Море-море... Позитивний і негативний вплив зміни клімату на немовля
Відправлено 06 червень 2008 - 15:40
Відправлено 07 червень 2008 - 09:09
Відправлено 07 червень 2008 - 20:17
П.Си. Одна знайому живе закордоном, то каже, що там сміються з нас, що ми до 3-х років намагаємося нікуди не возити діточок! Та це вибір кожної свідомої мамусі, як вона відчуває, так і повинна робити!
Відправлено 07 червень 2008 - 21:55
Справа не в тому що ми консерватори... просто ми мами - і стараємось думати про благо дитини.
Я дуже вагаюсь, з одної сторони наш синочок дуже міцний хлопчик - кольок майже не було, не дратівливий, майже все в доброму гуморі, а з другої - купа "якщо": якщо йому буде не комфортно, якщо захворіє, якщо почне погано спати... і все це далеко від дому.... Хоч і вдома, де все звично ми хворіємо, іноді погано спимо і т.д.
Тяжко вгадати як буде краще чи принаймі не гірше.
Відправлено 08 червень 2008 - 16:13
Відправлено 13 червень 2008 - 15:21

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 13 вересень 2008 - 18:42
юля77 (13.6.2008, 16:21) писав:
Повністю згідна, ми їздили минулого року в Крим доці було 3,2 р., температура під 40, такщо треба добре подумати чи варто вже краще в Шацьк
Відправлено 13 вересень 2008 - 23:39
Тому в Єгипет чи Турцію я б не радила їхати з малими дітками, а от Азовське море - можна. Не така вже й переміна клімату.
Відправлено 17 січень 2009 - 13:48
Особисто я з чоловіком зараз виріщили, що поїдемо з малечею через рік на море (роди в травні цього року, так що тоді їй буде вже рочок) на 2 тижні, але в якийсь "спец"заклад, де є дитяча кіната і всі умови для повноцінного відпочинку. Схиляємося в цьому питанні більше до Турції і Єгипту-там є всі умови-мій директор їздив того року, то враженнями поділився - задоволений на всі 200%,(хоча то і був звичайний готель. але догляд за дітьми-на вищому рівні).
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
А взагалі там на морі я бачила купу людей з маленькими дітьми (і в т.ч. до року, до двох і біьше) і більшість задоволені...так що судити треба не в загальному, а в кожній конкретній ситуації
Відправлено 17 січень 2009 - 23:00
Відправлено 17 січень 2009 - 23:13
Історія про малесеньку дитинку, яку розповілаmartka, мене просто шокувала.Хоча, як кажуть кожен як хоче так і ....робить ;)
п.с. маю на меті поїхати цього року з чоловіком на море вдвох, а моя мама висловила бажання, що поїде з малим також...вдвох ( ще її подруга з малим-різниця в дітей у віці -1,5 роки.Думаю сумно їм не буде).
Хоча...це я зараз так думаю, коли так хочеться трохи відпочити від всього( і як не соромно зізнатися від мацьопа свого),приділити нарешті увагу собі-коханій,проте коли дійде до справи дуже сумніваюся, що зможу його так довго не бачити.Я вибігала щойно в магазин-не було пів години,коли прийшла відчула, що мені його так бракувало.:)

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 18 січень 2009 - 00:06
Хотя все конечно удивлялись нам :)
Так что всё индивидуально :) Зависит от малыша, как он воспримет.
Відправлено 09 листопад 2009 - 10:04

Донечці-помічниці Вікторії 5 рочків 10 місців.Нашій сім"ї 7 років 4 місяці
Відправлено 09 листопад 2009 - 10:17
Відправлено 09 листопад 2009 - 11:05
Ми поїхали у Симферополь поїздом, так як ідея була спонтанна, то і купе теж уже для нас не було, поїхали плацкартом, боковим-людоньки-більшого пекла в моєму житті не було!!! Якби не думки про море, яке скоро буде-я б збожеволіла!!! Меньша 1.10міс. всю дорогу не просихала, така спека стояла в тому вагоні, дихати взагалі не було чим...А в ночі, татко спав на верху, над нами, а ми внизу троє(старша боялась до татка на гору йти), ну, а я стояла майже всю ніч, бо біля них навіть сісти можна було одною половиною сидячого місця і то, коли торкалась дитини вона просипалась і плакала на весь вагон, навпроти спав молодий чоловік років 30, просипався від крику незадоволено повертався, але навіть думки помінятись у нього не було, щеби він пропустив один поїзд, щоб на цей взяти нижнє, так сказав одній жіночці, дитина якої теж над ним спала, у якої наглості більше було ніж у мене, вона насмілилась попросити за донечку малій 6 рочків було теж страшно...але так і спали всю ніч, теж на голках, такщо розраховувати на те, що хтось уступить не варто, та я і не розраховувала...пережила ту ніч, нічого, але те, що товкли весь час, бо лазили по тому проході, та і діткам було дуже незручно, ходити ніяк..., місця нема, всі кругом брудні, смердючі, ноги в нас просто чорні були від того вагону, постійно салфетками мокрими витирались, але то безтолку, про туалет взагалі мовчу, добре, що горшок взяли з собою!!! короче, в тамборі пересиджували ту дорогу. Певно якийсь збоченець ті плацкарти придумав, я туди ні ногою більше!!!
Назад їхали купешкою і хоч знами теж ще були дітки в купе нашому, але народ, жити хотілось!!!
А саме море-це супер, вражень купа, і хоч я сама готувала, прибирала, номер у нас був хороший(типу однокімнатної квартири) і близенько від моря-50м., та ми з чоловіком були одною командою, помагали одне одному і все у нас досить гармонійно вийшло, ясно, що полежати на пляжі не вдалось, бо треба було за дітками дивитись, але дуже непогано провели час!!! Нічого страшного, ніяких мук, як я собі думала перед поїздкою, не було, такщо можна сміло з дітками вирушати, від сонця обіднього ховатись і в воді в перші дні довго не сидіти, все буде супер!!!

я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
Відправлено 09 листопад 2009 - 11:14
Відправлено 09 листопад 2009 - 11:17
А поїздом також не дуже важко, принаймні моїй малечі сподобалось.
Але літаком дуже швидко і зручно.
Відправлено 13 листопад 2009 - 18:12
Відправлено 13 листопад 2009 - 18:18
Відправлено 19 листопад 2009 - 11:36

Допомога