Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Японська дієта - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 13 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Японська дієта Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   Spirit angel 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 26 червень 2010 - 21:16

Сьогодні 6 день Як я сиджу на японській дієті і почуваю себе повністю ситою,щоправда бувають моменти коли з кухні доносяться нестримно смачні запахи і мені здається,що я невтримуюсь,але коли згадую через що я вже пройшла(мається на увазі сире яйце..дальше по тексту зрозумієте) то вмить стримую себе. На цій дієті сиділа моя подруга, в нас між малими різниця в 1 тиждень. Вона скинула близько 8кг під час дієти і ще 2 після. Перед тим як я їхала в село з міста вона на неї сідала,а як я повернулась,то вона вже не сиділа на ній.Дівчата, я неповірила своїм очам - вона була як кощей в порівнянні з тим як я бачила її останній раз. В мене поки що результат - 5кг,а це тільки 6 день. Саме головне дотриматись до кінця.В противному випадку вона нічого не дасть і ті кг повернуться.Потрібно строго дотримуватись меню,нічого не міняти місцями.Дієта складається з 13 днів. А ось і сама дієта,тобто її меню:
1 день: завтрак – чашка черного кофе; обед – два яйца, сваренных вкрутую, салат из вареной капусты с растительным маслом, один стакан томатного сока; ужин – жареная или вареная рыба.

2 день: завтрак – чашка черного кофе, один сухарик; обед – жареная или вареная рыба, овощной или капустный салат, заправленный растительным маслом; ужин – 100 г вареной говядины, стакан кефира.

3 день: завтрак – чашка черного кофе, один сухарик; обед – крупный кабачок, обжаренный в растительном масле; ужин – два яйца, сваренных вкрутую, 200 г вареной говядины, салат из свежей капусты, заправленный растительным маслом.

4 день: завтрак – чашка черного кофе; обед – сырое яйцо, три крупные вареные моркови с растительным маслом, 15 г несоленого сыра твердых сортов; ужин – фрукты.

5 день: завтрак – сырая морковь с лимонным соком; обед – жареная или вареная рыба, стакан томатного сока; ужин – фрукты.

6 день: завтрак – чашка черного кофе; обед – 0,5 вареной курицы, салат из свежей капусты или сырой моркови; ужин – 2 яйца, сваренных вкрутую, стакан тертой сырой моркови с растительным маслом.

7 день: завтрак – чашка чая без сахара; обед – 200 г вареной говядины, фрукты; ужин – любой из предыдущих дней, кроме третьего.

8 день: завтрак – чашка черного кофе; обед – половина вареной курицы, салат из свежей капусты или сырой моркови; ужин – 2 яйца, сваренных вкрутую, стакан тертой сырой моркови с растительным маслом.

9 день: завтрак – сырая морковь с лимонным соком; обед – большая порция жареной или вареной рыбы, стакан томатного сока; ужин – фрукты.

10 день: завтрак – чашка черного кофе; обед – сырое яйцо, три крупные вареные моркови с растительным маслом, 15 г несоленого сыра твердых сортов; ужин – фрукты.

11 день: завтрак – чашка черного кофе, один сухарик; обед – крупный кабачок, обжаренный в растительном масле; ужин – два яйца, сваренных вкрутую, 200 г вареной говядины, салат из свежей капусты, заправленный растительным маслом.

12 день: завтрак – чашка черного кофе, один сухарик; обед – жареная или вареная рыба, овощной или капустный салат, заправленный растительным маслом; ужин – 100 г вареной говядины, стакан кефира.

13 день: завтрак – чашка черного кофе; обед – 2 яйца, сваренных вкрутую, салат из вареной капусты с растительным маслом, стакан томатного сока; ужин – жареная или вареная рыба.

Также стоит отметить, еще одну особенность японской диеты: практически все блюда готовятся без соли и приправ (это очень важно).
My Signature
Если Я упаду..., не смейся!, загадай желание, - звезда упала!!!!)))
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mariaana 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 29 червень 2010 - 12:11

я також багато чула про цю дієту. Моя знайома на ній добре схудла, але казала,що вона дуже важка(((...можна навіть втратити свідомість...Але кожному своє! Якщо вам на ній добре....то бажаю удачі...і сили та натхнення дойти до кінця!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   marime 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 червень 2010 - 12:58

Декілька років тому ми сиділи на японській дієті цілим відділом, тому хоча вона і досить важка, але компанією веселіше. Скинули вагу всі, правда хтось більше, хтось меньше. Сирих яєць я не пила, а коли дівчати пили, то я виходила, щоб того процесу навіть не бачити, сирі яйця то для мене екстрім. Єдине застереження, якщо є проблеми з нирками, то не варто на ній сидіти, оскільки дієта безсольова, то можуть піти каміньчики і пісок. В мене через якийсь час після дієти прихопила ниркова коліка, то мусіла серед ночі кликати швидку, а потім ще декілька тижнів лікувалась.
My Signature
[Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 червень 2010 - 13:38

Spirit angel,
ну сырые яйца - это что-то с чем-то :blum1: :good:
для меня будет самый тяжелый день это №4 и 10, потому, что там сырые яйца и вареная морковь :bad:
вопросики :)
какой сыр ты покупала? и капусту белокочанную или можно цветную?
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Spirit angel 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 липень 2010 - 23:01

Костина мама, капусту білокачанну їла,сир незнаю який то був.Просто прийшла в супермаркеті і тьотінці сказала,що мені потрібен не солоний сир 15г,то вона на мене такими чима дивилась,що я після того сказала,ну ладно давайте 300г. А дала вона мені якийсь тутешній сир тобто з Тернопільського регіону-сказала,що він найменш солоний.
Дівчата усім бажаю витримки і сили волі,хоча можливо це одне і теж.Почуваю себе просто супер після дієти.
My Signature
Если Я упаду..., не смейся!, загадай желание, - звезда упала!!!!)))
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   LANYSKA 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 02 липень 2010 - 23:16

а мене вбиває горнятко чорної кави майже щодня :36_3_11: , його нічим не можна замінити, наприклад зеленим чи чорним чайочком без цукру?????????7
My Signature
Зображення
Раз в житті дають людині крила,раз в житті ти можеш відірватись від землі,і вже коли піднявся, то не зупиняй політ!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 07:30

Spirit angel, Спасибки! я с сегодняшнего дня села на диету настраивалась на нее целую неделю :D
LANYSKA, я читала, что можно заменить, кофе зеленым чаем

и еще немного добавлю

Цитата

Японская диета одна из самых эффективных, она позволяет сбросить за две недели 7-8 кг. Лучше не использовать японскую диету чаще одного раза в 2-3 года, применять ее больше двух недель и не придерживаться впоследствии сбалансированного питания, т.к. результаты пойдут насмарку.

Японская диета разработана специалистами японской клиники "Яэкс". Продолжительность диеты - 13 дней. Создатели диеты обещают, что за это время произойдет полная перестройка обмена веществ и стойкий эффект от применения японской диеты сохранится минимум на 2-3 года без каких-либо дальнейших усилий.

Важные условия применения японской диеты:
1) следить за соблюдением рациона, использовать только указанные продукты;
2) не путать последовательность дней;
2) ежедневно выпивать не менее 1,5 л кипяченой или минеральной воды;
4) не употреблять соль, сахар, алкоголь, мучные и кондитерские изделия.
Лучше поменять предложенный в изобилии в японской диете кофе на зеленый чай, богатый антиоксидантами и витаминами C и Е, замедляющий процесс старения и предупреждающий сердечно-сосудистые заболевания.

"Сидеть" на японской диете больше двух недель также не рекомендуется, иначе может нарушиться обмен веществ. Не говоря уж о том, что результат соблюдения диеты может оказаться краткосрочным, если пациент в последствии не будет придерживаться строго ограниченного питательного меню.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
LANYSKA, только увидела линеечку И ты что собираешься с пузиком сидеть на диете??? :blush:
My Signature
Зображення
Зображення

• 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   LANYSKA 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 11:36

куда мені з пузом на дієту - токсикоз так вимучив, що тепер поїсти треба)))))))))
так, цікавлюсь на майбутнє - бо перший раз почула про цю дієту) - як потім треба буде форму відновлювати, скористаюсь нею обовязково. а зелений чай, то краще, ніж кава)))))))
My Signature
Зображення
Раз в житті дають людині крила,раз в житті ти можеш відірватись від землі,і вже коли піднявся, то не зупиняй політ!
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2010 - 11:41

что-то для меня многовато 2 яйца, капуста и сок томатный :give_rose:
My Signature
Зображення
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 07:17

закончилась моя диета головными болями и повышенным давлением :( может из-за погоды, а ожет диета повлияла, как выпила кружку чая и съела бутерброд :blush: все прошло
My Signature
Зображення
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   RomaIIIka 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 07:31

а як зрозуміти пів вареної курки? філейки чи повністю пів курки? і якого розміру? курки ж різні бувають :) поки на дієту сідати не збираюсь але зацікавило :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 08:01

RomaIIIka, я дмаю что мол-курицы в себя пихать не нужно, а покушатьв пределах разумного :) тем более ее много не съешь не соленной
My Signature
Зображення
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   marime 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 11:27

RomaIIIka, пів несоленої курки за один присіст нереально зїсти, так само і як великий несолений кабачок. Навіть під кінець дієти, коли ти добре зголодніла, тяжко в себе впхати стільки їжі (не дуже смачної), скільки там написано.
My Signature
[Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 14:21

я вчера ела в обед два яйца с промежтком в пол часа, потому что для меня сильно многовато 2 яйца, капуста и сок
My Signature
Зображення
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Поночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 липень 2010 - 15:51

Spirit angel, Я чула про цю дієту. В мене навіть є вона, але дещо інша ну дуже схожа. Там не має фруктів, та сирих яєць здається теж не має. Корінь петрушки там точно є. Ікапуста там постійно сира, кабачка там теж не має. Цей перелік мені дужчеподобається, тут і фрукти є які я так люблю. Я мабуть сяду на цю дієту.Дякую, гарна дієта. Одна моя знайома сиділа на ній так дуже схудла, але витримала лише 1 тиж. і схудла на5 кг.
Я коли зимою сиділа на якійсь діті то в мене понизилося давлєнія як ніколи. В мене завжди 120/70 або 60, а стало під час дієти 90/60 жах чоловік за мене злякався і сказав ніяких дієт.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   liya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 липень 2010 - 15:56

Пробувала я схожу дієту(білкова).Тільки там не було сирих яєць(я б на таке не наважилась точно).Тяжко її витримати,та й кг через якийсь час всеодно повертаються(знаю реально тих ,хто її таки витпимав,поправились знову і перейшли на інші способи схуднення,бо в цій дієті розчарувались).Я витримала 14 днів,зійшло 3-4 кг,а потім швидко вернулись.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2010 - 07:53

А сік томатний закритий в банках він же із сіллю, можна?

Користувач подумав і додав через 22 хв.:
Spirit angel, Ну як досиділа на дієті? Які успіхи, як себе почуваєш?
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2010 - 08:20

Я сіла на японську дієту сьогодні 1 день. Може хтось підтримає мене за компанію!!!!
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2010 - 08:44

Перегляд повідомленняSpirit angel (26.6.2010, 21:16) писав:

Саме головне дотриматись до кінця.В противному випадку вона нічого не дасть і ті кг повернуться..Дієта складається з 13 днів.

Та річ в тому, що і після закінчення тих 13 днів ти мусиш обмежувати себе у вживанні певних продуктів (солодке, мучне, гостре тощо), бо кілограми все одно повернуться. Немає такої дієти, яка б за тиждень, два, місяць дала результат на все життя. Якщо хочеш підтримувати гарну форму, дієтувати потрібно все життя. От так.
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 1
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 липень 2010 - 14:26

Я вже 5 день сиджу надієті. Все добре животик спав, щічки теж спали, попка спала, бочки теж спали їсти не хочеться, хіба що важко без морозива в таку жару. Дуже важко їсти було жарений кабачок без солі, та варену капусту мащену олією, а варена морква це теж без солі гидоття. Подобається, що багато фруктів. Можна їсти абрикоси, яблука, сливи, це дуже радує в дієті. Я зважилася на початку дієти важила 75 кг. Думаю скинути 10 кг. І стане майже ідеальний вага.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 13 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему