Наша морська свинка Пуся має 4-5 місяців. Купили ми її в 2-3 місяці, так 2 дні назад вона народила 3-х маленьких , а нам про таку її можливість продавці нічого не сказали...хто знає як нам бути тепер? Я маю на увазі коли забирати малих від мами і щоб вони не запліднювали один одного? ДОПОМОЖІТЬ
PUSYA, от якраз з 2-3- міс. вони й починають плодитися. Подивіться, хто у вас народився - хлопчики, дівчатка... А забирати можна, коли почнуть самі їсти травичку і т. д., тобто потрохи відлучатимуться від маминого молока, фактично через пару тижнів. І стежте, щоб всі їли однаково, бо свинка має тільки 2 соски, тому третє слабкіше маля може загинути. От така морока...
PUSYA, головне, щоб малеча їла мамине молочко. Якщо бракує - догодовуйте коровячим з піпетки, а потім з поїльника.
В 3-4 дні вони вже почнуть трохі самі їсти сіно і дорослу їжу. біля мами тримати не меньше трьох тижднів.
Плодитись вони починають десь з двох місяців, тому в місяць самців відсадити обовязково.
Не панікуйте, все буде добре. Щось треба - питайте.
В місяць ви вже зможете малечу віддати на продаж, або друзям.
Пусєчку добре годуйте, якщо захоче - дайте і їй молочка.
Де ви брали Пусечку?
Як пусенята? Їдять?
Якщо Пусі 5 місяців, то роди вже не становлять такої небеспеки, як раніше.
Головне меньше їх торбувати, але пильнуйте щоб їли.
Стать можете визначити по схожесті.
Це додаткова інфа:
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
Як пусенята? Їдять?
Якщо Пусі 5 місяців, то роди вже не становлять такої небеспеки, як раніше.
Головне меньше їх торбувати, але пильнуйте щоб їли.
Стать можете визначити по схожесті.
Пробачте, перекладати не було коли.
Дякую за допомогу. Їдять всі і все. Будемо спостерігати і роздамо в добрі руки!!!
Можете віддати під реалізацію в магазин на Привокзальному базарі, 2 поверх критого ринку.
Якщо пусенята волохаті, то точно заберуть.
А деж ви Пусю брали, на Краківському чи Привокзальному, якщо не секрет?
Можете віддати під реалізацію в магазин на Привокзальному базарі, 2 поверх критого ринку.
Якщо пусенята волохаті, то точно заберуть.
А деж ви Пусю брали, на Краківському чи Привокзальному, якщо не секрет?
Фото можете виставити? Може ВКонтакті є?
На жаль фото не маємо але зробимо. Пусю купляли на краківському ринку. Іще раз дякуємо за поради...
ДОПОМОЖІТЬ Як дізнатися чи моя Веснушка вагітна!!! Бо у мене є 2 морські свинки!!! Хлопчик- Ілюшка і дівчинка- Веснушка!!! Вони живуть разом
Краще зверніться до ветеринара.
А взагалі, у вагітної свинки животик стає пожожим на грушку і повніє по боках. Зробіть фото свинки зверху (спинку, коли свинка стоїть на твердий поверхні) та животиком до камери, тримаючи її вертикально, я пораджусь з досвідченними заводчиками.