Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Зірки, які вам вже не подобаються... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Зірки, які вам вже не подобаються... Або подобалася мені одна співачка... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Мозаїка 

• Стежинами книг, Розумниця року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 червень 2010 - 18:29

Останнім часом, коли я переглядаю телевізор, особливо наші музичні канали, мені щось робиться. :good: :acute: :bye: Суцільний плагіат!!! Таке враження, що зірки нашого шоу - бізу ну нічого власного не можуть придумати. Колись мені подобалася Ані Лорак:вродлива дівчина, прекрасний голос. Але, переглядаючи її останні кліпи, хочеться вимкнути телевізор і далеко закинути пульт. Це вже не Ані Лорак, а Бейонсі, гурт "Нікіта" і т.д. Цікаво, чи ще хтось думає так, як я.
My Signature
Зображення Зображення
Открою вам, кто лучший из мужчин. И кто на свете всех других дороже... Он - самый мой любимый.... Он - МОЙ СЫН. И никого роднее быть не может!
Мій літературний блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata1205 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2010 - 19:48

Ані Лорак дуже подобається, і пісні полюбляю, а от останні кліпи дивитись не хочеться, бо дійсно плагіат...
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 21 червень 2010 - 20:02

А мені колись Тая Повалій подобалась... :blush: Золотий, розкішний голос, розкішна жінка. А тепер навіть дивитись не хочу - таке собі середнє статистичне між усіма шоу-біз- блондинками пост-сов"єтського простору :sorry:
Схоже, на самобутності зірки роблять собі ім"я (бренд), а на тиражуванні найбільш запотребованого л---а - гроші. Така от сумна правда життя :15_5_12:

Маю ще деяких фаворитів, але боюсь наврочити - а то і ті зіпсуються :10_12_9:
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Іванк@ 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2010 - 21:37

От, і я хотіла про Повалій написати.Ну це повний ппц,була собі така гарна жіночка,а тепер що-страшно дивитись!Ну і нехай, вони вкладають у це божевільні гроші,але повинен бути якийсь естетичний вигляд,а це що пенсіонерка розмальована як мавпа,та ще й з тими смішнючим зубами :smile: Одним словом страшно дивитись..........
А ще,не подобаються всякі там Поющіє труси,закльопки і т д.
Дівчата без голосу,зато з гарною фігуркою..........
My Signature
ЗображенняЗображення

Ніколи не сперечайся з чоловіком! Відразу плач)))

Мій блог)))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Леонідівна 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2010 - 21:44

Дуже мені подобалась колись пісенька Ла-ла-ла, і "Девченка с волосами цвета лилии" Могилевської, та і багато інших її пісень!!! А зараз у мене на неї просто Алеееееергіііія! Терпіти не можу ту ЗВЕЗДУ косящу під А. Пугачеву!!
My Signature
Зображення
Я Юля)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   alabama 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2010 - 22:04

Раніше мені дуже подобалася Ірина Білик, ходила на концерти, навіть фотка з нею є, любила слухати альбом "Ома". Але коли репертуар став російськомовним :smile: , не сприймаю її як співачку, і все дивуюся, як це вона мені раніше подобалася. Дуже сильно вона змінилася, але не в найкращу сторону.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Снігова Королева 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 22 червень 2010 - 02:45

Я теж колись була прихильницею Ірини Білик. І її російськомовний альбом мені подобався, але її поведінка на публіці..., її манера давати інтерв"ю - краще б вона мовчала, аніж дурниці верзти. А співає дійсно гарно.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 червень 2010 - 07:47

Погоджуюсь що Білик колись була цікавіша зараз тут і так все ясно ,відносно Ані Лорак мені подобаеться ії голос а от пісні у неї деякі просто ніякі а кліпи то відстой !
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   азалія 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 червень 2010 - 07:56

Перегляд повідомленняalabama (21.6.2010, 23:04) писав:

Раніше мені дуже подобалася Ірина Білик, ходила на концерти, навіть фотка з нею є, любила слухати альбом "Ома". Але коли репертуар став російськомовним :smile: , не сприймаю її як співачку, і все дивуюся, як це вона мені раніше подобалася. Дуже сильно вона змінилася, але не в найкращу сторону.

Точнісіньку таку саму думку і я маю. Колись, коли ще репертуар був україномовним, скупляла всі її альбоми, а з того часу, як змінився - вона мені абсолютно не подобається. Таке враження, ніби то співають зовсім різні люди
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cherika 

• Розумниця року
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 червень 2010 - 12:15

Перегляд повідомленняViolin (21.6.2010, 19:29) писав:

Останнім часом, коли я переглядаю телевізор, особливо наші музичні канали, мені щось робиться. :shok: :smile: :shok: Суцільний плагіат!!! Таке враження, що зірки нашого шоу - бізу ну нічого власного не можуть придумати. Колись мені подобалася Ані Лорак:вродлива дівчина, прекрасний голос. Але, переглядаючи її останні кліпи, хочеться вимкнути телевізор і далеко закинути пульт. Це вже не Ані Лорак, а Бейонсі, гурт "Нікіта" і т.д. Цікаво, чи ще хтось думає так, як я.

А ви увійдіть в її положення - зараз Ані Лорак вже далеко не вродлива дівчина, а вродлива жінка, не може вона бути вічно у образі милої скромної дівчинки, і чим далі тим смішніше це буде виглядати, тому майже всі зірки (і наші, і закордонні) у віці близько 30 років мінять імідж, і так уже у нас склалося - як не зліпиш з себе "сексі лейді" то прийдуть інші молодші зірки на естраду, на фоні яких порядна, степенна співачка Ані Лорак з її чудовим голосом загубиться... Адже як не крути - люди хочуть шоу, яскравості, а чоловіки - ще й сексуальності, без цього люди не будуть ні її кліпи дивиться, ні на концерти ходити... Поп-музика - це перш за все бізнес, а вже потім мистецтво :) ІМХО

Мені колись дуже подобався російський дівчачий гурт "Пропаганда", їх перші декілька пісень, а потім вони так круто змінили свій імідж у бік "поющіє труси" що я дуже розчарувалася, але що поробиш, видно на наївних підліткових піснях не заробиш стільки грошей як на оголених тілах і простеньких приспівчиках :)
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Canadiya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 червень 2010 - 12:51

Про наших зірок можна мемуари писати. Якось побачила кліп Діми Коляденко і обалділа, і ще цей Генадій Вітер (ведучий Аналізу Крові на Новому) теж мені співак! :smile:
А я розчарувалася і в Біличці і в Повалійці. Ані Лорак теж щось перестала подобатись, хоче під Бейонсе закосити, але дешево виходить. :15_5_12:
My Signature
Зображення

Коли береш - наповнюєш руку, коли даєш - наповнюєш серце.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка-Зеленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 червень 2010 - 12:57

А мені колись дуже подобалися Океан Ельзи. Найкращим подарунком, який мені колись робили був квиток на їх концерт. Але подобався мені тільки їх старий склад, а новий якийсь зовсім ніякий :(
My Signature
Тысячу раз говорила людям, что я добрая. Кричала, ругалась, била. Не верят ...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   innysja 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 червень 2010 - 13:24

Ой і не кажіть!!!! Когось одного що справді подобається і не вибереш, колись не міг виначитися хто подобається більше, а тепер взагалі кого-небудь не вибереш!!!
My Signature
ЗображенняЗображення
Я люблю тебе не за те, хто ти, а за те, хто я, коли я з тобою.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мозаїка 

• Стежинами книг, Розумниця року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 червень 2010 - 16:09

Деякий час мені подобався "Бумбокс", а якось подивилася інтерв'ю з ними, а вони там, ніби обкурені. Відповіді на поставлені запитання невпопад, тупі, сміються, як маленькі діти. Після цього слухаєш їхні пісні, ніби й гарні, ніби й подобаються, але осад від неприємного враження залишився.
My Signature
Зображення Зображення
Открою вам, кто лучший из мужчин. И кто на свете всех других дороже... Он - самый мой любимый.... Он - МОЙ СЫН. И никого роднее быть не может!
Мій літературний блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   schelmin 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2010 - 08:15

Мені дуже подобалась пісня з реклами 2Рошен" Russell Simins - Comfortable Place.. я її на телефон на звінок поставила, так слухала. Аж поки недавно не подивилась переклад тексту -вже не так подобається-))
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Amanda 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2010 - 08:30

schelmin, я щойно переклад почитала... Мдааа... Мені вона теж подобалась...
My Signature
Зображення

Ніц так не красить жінку, як пергідроль... :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lim 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2010 - 08:49

А мені завжди Ані Лорак подобалась, голос супер.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Halochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2010 - 09:29

Хочу сказати, що справді, Ані Лорак трохи "закосила" на західний манер, але виглядає вона просто шикарно(навіть перебір з макіяжем їй не шкодить), вчора бачила по М1 "Шок і сльози Голлівуду", якраз про неї йшла мова, побачила її старі кліпи, ну що не кажіть зараз вона дійсно розквітла: красива, успішна,з чудовим голосом. І слухаючи концерти , де вона співає вживу, просто захоплююся. А головне, її вдається привертати увагу без брудних пліток чи чорного піару.
Тепер Повалій. Нагадує воскову фігуру з музею. А їй всього 45 років.
Відверто дратує Тіна Кароль. То жах з її "живим" виконанням, зіпсувалася. Коли почула як вона зривається, думала, що родити має :D А кліп "Шиншила", без коментарів, якщо хтось мені пояснить про що він, буду вдячна))
І Надєжда з Віа Гри, хотіла дуже "потріпатися" самостійно, в результаті-пшик!
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata_war 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2010 - 09:39

якийсь нонсенс получається дуууже багато зірок добивалися популярності з україномовним репертуаром, а коли вийшли на вершині рузко стали співати російською. Та ж Білик, Повалій, Ані Лорак, Гайтана ( яколись від неї шаленіла), Козловський хто там ше... зараз не згадаю, але якось в мене була розмова на цю тему .
My Signature
Зображення
Трудно быть скромной, когда ты лучшая...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Панночка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2010 - 09:54

Недавно почула по радіо : " В нас в гостях Заслужений артист України ... Лері ВІн" Чуть не впала.... Цікаво, а чим таким він заслужив це звання, заспівавши дві пісенькі Ветер і Самолет? Те ж стосується і Могілевської - тупо і без ніяких сумлінь совісті купують державні нагороди і звання...
Раніше теж поважала Повалій, особливо за пісні етностилю, все ж голос в неї є, на відміну знов таки від Могілевської... але навіщо з себе було робити таке чудо - враження. що її так підшили, що рот тепер не може закритися :girl_flag_of_truce:
також підтримую думку про Білик - пісні її гарні, в тому числі і російськомовні, але як особистість вона, на жаль, здається деградує.... :cray:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему