kleoolya (21.6.2010, 12:17) писав:
У мене дуже багато таких книжок було. В школі взагалі книжки ковтала, могла за 1-2 дні товстючі книжки (500 ст і більше) прочитувати. В список книжок від яких не можна відірватися внесла б:
"Ті, що співають у терені", практично всього Хаггарда, "Волинь" Самчука, повісті Нечуя-Левицького (смакую його український гумор), "Угрюм-река", "Таємничий острів" Жуля Верна, "Консуело" Жорж Санд, "Мадам Боварі" .... ой список можна продовжувати і продовжувати...остання захоплива книжка яку спішила прочитати була "Солодка Даруся" М.Матіос
Злючка , Ремарка теж прочитала на одному диханні, але чомусь від всіх його повістей стаю дуже пригніченою, напевно стиль автора та його повоєнна депресія передаються
Скільки часу затрачала найбільше? Важко сказати, напевно до 12 год, коли навчалася в університеті, то треба було прочитати книжку в 1000 ст за 2 дні (вихідні), книг тоді було мало, тому ми ділилися між собою, так от я цілий день до ночі читала з невеликими перервами на прийоми їжі і туалет
Ти, мабуть, за освітою філолог, бо читаю твій допис і впізнаю себе. Про себе можу сказати, що коли читаю, повністю віддаюся книзі, хочу якнайшвидше дізнатись, чим закінчиться. З останнього - "Гудзик" І.Роздобудько прочитала за 3 години.