Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Сомазина - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Сомазина Оцінка: -----

Користувач поза мережею   OlenkaOpa 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 30 червень 2010 - 15:34

нам 4 місяці!ми вмієм тримати голову і перекидатись зі спини на живіт!але невропатолог каже що дитинка має вже вміти підтягуватись на ручках...щей нейросонографія лікарю несподобалась!прописала СОМАЗИНА!хто використовував такий препарат і взагалі як на вашу думку чи варто,адже дитинка на всьо реагує нормально... :36_3_12:
My Signature
ЗображенняЗображення
Існує два одвічних питання-звідки береться пиль і куди діваються гроші...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tanjushka 

• Ніжність кохання
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 30 червень 2010 - 15:55

Перегляд повідомленняOlenkaOpa (30.6.2010, 16:34) писав:

нам 4 місяці!ми вмієм тримати голову і перекидатись зі спини на живіт!але невропатолог каже що дитинка має вже вміти підтягуватись на ручках...щей нейросонографія лікарю несподобалась!прописала СОМАЗИНА!хто використовував такий препарат і взагалі як на вашу думку чи варто,адже дитинка на всьо реагує нормально... :36_3_12:

ми приймали Сомазину, коли нам було місяць. перед тим лежали в лікарні, то тамтешній невропатолог нам її приписав, я не відразу почала, хотіла почути, що скаже наш дільничий невропатолог. і він таки рекомендував цей препарат приймати і аргументувала це тим, що так як в малого було кисневе голодування (гіпоксія) при народженні, це може потім датися в знаки при подальшому розвитку, може спричинити затримки.. а Сомазина ці наслідки нейтралізувала. це мене переконало таки давати ці ліки. малий переносив ці ліки нормально, ніяких не було побічних реакцій.
можете спробувати проконсультуватися ще в якогось невропатолога, нехай підтвердить потрібність цього препарату, або ж навпаки заперечить. бо ж препарат не з дешевих (здається, в районі 200 грн за флакон). на скільки я пам’ятаю, то там відкритим один флакон можна тримати 15 днів, а приймати нам призначали впродовж місяця, то ж потрібно було 2 флакона.
мені здається, що думка ще одного лікаря не завадить.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МАSЯ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 червень 2010 - 22:26

Ми також приймали сомазину за рекомендацією невролога.За його словами, це один із самих нешкідливих препаратів. Ми були в 3 неврологів і кожен з них такої думки про неї. Малий її пив місяць ніяких негативних змін я не бачила. Єдиний нюанс її бажано на ніч не давати бо дитина може бути збуджена від неї Я правда за своїм такого не замічала.
My Signature
Зображення
Жоден переможець не вірить у випадковість
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Myrra 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 червень 2010 - 22:41

МІй допис ніяк не стосуєтся Сомазину,але нам теж ставили синдром рухових порушень,малий був дуже вялий при огляді,не хотів пасти коні і підтягуватись коли невропатолог брала його за ручки(він так чогось реагував на лікаря).........ми їздили з ним і в Львів-там сказали:"Треба перестрахуватись".Призначили 4 пункти ліків і масаж з травяними ваннами...............врезультаті ми крім масажу і ванночок йому нічого не робили бо він дома поводився адекватно і гарно повертався і підводився за ручки.Нічого тепер ми рухливіші і розвинутіші розумово за багатьох ровесників.
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 липень 2010 - 17:20

Myrra, дякую..трішки успокоїли-бо в нас малий такіж має проблеми ,а вдома-бавиться,голову підносить,і присідає...незнаю навіть що робити з тими ліками.. :give_rose:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Леонідівна 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 липень 2010 - 17:40

Ми також пили в 2 мысяцы цы лыки, хоч НСГ була в нормы лыкар сказав що внаслыдок гыпоксыъ можуть бути не значны мыкро крововиливи, якы на НСГ не помытно, а Сомазіна їх розсмоктує. В цих ліків єдиний мінус - вони дорогі, але думаю як є можливість краще подавати, вони не зашкодять!!!
My Signature
Зображення
Я Юля)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   TAнюшка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 липень 2010 - 08:51

ми теж приймали цы ліки. правда вже в 2 прийоми. в місяць нам виписали препарат Цераксон. коштував за флакон 260 грн. я довго його не хотіла давати тому що там інструкція така серйозна, а потім давала менше ніж прописано. через пару місяців пішли до нас на Орлика до невропатолога і та нам виписала Сомазину. коли я її купила і порівняла баночки і інструкції то виявилось що це одне і те саме. мені потім навіть лікар підтвердила. ми пропили її курс. а тепер вона мені знову її радіить попити хоча ми стаціонарно лежали іпройшли курс масажів і ампліпульс і озокерит. от не знаю чи давати ще :good: ?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2010 - 09:47

TAнюшка, -а причина прийому ліків..бо ми наприклад все-таки неп"єм-масаж+рибячий жир!так лікарка-педіатр рекомендувала-а я їй довіряю!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   TAнюшка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 19 липень 2010 - 07:35

Перегляд повідомленняOlenkaOpa (18.7.2010, 9:47) писав:

TAнюшка, -а причина прийому ліків..бо ми наприклад все-таки неп"єм-масаж+рибячий жир!так лікарка-педіатр рекомендувала-а я їй довіряю!

в місяць нам сказали пити бо була підозра на дисплазію, правда після узд вона не підтвердилась. а другий раз приписали бо лівими ручкою і ніжкою трішки гірше рухав ніж правими. а ще у нас гіпертонус ніжок постійний. ось і після масажів теж. не даєножки ні зігнути ні розвести - от нам знову і прописали.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн