Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Вагінізм - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Вагінізм Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Loralay 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 27 червень 2010 - 15:18

Вагінізм - це напруга піхвових м'язів, яке ускладнює проникнення у піхву і приводить до виникнення больових відчуттів при проникненні. Больові відчуття можуть виникати як при проникненні під час сексу, так і при введенні тампона або навіть при дослідженні органів малого тазу. Але основна причина вагінізм - психологічна боязнь болю через яких-небудь психологічних травм, насильства чи виховання, що формує думку, що секс - це щось брудне. Вагінізм піддається лікуванню серією спеціальних розслаблюючих вправ.

Хтось з таким стикався? Чи лікування давало результат?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Chemnyulya 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 червень 2010 - 13:35

Читала про це в журналі. Там героїня ходила до сексопатолога і вилікувалася, але детально не описували методи.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cherika 

• Розумниця року
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 червень 2010 - 22:00

Loralay, мені здається що у мене була така проблема, лише я раніше не знала що є таке поняття як вагінізм... Ця проблема була особливо гострою в перший рік після початку статевого життя, а згодом все само собою пройшло, але після пологів здається знову повернулось, тому що я мала великий розрив і спочатку було дуже боляче займатись сексом, а тепер наче вже не так і боляче, але рефлекс "стискатися" від болю залишився, але через пару хвилин я розслабляюсь і все стає нормально. Я не ходила з цією проблемою до лікаря, я знаю що це чисто психологічна моя проблема і сподіваюсь що з часом вона зникне так само як і зникла першого разу.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 червень 2010 - 09:14

Перегляд повідомленняCherika (29.6.2010, 23:00) писав:

Loralay, мені здається що у мене була така проблема, лише я раніше не знала що є таке поняття як вагінізм... Ця проблема була особливо гострою в перший рік після початку статевого життя, а згодом все само собою пройшло, але після пологів здається знову повернулось, тому що я мала великий розрив і спочатку було дуже боляче займатись сексом, а тепер наче вже не так і боляче, але рефлекс "стискатися" від болю залишився, але через пару хвилин я розслабляюсь і все стає нормально. Я не ходила з цією проблемою до лікаря, я знаю що це чисто психологічна моя проблема і сподіваюсь що з часом вона зникне так само як і зникла першого разу.

Проблема вагінізму і є чисто психологічна. Тут ніяких фізичних патологій немає. З таким видом, як у Вас стикалося багато жінок, і я в тому числі. Але це ще легша форма. Там в журналі описувалося про випадок, коли не просто напруження, а м"язи стискаються так, що взагалі проникнення неможливе ні природнім шляхом, ні на огляді гінеколога взагалі!!! Героїня в 23 роки вирішила позбутися незайманості і нічого в неї не вийшло, от партнер і вирішив, що в неї там щось не так, і вона так до 35-ти думала і ніких стосунків не заводила зовсім. А потім дізналася про вагінізм і пішла до спеціаліста.
Мене ота боязнь найбільше турбує під час огляду гінеколога (з чоловіком під час сексу ще якось нічого, трохи напружусь спочатку, а потім - розслабляюся).А страшно під кабінетом, і соромно перед лікарем, що в мене щоразу така реакція, і сварить він мене постійно за те напруження. Думала з часом пройде - третій рік до лікаря ходжу і все так само. А як лікуватися??? :wacko3:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 червень 2010 - 14:23

Цитата

А як лікуватися???

ну до стоматолога теж бояться ходити. :smile: загалом чула, що лікуванням вагінізму теж займається сексолог. у вас у статевому плані проблем немає. здавалося б лікар сам повинен знайти підхід. я вважаю, що напруження під час огляду в лікаря є звичайним явищем. і не залежить, у якій галузі він спеціалізується. :unknw:
  • 1
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 11:12

Перегляд повідомленняLoralay (30.6.2010, 15:23) писав:

ну до стоматолога теж бояться ходити. :air_kiss: загалом чула, що лікуванням вагінізму теж займається сексолог. у вас у статевому плані проблем немає. здавалося б лікар сам повинен знайти підхід. я вважаю, що напруження під час огляду в лікаря є звичайним явищем. і не залежить, у якій галузі він спеціалізується. :blum1:

В статевому плані я вже просто звикла, що чоловік до мене мусить "прориватися", і він певно також. А потім вже розслабляюся. Чогось щоразу боюся, що мені зроблять боляче, хоча ні перший раз не був болісний, а ні всі інші. :36_1_74:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ollenka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 серпень 2010 - 12:11

У мене також після початку статевого життя було страшенне напруження та больові відчуття, нічого з собою не могла зробити, але згодом, можливо через півроку усе пройшло само собою :-)
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kavova 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 23 вересень 2010 - 13:05

о, і в мене таке є - спершу був запалений яєчник, кохатися було боляче через це, от я і стримувала чоловіка під час сексу як могла, і сама напружувалась.. запалення пройшло, але напруження і болю позбутись не вдається вже більш, ніж півроку. підсвідомо все одно ставлення до сексу як до чогось болісного :air_kiss:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Gal4onka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2010 - 13:12

В мене теж таке є. Ну перед оглядом у лікаря це зрозуміло. А от чому під час сексу таке , чоловік теж маєж спочатку прориватись, бо я напружуюсь, а потім все гуд!
My Signature
Зображення Зображення

Чтобы сохранить мир в семье необходимы: терпение, любовь, понимание и, по крайней мере, два телевизора и два компьютера.
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2010 - 18:21

Дивилася якусь передачу і там згадували це явище. Хлопець з дівчиною займалися коханням, аж раптом на дворі загавкала собака, дівчина злякалася, м"язки напружилися, і хлопець не міг "звільнитися" :unknw: нічого не допомагало: ні гаряча ванна, ні масаж... Мусили викликати швидку, щоб їх звільнила. Їй вкололи щось там і м"язи розслабилися. якось не дуже зручно перед лікарями у такій позі :blush: :rofl: :rofl:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мавпуся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2010 - 18:25

Суворе попередження від модератора Ксюнка
Наступного разу за такий допис вам буде знижено рейтинг згідно п.6.Публікування допису, що містить безглузду або незмістовну інформацію, що не несе значеннєвого навантаження, публікування допису лише зі смайлами.

• 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2010 - 11:06

Я недавно розмірковувала. Вагінізм - це в принципі психологічно викликане явище, викликане якимось страхом. А хтось колись чув, щоб під час зґвалтування виникало таке явище? чи тут самозахист не спрацьовує?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Milana Y 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2010 - 13:07

В мене була така проблема, аж нехочеться згадувати, без неї секс став кращим. Десь років через 6 після початку статевого життя, в мене почалися болі під чассексу і на огляді у гінеколога. Ніхто з лікарів нічого нормально не міг пояснити. Аж якось мене направили на перевірку маткових труб, і після попереднього огляду мене лікарем, він мені про це росказав, і справді таке часто буває у жінок яких гвалтували, але мене це не стосується. Що робити з цим я не знала, тому нічого не робила.
Але коли ми поїхали відпочивати, в обід я собі випивала склянку вина і помітила, що болів не було. Це ясно не вихід, так можна і спитися:), особливо як секс кожний день. Приїхали додому, то я деколи випивала ношпу перед запланованим сексом, а з часо все й пройшло, зараз таке буває дуже рідко(коли я ще не зовсім готова до проникнення). Секс став для мене без цієї болячки набагато приємніший.
My Signature
Дозволено не більше 2х лінієчок
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Just_me 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 11 листопад 2010 - 12:16

Дівчата, а в мене така проблема є зараз. Я ніяк розслабитись не можу і навіть коли дуже збуджена, то всеодно як діло доходить до проникнення, то щось просто не пускає і збудження пропадає і взагалі((( Я вже і настроювала себе позитивно і подушку пілкладала, але всеодно нічого не виходить... От би десь про ті розслаблюючі вправи дізнатися, або може ще якісь варіанти є?... Ато незручно перед чоловіком і шкода мені його, що має мучитись зі мною(((
My Signature
Зображення

"О трех предметах не спеши говорить: о Боге, пока не укрепишь веру в Него; о чужих грехах, пока не вспомнишь свои; и о грядущем дне, пока не увидишь рассвета" Святитель Николай (Сербский)
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 листопад 2010 - 17:58

Перегляд повідомленняJust_me (11.11.2010, 13:16) писав:

От би десь про ті розслаблюючі вправи дізнатися, або може ще якісь варіанти є?...

Радила вам б проконсультуватися з гінекологом. То по їх частині. Там вам уже розкажуть про ці вправи
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mira-bella 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2010 - 13:45

Вирішити цю проблему потрібно з допомогою чоловіка і йти на консультацію до спеціаліста також вдвох. В першу чергу потрібно відверто поговорити, потім створити ВІДПОВІДНУ АТМОСФЕРУ, вереря при свічках, ВИНО. і потихеньку все налагодиться. Всі мої проблеми мені допоміг вирішити мій чоловік,але потрібно багато терпіння, не в кожного чоовіка воно є.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маріам 

• Шеф-кухар Малечі
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 листопад 2010 - 15:14

колись на лекції один відомий лікар -гінеколог розказував про вагінізм. до нього на чергуванні швидкою привезли молоду пару в позі статевого акту. ми молоді - зелені, реготали хіхікали, ще толком не розуміючи , що то насправді є великою проблемою.ззаду по рядах було чути хі хі "скліщилися" . але ніхто відповіді правильної дати не зміг . на питання, як цю проблему розрішити.... казали булавкою в ягодицю вколоти жінку)))
раптово налякати, щоб переключити її стан на щось інше))) , але , сильніше не злякаєш, ніж як вже є)))
він -лікар зі стажем і з досвідом поділився з нами доволі таки простим лікуванням))) -- в анус жінці засунути великий палець руки , зігнути під кутом 45 градусів (як буква "г" тільки в інший бік получиться) і попробувати зробити оберт ,прокрутити там пів круга. м"язи розслаблються, і ситуація вирішується. потім нас цим питанням грузили на державних іспитах, типу на засипку))) але ми вже були "мудрі")))

Повідомлення відредаговано Маріам: 29 листопад 2010 - 15:32

My Signature
Зображення

Кнопка с крестиком в правом верхнем углу экрана - шлюз в реальный мир...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Just_me 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 січень 2011 - 11:58

Як я вже писала раніше, я думала, що у мене вагінізм, бо не могли ми з чоловіком прорватися всередину, було дуже боляче і щось, ніби не пускало. Але я, всетаки, наважилась і пішла до гінеколога. Гінеколог сказав, що ніякого вагінізму немає, бо, якби був вагінізм, то м"язи так би зжимались, що навіть голочка тоненька туди не змогла б пролізти. А так, просто треба добре зволожити усе всередині. І запропонував він мені скористатись вагінальними свічками Фарматекс або Еротекс. Це маленькі свічечки по формі як тампон, але значно менші і на дотик, дійсно, як з воску. Вона вводиться усередину і там розчиняється, що значно полегшує вхід усередину.
My Signature
Зображення

"О трех предметах не спеши говорить: о Боге, пока не укрепишь веру в Него; о чужих грехах, пока не вспомнишь свои; и о грядущем дне, пока не увидишь рассвета" Святитель Николай (Сербский)
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 січень 2011 - 12:39

Just_me, дуже добре, що наважилися все таке відвідати спеціаліста. Часто буває, що думаєм на одну хворобу, а виявляється не так страшно, як здається
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   АннаГ-р 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 серпень 2011 - 12:47

Перегляд повідомленняLoralay (20.1.2011, 13:39) писав:

Just_me, дуже добре, що наважилися все таке відвідати спеціаліста. Часто буває, що думаєм на одну хворобу, а виявляється не так страшно, як здається

А в мене є подруга, в якої все минуло після зміни статевого партнера. Видно був він невдахою;). Довго вона з ним мучалась, а потім все стало на свої місця!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів