На днях ми здавали донечці загальний аналіз крові.Здали в Діамебі,а наступного дня в Екстрамеді.Результати були кардинально різними.Гемоглобін відрізнявся на 40 одиниць(85 і 124)!!!Судячи по перенесеному захворюванню ,педіатр припустила,що вірнішим є аналіз з Екстрамеду.
Раніше я довіряла Діамебу,а тепер зрозуміла,що бути впевненою у правильності аналізу не можна на 100відсотків.
Хтось ще з таким стикався?
Яким лабораторіям ви довіряєте?
Діамеб - це той, що на Петлюри (а скоріше на Чорновола) ?! в нас там теж нереальні аналізи були. і в нас з чоловіком ТОРЧ-інфекції в 2007 році і цього року заг. аналіз крові малого. Гроші друть, а аналізи зі стелі малюють.
Кілька раз робили в Юнілаб (на Коновальця в обл.дит.лікарні) - ніби нормально. Але кожен лікар найбільше довіряє своїй лабораторії, тобто в установі, де працює. Так на Тичини нам казали переробити після Діамебу в них, бо в них добре роблять. Коли лежали в інфекційній лікарні - то робили там, там також добре роблять.
мені теж дільнична казала перездавати у поліклініці.І сказала,що ,якщо будуть якісь сумніви в аналізах,то гематолог сам дивиться той аналіз.Це на Тичини.Не знаю,наскільки це правда.
знаю, що в інфекційній добре роблять і в санстанції. На Тичини, кажуть, що старе обладнання і старі реактиви, лаболранти пишуть "від балди", але не знаю, наскільки то правда.
Оськін, Це Ві правде кажете і про санстанцію, і про інфекційну. Теж з тим стикнулась. Ось сподобалась лабораторія Сінево. Тим більше, що є знижка. Майже все компютеризоване.
Раніше Діамеб нормально аналізи робив.А тепер......Я чула ,що навіть деякі лікарі не дуже Діамебу довіряють.Тепер навіть і сама не знаю,в якій лабораторії добре роблять.