Другий обмінний проект тема "Кухня"
Відправлено 24 червень 2010 - 17:47
Тема "Кухня"
Правила-умови (обговорення у темі "Новий обмінний проект, для тих кому сподобалась ідея " )
1. Для участі в проекті надсилаємо листа в приватну скриньку куратору-модератору (тобто мені, Тетянці) свою повну адресу і прізвище-ім"я (нік я бачитиму і так ).
Список учасників буде у даному повідомленні.
2. Реєстрація учасників до 1 липня. Зареєстрованим вважатиметься той, хто надіслав адресу.
3. На виконання проекту відводиться 1 місяць (до 1 серпня).
4. Отримання адреси для відправки з 25 липня.
5. Надсилати проекти починаємо з 1 серпня і бажано в найкоротший термін (максимум до 5-6 )
6. Після відправки чек зберігаємо до моменту отримання адресатом.
7. Ну і хвалимось у цій темі після отримання сюрпризу!
Учасники проекту: львів_янкаІра ,MILLA , olchik, Дика пантера , Лелечка , oka , КМР, Мамуся0703,Леонідівна,Книжуся , Vesta*,бережаночка,poiu, ФІОНА, мартуська ,Luna ,tusik ,Зайчик ,Anya-anya,Freedom,ляночка, стожари, Маріам,jane, бджілкаПОЛіНКА
Відправлено 02 серпень 2010 - 18:12
Сказати що я взахваті, це нічого несказати, я в супер-пупер( незнаю як ще висловити то словами) якому захваті
Яка це неймовірна краса!!!

Дуже -дуже дякую!!!!!!!
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
А і також я відправила свою посилочку, точніше чоловік відправив. Але наперед прошу вибачення у свого адресата. Мій чоловік забув вкласти в посилку откритку з листом, тому кому прийде непідписана посилка то це від мене!

Відправлено 02 серпень 2010 - 19:48
Відправлено 02 серпень 2010 - 20:09

Відправлено 03 серпень 2010 - 15:40
і ще чимось таким загадковим з міста Ужгорода 

а магнітик вже оселився із моїми жабками

Д
Я
К
У
Ю
Повідомлення відредаговано Luna: 03 серпень 2010 - 16:27

Бобро перемагає козло!
Відправлено 03 серпень 2010 - 16:01

Бобро перемагає козло!
Відправлено 03 серпень 2010 - 16:38
Відправлено 03 серпень 2010 - 16:48
то я не помилилась !!!
не знаю шо кому не так - мені все ТАК!!!, щоправда шкода трохи те все псувати каляками своїми

Бобро перемагає козло!
Відправлено 06 серпень 2010 - 09:34
Відправлено 06 серпень 2010 - 11:47
Я отримала зошит для кулінарних рецептів в дуже класній обложці+ набір серветок з такої ж тканини (підозрюю що то льон)+ "Вітання зі Львова"
Якшо чесно, то в мене ніколи не було такого зошита для рецептів, тож подарунолк дуже доречний. Я собі туди все гарненько позаписую. Маріам дуже тобі дякую
Користувач подумав і додав через 10 хв.:
Дика пантера, а що тов тебе таке з написом "Малеча"?
Відправлено 06 серпень 2010 - 13:35
Відправлено 06 серпень 2010 - 13:43
Зайчик (6.8.2010, 12:47) писав:
Дозвольте я відповім. Так, це дійсно фартушок, початкова ідея виглядала так (
А потім, коли я вже взнала кому саме йтиме подаруночок (особливо коли побачила, що Дика пантера вагітна), захотілося вишити того малюка.
Відправлено 06 серпень 2010 - 14:14

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 06 серпень 2010 - 14:18
я переживала що він по дорозі помнувся і нема що показувати...
дуже хотіла щоб він попав до тебе саме на твій Д/Н ;)
Користувач подумав і додав через 8 хв.:
цікаво, а чого тримали 3 дні..думали що там бомба, через напис на коробці - обережно!!!!! :D

Допомога