Так хотіла знайти саундтрек З "Вогнем і Мечем" укр мовою або інструменталку... і не вдалось знайти. А день минув... Поділіться лінками чи порадьте де ви закачуєте музику. Дякую!
Дякую, Ірусь, стільки спогадів нахлинуло. Чесно, сльози аж обпікають. Це не той саундрек, може ремікс, але дуже класний! Колись просила коханого заспівати, але, нажаль, для всіх співав тільки не для мене.
У меня одна мечта – к концу жизни заслужить звание православного христианина... Детство - это та счастливая пора, когда бежишь ночью из туалета и радуешься что тебя не съели...
Фіалка, а якого формату? десь у мене було кілька сайтів для моб.телефонів, звідки я качала midi та mmf (з голосом та без). а mp3 можна і в неті стягнути і в телефон закинути
там є стільки !!! і не потреково, а цілими альбомами, причому можна і архів альбому качати і пофайлово. Там же є і програмки, і фільми і мультфільми. Висока швидкість на "віддачу" файла. В мене інколи швидкість при можливостях мого інтернет каналу досягає з цього ресурсу 2 Мб за секунду (!!!), а з інших ресурсів буває найбільша швидкість 50кб за сек.
Я свяжу тебе жизнь из веселой меланжевой пряжи, Я свяжу тебе жизнь и потом от души подарю. Где я нитки беру? Никому никогда не признаюсь, Чтоб связать тебе жизнь, я тайком распускаю свою