємо...Наша проблема - у нас не співпадають біоритми, і ввечері в ліжку поговорити - це нереально практично. Я б із задоволенням, але чолвоік жайворонок і йому не до балачок. Тому більше розмовляємо під час і після вечері, на вечірній прогулянці, на вихідних...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Малінка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 08:08

ckorpionsha,, погоджуюсь із Сонячною - обзаведіться якимось спільними хоббі - книги, поїздки по замкам, гонки, якийсь спорт, вивчення іноземної мови, рибалка, більярд, та що завгодно, тоді завжди буде що обсудити.
Ми разом вже 12 років, а побалакати завжди є про що. Правда, у нас чоловік - головний масовик-затійник. Він знаходить собі цікавеньке хоббі, а я вже примазуюсь до нього)))) Нові зацікавлення - нові знайомства, які також весело обговорити))) Ну і діти - у нас їх багато - поки всіх обсудиш, вечір проходить))))

Повідомлення відредаговано Малінка: 02 липень 2010 - 08:13

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   marjashka_s 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 02 липень 2010 - 08:26

Дорога ckorpionsha, я цілком підтримую ідеї наших форумчанок, а від себе хочу додати, що знаю сім"ї, в яких дружина починає щось розказувати чоловіку а він навіть не хоче слухати, бо йому не цікаво і в результаті його взагалі нічого не цікавить - ні вона, ні все що з нею трапляється.
Не обов"язково розказувати йому анекдоти - просто розмовляйте :give_rose: Успіхів вам :air_kiss:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 08:27

ckorpionsha, зайдіть на сайт анекдотов.нет (латинкою) - там є розділ "історії". Коли у мене поганий настрій, я туди заходжу, там можна до сліз насміятися, а найцікавіше - і чоловікові розказати.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   bogun 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 10:02

Справді, кілька анекдотів підтримують розмову 100%!!! Я тільки-но щось нове почую чи вичитаю - розповідаю, а чоловік потім дуже дякує, бо він іспівробітникам може розповісти)))
А крім цього є фільми, які ми обираємо разом, а згодом дивимось і обговорюємо - яка графіка, які актори, які події.....
Є ще купа друзів і родичів про які можна поговорити.Ми вже 2 роки одружені, 6 років разом, тому за розмовами з чоловіком я його заочно знайомила зі своєю родиною, коли вже бачились, то йому було зручніше, бо теоретично він вже дещо знав про ту людину.
І тем для розмови можна продовжувати.... у вас є перевага - ляля, тому цікаві ситуації з її участю, думаю, не залишть його байдужим!!!
Удачі!!!!!! :blum1: :36_1_74:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 10:41

ми говоримо постійно - на будь-які теми! дивимось посторонам, телевізор, кудись ходимо, все обговорюємо!
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 10:47

мы говорим на все темя, кроме тем которые касаются его работы и моей. У нас закон - мы не несем бытовые проблемы на работу, но и рабочие проблемы не несем домой. :)
ну если уж совсем тем для разговора нету, то как гласит народная мудрость "человек готов слушать вечно только на одну тему - о самом себе". Разговор - это же не монолог (типа "Расскажи мне что-нибудь"). Разговор - состоит из взаимных реплик, вопросов. Если уж все рассказы закончились - поговорите о нем :)
My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mrs. Lucia 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 10:59

ckorpionsha, можна питанням на питанням відповісти :blum1: , розпитати про його день, що нового у нього. Люблю розказувати чоловіку про свої плани на життя (головне, щоб не закінчилось роздратуванням))) Часом я сама чимось захоплюсь, наприклад вибором покупки, і можу довго обговорювати деталі. Це добре, коли чоловік цікавиться Вами! Часом люди не люблять заглиблюватись у деталі, навіть коли разом подорожують, вдовольняються фразами: гарно, да? класно, да? і т.ін. Бажаю цікавого життя, треба відволіктися, літо на дворі, все буде добре!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nemira 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 11:57

А мені мабуть пощастило в цьому плані. У мене ду-уже балакучий чоловік. Він може без кінця щось розказувати. Я його уважно слухаю уже два роки і він ще жодного разу не повторився. Розказує
- про минуле і про майбутнє (плани),
- про те як є, як могло бути, як він хотів би, щоб було,
- про роботу, співробітнкиків, клієнтів, про їхніх чоловіків, жінок, машини, костюми і т.д.,
- про своїх родичів (дуже багато розказує, я вже в них заплуталась остаточно),
- про своє навчання в школі, училищі, універі, про однокласників, однокурсників,
- про літній відпочинок у таборах,
- про свої походи (просто захоплююче!),
- про фільми, які він дивився, коли я вже спала (я фільми не дивлюсь, а тільки слухаю у чоловіковій інтерпретації)
Оце я тільки малу частину перерахувала того, що мені розказує чоловік. А я... а я нічого не розказую, бо мовчазна і не балакуча. Я слухаю, слухаю, слухаю... Отак ми один одного і доповнюємо.)))
My Signature
Спойлер

Будь-яка переміна пов'язана з незручностями, навіть якщо це переміна на краще
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Алішка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 12:30

в мене не дуже балакучий чоловік,але стараюсь обговорювати з ним все ! навіть за покупки раджуся.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 14:12

Знаете, с каким мужчиной вы проживете всю свою жизнь счастливо? С тем, с которым вам есть о чем поговорить. Секс, как говорила героиня небезызвестного романа – дело пяти минут, стряпня когда-нибудь надоедает, а неправильное общение может испортить любые отношения.

Оце вірно підмітили у статі. Мені здається ми себе виговорили за ці 6 років,чогось у мене цікавість до нього пропадає і тишина у розмовах тому результат. Чи то різниця у віці (2.5 р) дається знати. Мені 30,а йому 28 р. Інколи мені здається він помішаний на розмовах про секс, правду кажуть.чого людині бракує,про то вона й говорить. Але жрицею кохання я щоночі бути не можу.
Він цілий день до ночі 10-11 на роботі, я з малим плюс стряпня,з дитиною сидіти нема кому звісно втомлююсь до ночі,а він приходить поїсть і в ліжко...і починається..Ну розкажи мені щоссь. А я тіки голову на подушку і зразу спати хочу,не можу в ліжку говорити.
Ось результат однієї розмови:
Почали щось про харчування говорити. Ну дійшло до мясного,сосисок. Я йому кажу,я розумію і знаю,що мясо краще і корисніше від сосисок,але сосиски я люблю більше і при виборі одного з них я б вибрала сосиски. Але при цьому я не рекомендую нікому робити такий же вибір...
О,що я про себе почула. Що я недорозвинута,мій розвиток зупинився на 15 році життя,як я можу таке казати,розумна людина про таке навіть не подумає,та ти скажи це комусь то тебе всі обсміють і так далі....
Про що можна ще тоді говорити,як всі розмови кінчаються такими чи іншими висновками....
Напевно все таки це "начало нашего конца"...але це вже інша історія...
А розмови на теми,які ви дівчатка радите почну вести....побачу,ким я буду після того))))))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 14:45

ckorpionsha, попробуй витягнути його на розмову - як там робота, друзі і т.д.
А ми ще любимо разом позгадувати щось, наприклад минулорічну відпустку, чи коли ще зустрічалися, або помріяти про щось, про відпустку цього року чи що б ми робили, якби виграли мільйон, наприклад. Помріяли, посміялися з себе. Дуже, до речі, зближує.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 14:48

Перегляд повідомленням@рійк@ (2.7.2010, 15:45) писав:

ckorpionsha, попробуй витягнути його на розмову - як там робота, друзі і т.д.
А ми ще любимо разом позгадувати щось, наприклад минулорічну відпустку, чи коли ще зустрічалися, або помріяти про щось, про відпустку цього року чи що б ми робили, якби виграли мільйон, наприклад. Помріяли, посміялися з себе. Дуже, до речі, зближує.

таке ми говорим (робота.друзі) щодень...про мільйон помрієм ще раз
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Myrra 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 15:22

У нас все просто:"що бачу про те і співаю",в нас баагато спільних хобі-теніс,футбол,кабаки і місця відпочинку,а ще ми будуємся(все разом обговорюєм і вибираємо),малий кадер-про нього можем годинами говорити,дуже багато змін в нашому житті і житті наших друзів,ми деколи і не встигаєм все обсудити.Найкраща розмова-це плани на вихідні і відпустку.

Користувач подумав і додав через 4 хв.:
я не думаю що таку малу різницю у віці у тридцятирічних людей помітно,просто він така людина.Мій теж мугикая,а я торочу без зупинки,а потім як його прориває то я ще питаю себе хто з нас жінка....
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів