Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Нестерпні сусіди - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 19 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Нестерпні сусіди дістали! Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 23 травень 2008 - 22:36

:smile: Долго себя сдерживала,чтоб не писать этой темы,но зло переполняет и все ж напишу, вдруг хоть кто-то поймет и мне легче станет. Живем на 8 этаже в 9ти этажке. А над нами живет семья алкоголиков. Мамаша папашей и видимо ее дочь с мужем, или сын с женой. Есть у них 2 собаки(обожаю собак, но эти :blink: ) которые постоянно воют как волки и гавкают, причем одна здоровенная, а другая шавка малюсенькая. Сын мой думает,что там живут волки, я ему рассказывала как они воют...Вот сегодня был очередной концерт по заявкам: собаки в своем репертуаре,а хозяева напились, видимо гости у них были, включили музыку так громко,что я ребенка спать не могла уложить. Мы им стучали по батарее, но им все равно. Потом мы им звонили по телефону, а ни его за музыкой не слышали. Потом в перерыве услышали звонок, взяли трубку(сын,или зять)и пьяным голосом начали недоумевать т.к. им ничего не слышно, музыка все забивает. Я сгоряча наорала на него, вопросила не хотят ли дать спать людям, он начал хамить, муж взял трубку, он начал ему угрожать и вызывать в подъезд на разборки. Мы предупреждали,что вызовем милицию,но...Они еще и в дверь к нам рвались и таки разбудили только что заснувшего сына. Короче мы таки позвонили 02. Приехал наряд, долго у них были и уехли. После чего музыка не на долго возобновилась. Короче началась у нас война :smile: :blink: :good:
Интересно, это у всех попадаются такие "подарочки",или мы одни такие счастливые. Или может я не так воспринимаю что-то, может нормально до 12 ночи прыгать у людей по головам,орать благим матом и счастливо пить свою водяру?

Сори за опечатку в названии. не знаю как исправить.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 22:42

А міліція просто так з ними говорила, чи може якийсь акт складала? Тоді з ним в гіршому випадку можна і в суд піти. Тому що в 12 годин ночі шум - це вже занадто. Ладно, одни раз на якесь свято, але постійно. :blink:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 22:49

мамаПашіЖені, я не знаю что делала милиция, судить могу только по головам,доносившимся оттуда и п отъехавшей машине. Слышала как потом этот сынок всем гордо рассказывал, что милиционер предлагал ему проехать с ними.
Ну я думаю,что заявление есть, будем звонить им при каждой такой еселой ночке, а там видно будет...
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марикоша 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 00:24

Цитата

Ну я думаю,что заявление есть, будем звонить им при каждой такой еселой ночке, а там видно будет...

Сеструлька, правильне рішення! Чим більше ви будете робити заяв, тим скоріше їх накажуть! Там, здається, до 3 викликів допускають, а потім буде, по-моєму, адміністративний штраф. Якби ще якось твій чоловік переговорив з дільничим чи з тими хлопцями, що приїздять на виклик, то, хоч одного з тієї сімейки, можна було б посадити на 15 діб! Терпіння вам та перемоги в цій війні :blink: !
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 06:32

Таких страшних сусідів в нас немає, мабуть тому, що живемо в новому домі де майже всі молоді. Та сусіди з верху теж іноді гарцюють, сваряться. Але найбільше це години зо 2, а потім все стихає.
Сеструлько, бажаю вам терпіння та удачі. Просто так це залишати не можна.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 24 травень 2008 - 10:56

Над нами живе молода сім"я з двома маленькими дітьми, в мамаші постійні істерики, кричить на дітей, кричить на чоловіка, кричить просто так, як всі її дістали, баняками і ще чимось кидається безперестанку, а потім ще й пристає до дітей: "Якого ... ти весь час виєш???" Мені цікаво, як тут малій дитині не вити, якщо в мами писок не закривається? Це ж стрес! А ще вони як з чоловіком посваряться, то можуть включити на всю котушку телевізор, щоб один одного не чути. Мені, в принципі було всеодно, поки вони не зробили цього в першій ночі, коли я тільки без сил лягла спати... Не витримали навіть сусіди під нами, думали, що то ми(уявіть собі який то був звук! :blink: )Так і живемо...
Сеструлька, тримайся!
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 11:02

Девочки, спасибо за поддержку, будем как-то бороться....желаю вам поменьше встречать таких людей,как мои и mania4ka, соседи.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 11:48

Сеструлько, наді мною довгий час жили наркомани. та нащастя продали ту квартиру, і над бабусею жили алкоголіки які її постійно заливали, їй доводилось самій ходити у них підлогу витирати щоб їй не текло зі стелі, так вони теж зїхали, і у ваших сподіваюсь кошти закінчаться, продадуть і будуть радувати когось іншого.
А щодо виклику, три рази виписують штраф кожен раз більший, на 4 раз 15 суток. так що думаю міліція їх попустить.
Мої сусіди тут так вдень любили слухати музику, що нічого не чути і ремонтніки є вічні поверхом нижче, це ще гірше, бо мають право і нічого їм не зробиш.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Каріна 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 13:23

Я живу на першому поверсі, і мені з сусідами також не позаздриш. Теж є які роками роблять ремонт(зараз дуже переживаю, як в майбутньому буду вкладити спати свою малечу) вони, ніби нормальні люди, їх попросиш то ніби трошки спокій, а за кілька хвилин, годин все заново! З другої сторони сусіди, в яких син якийсь бандюган, постійно скандали, міліції, т.д. і т.п. І заливали зверху мене часто. А мені обідно, ніяк помститись. Ні залити раз, ні добряче потупотіти їм!
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 13:38

Перегляд повідомленняКаріна (24.5.2008, 14:23) писав:

Я живу на першому поверсі, і мені з сусідами також не позаздриш. Теж є які роками роблять ремонт(зараз дуже переживаю, як в майбутньому буду вкладити спати свою малечу) вони, ніби нормальні люди, їх попросиш то ніби трошки спокій, а за кілька хвилин, годин все заново! З другої сторони сусіди, в яких син якийсь бандюган, постійно скандали, міліції, т.д. і т.п. І заливали зверху мене часто. А мені обідно, ніяк помститись. Ні залити раз, ні добряче потупотіти їм!

А ти їм шваброю в стелю погати, займіться сексом, та так, щоб всім профілактика була
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 13:48

Перегляд повідомленняЮлія (24.5.2008, 14:38) писав:

А ти їм шваброю в стелю погати, займіться сексом, та так, щоб всім профілактика була

Прийом з шваброю не підійде, штукатурка мені обсипатиметься, а от на рахунок сексу, це вже краща ідея, і собі користь, і сусідам профілактика!
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 13:52

Юлія, я о швабре тоже думала, но это ж своему потолку только хуже сделать. А сексом, то с ребенком так не получится, чтоб всем насолить...

Смотрю почти всем везет на хоть одного такого соседа...У нас тоже есть такие, что ремонт с 7 утра и до ночи и длится вечность...мы закончили ремонт в августе-сентябре, а из-за них уже потрескалась штукатурка местами:(
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 14:07

Здається єдиний вихід, дівчатка, це переєжджати в особняки! :i_am_so_happy:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   luluka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 14:18

біля нас збоку теж подарунки живуть. Алкокоголіки одного з них посадили за наркотики. Інколи буває бються в себе. Раз на міс двері свої вибивають. Наші двері рядом, то як пянка в них свої двері відркивають з розгону вдаряють в наші. Напевно в багатьох є такі гарні сусіди
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 14:46

О, а у нас цілий набір!!! Збоку -постійні пянки та відповідно пісні типу "не та роза, що за садом". Причому майже до ранку. Зверху та знизу ремонти до 2-3 ночі. Причому зверху вже зо два роки той ремонт йде.То це здуріти можна. Одного разу вийшли попросити трошки стишити своє"активне" життя, то сусіди зверху накинулись на нас з чоловіком з кулаками, я тоді вже була на 9-му місяці вагітності - це їх не зупинило.То останній раз ходили до них на "розборки" чоловікові батьки. Батько чоловіка в доступній формі чітко й по-юридичному поянив, ще один такий інцендент й гратись вже ніхто не буде. Тоді буде не до ремонтів. То зараз хоч не до ночі вже ті грюкоти.
Тож дівчата, я вас розумію як ніхто інший.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 15:12

Перегляд повідомленняСеструлька (24.5.2008, 14:52) писав:

Юлія, я о швабре тоже думала, но это ж своему потолку только хуже сделать. А сексом, то с ребенком так не получится, чтоб всем насолить...

А ти з мамою відправ гуляти ввечері дитину, тут треба шукати можливості, а не причини, потім в мене є прекрасна колекція звуків відбійного молотка. дрелі. в нас в гуртожитку були прекрасні сусіди, тому ми їх тішили таким, ввімкнемо, а самі - гуляти
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   luluka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 16:05

Перегляд повідомленняЮлія (24.5.2008, 16:12) писав:

А ти з мамою відправ гуляти ввечері дитину, тут треба шукати можливості, а не причини, потім в мене є прекрасна колекція звуків відбійного молотка. дрелі. в нас в гуртожитку були прекрасні сусіди, тому ми їх тішили таким, ввімкнемо, а самі - гуляти

малодці. В нас теж таке було але ми включали музику і хто кого перекричить. В нас досить якісі колонки. Одного дня гуляли з дітьми побачили що сусіди принесли великі радянські колонки. Але все рівно голосніше небуло. Закінчилось все тим що я пішла до них і поросила не бавитись хто кого. :mocking:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 18:51

Юлія, отличная идея:)
luluka, oksanocka, а почему вы просто не вызовете милицию? Мучаться ведь с таким зверьем себе дороже...
А наши вот только пришли и уже слышу шансон на всю...а муж включил колонки на всю и играет в какую-то стрелялку, меня это обычно не радует,но пусть послушают соседушки:)
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   chemna 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 травень 2008 - 20:40

У нас також сусіди не найкращі. Черз стінкку (а стіни тут ну дуже тонкі, чути все, від розмов по телефону , ну і все решта) живе сім'я, де мама трохи істеричка. Вона такі верески чинить вдома, що витримати просто неможливо, там і лайка сипеться і все, що хочеш....А у цієї мамаші двоє малих діток до того ж! До народження дитини, то я якось спокійно то все сприймала, навіть часами то мене смішило, але потім....
Але на щастя наші сусіди не такі аж погані. Вони як дізнались, що у нас маленька дитинка, то перебазувались в іншу кімнату і навіть чути, як вона до своїх діток кричить, типу:" не кричіть, за стінкою дитинка спить" :) От, так що нам в тому плані ще дуже повезло! :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 24 травень 2008 - 21:32

Перегляд повідомленняchemna (24.5.2008, 21:40) писав:

У нас також сусіди не найкращі. Черз стінкку (а стіни тут ну дуже тонкі, чути все, від розмов по телефону , ну і все решта) живе сім'я, де мама трохи істеричка. Вона такі верески чинить вдома, що витримати просто неможливо, там і лайка сипеться і все, що хочеш....А у цієї мамаші двоє малих діток до того ж!

Слухай, прямо як в мене, якби ти не жила в Варшаві, я би подумала, що ми сусіди... :mocking:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 19 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів