Користувач подумав і додав через 22 хв.:
Это оплетенное фриволите. Лежит на зеркале, чтобы можно было увидеть рисунок внизу - поэтому и такой эффект. было где-то фото получше, но не нашла.
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
А я дуже люблю писати писанки. Причому не лише перед Великоднем, а круглорічно як сувеніри, роблю різні композиції з них. Малюю на курячих, гусячих, перепелиних та страусиних яйцях.
Ось деякі роботи:
Користувач подумав і додав через 8 хв.:
Я в такому шаленому захваті від існування нашого світу,що вже не матиму сили захоплюватися,якби раптом виявилось,що існує ще світ потойбіччя.
а я ось такі писанки щороку виготовляю, може хто бачив в благодійному аукціоні вони приймали участь ;) покажу щу тут пару штук :)
писанки виготовленні за допомогою обмотування нитками, нитки муліне і ірис приклеюються на дерев'яну основу в формі яєчка клеєм ПВА
вигляд ближче можна глянути тут під спойлером якщо б кого цікавило ;)
Повідомлення відредаговано Люлюка: 03 березень 2011 - 22:28
Просто є люди з кави, а є з чаю. Відтак є (ці)кава, а є (надзви)чайна. В мені є і те і інше, тому я надзвичайно цікава :)))
Люлюка яка краса! Попробую мабудь цього року і таку техніку, дуже цікаво! Танюшик але ви майстриня! Ваші писанки фантастичні і всі лініі такі рівненькі!
Олеся7 маю схемки плетіння бісером в книжці, досить просто, сама по них плету. Якось відсканую і вам надішлю!
Ну дівчатка, скоро Великдень! Можна починати братися до малювання писанок! Вже чекаю з нетерпінням!
Люлюка, ми тобі не конкуренти - то точно, бо ти таку красу твориш.
А зроби нам маленький майстер-клас! Стосовно того, що як і куди і в якій послідовності!