Вирази чоловіків, які нас дратують Збираємо фрази наших чоловіків, які виводять нас з рівноваги
Відправлено 19 червень 2010 - 16:24
Починаю:
- Зараз (значить буду чекати ще довго). Особливо ображаюсь, коли довго готувала їсти і вже кличу до столу...
Відправлено 19 червень 2010 - 16:31
-Все нормально кохана???
і коли обнімаючи,говорить словами жартівливої пісеньки до мене:
-Ти прекрасна как ЗИЛ 130!!
Відправлено 19 червень 2010 - 16:41
Відправлено 19 червень 2010 - 16:51
а ще те, що весь час сидить в онлайн грі
вбила би тих, хто її створив!
Відправлено 19 червень 2010 - 17:52

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 19 червень 2010 - 18:31

я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
Відправлено 19 червень 2010 - 18:48
просто ігри,чесно я сама інколи можу посидіти!!!
але це вже занадто...
особливо я розказую чи читаю щось,чи з манюньою на руках і хочу щоб він подивився,а до нього ...
таке зло бере
і потім питаю:
-ти мене чуєш???
-ну так звісно!!!
-і що я запитала?????
і тут в нього облом!!!!!!!!!!!!
я думала що одна така!!!!!!!!!

Відправлено 19 червень 2010 - 20:40
В арсеналі фрази, що починаються:
- "Ну хіба я знав..."
- "Ну звідки мені знати..."
- "Хіба я винен що..."
І оце от "В якому смислі?!". Грррр! В прямому!
Відправлено 19 червень 2010 - 21:14
Відправлено 19 червень 2010 - 21:22
Згадала ще :
Коли запитуєш : Як тобі це? Як тобі те?
Одна відповідь - Нормально!
- А що ти хочеш на обід?
- Та мені все рівно
Відправлено 19 червень 2010 - 22:15
-Раз їм, значить нормально (або добре)...
Відправлено 19 червень 2010 - 22:43
-зроби будь-ласка ....
-якщо не забуду (або можливо).
-Подивись за малим
-я дивлюсь(сам в компі онлайн-танки бавиться)
А ще мене дуже бісить коли мені на кожному кроці говорить економити,сам при цьому не задумується про свої витрати на пиво і сигарети.
Відправлено 19 червень 2010 - 22:46
І мій так само. Економити маю я на собі, а на пиво гроші завжди є.
Відправлено 19 червень 2010 - 23:00
--Вічно ти те, се, п*яте, десяте...
А я кажу йому, що ми стільки часу не знайомі.
Відправлено 19 червень 2010 - 23:07

Мене дратує оте слово " зараз " або "вже - вже" а потім все забуває
А ще , те що він не може мені все чітко сказати а "лиє водичку" " ходить кругами " чи як - то ще назвати.Або коли я починаю з ним сваритись він просто йде на кухню , в кімнату будь - куди.І на кінець те , що він майже ніколи сам не вибачається(( Поки я не почну йому толкувати , те що він мене обідив і чому саме і не почну сама витягувати з нього вибачень , нічого не буде.
Але ми з цим всім боремся
Відправлено 19 червень 2010 - 23:08
Мене дууууже дратує, коли я на нього починаю за щось наїжджати, чи сваритися, то одразу ж він каже : "Ну що ти починаєш?!!"
Коли поїсть, тарілку в мийку не ставить. На столі лишає, ну або поставить БІЛЯ мийки!!!!
Баскетбол, то найсвятіше. Я можу зашиватися вдома, купа роботи ще й малий вередує, нічого не дає зробити, а він лежить собі дивиться матч баскетбольний. Аж хочеться той комп викинути з того 16 поверху!
Або ж спокійно може порадити: "То ляж поспи, поки малий спить!" Я питаю : "А їсти ти звариш? Бо малий коли проснеться, то мені не дасть". Ну звичайно, що він не зварить.
Ну і коли їде до мами, то дзвоню йому, питаю коли буде. Каже, що вже зараз буде виходити на маршрутку, ще через годину каже те ж саме. А приїде через 2-3 год. Хоч їхати 20 хв.
Відправлено 19 червень 2010 - 23:18
Відправлено 19 червень 2010 - 23:34

Самий страшний вірус завжди сидить перед комп'ютером
Відправлено 20 червень 2010 - 01:10
бережаночка, читаю твій допис - і бачу свого коханого :D. він як в тому анекдоті: я до сусідки на 15хв, а ти не забувай кожні пів години борщ помішувати.
дівчатка, є така теорія, що кожна людина, з якою ми стикаємося в житті - це продовження нас самих; і те, що нам в цих людях подобається, чи не подобається - те саме нам подобається, не подобається в нас самих (часами ми просто за собою багато чого не зауважуємо ;)). тому давайте не бути такими критичними до наших коханих чоловіків - ми ж також не без грішків

Допомога