Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Питний режим дитини - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Питний режим дитини Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Levandovskij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 23 травень 2008 - 14:12

У мене питання: яку кількість додатково рідини має отримувати дитина 2-місячного віку, яка знаходиться виключно на грудному вигодовуванні. Я не даю ніякої рідини, тільки біфі-форм на 20 г водички 2р.д. У дитини постійні закрепи. Дуфалак не допомагає. Можливо потрібно давати чаї між годуваннями? і в якій кількості? Порадьте, будь-ласка.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 14:18

Перегляд повідомленняLevandovskij (23.5.2008, 15:12) писав:

У мене питання: яку кількість додатково рідини має отримувати дитина 2-місячного віку, яка знаходиться виключно на грудному вигодовуванні. Я не даю ніякої рідини, тільки біфі-форм на 20 г водички 2р.д. У дитини постійні закрепи. Дуфалак не допомагає. Можливо потрібно давати чаї між годуваннями? і в якій кількості? Порадьте, будь-ласка.

Закрепи? Тут треба спочатку клізму зробити, а потім напротязі дня давати потроху ромашкового чайку, три-чотири бубочки на 100 мл водички, нам добре це допомагало, бо ми через це пройшли, так мала випивала 25 мл за ввесь день, і нормальний стул став. А коли в нас налогодилося, то ніякої рідинн не давала, всі на мене верещали, та я от в спеку хотіла дати водички - мала не хотіла пити.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 14:26

Вочевидь у вас надзвичайно жирне молоко, раз така ситуація! Але в такому віці, треба бути дуже обережним, тому якщо давти чайок, то дуже слабенький! А якщо довго дитина не какала, то клізму вартує зробити! А також спробуйте свій раціон змінити!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 14:33

Перегляд повідомленняЮлія (23.5.2008, 15:18) писав:

Закрепи? Тут треба спочатку клізму зробити, а потім напротязі дня давати потроху ромашкового чайку, три-чотири бубочки на 100 мл водички, нам добре це допомагало, бо ми через це пройшли, так мала випивала 25 мл за ввесь день, і нормальний стул став. А коли в нас налогодилося, то ніякої рідинн не давала, всі на мене верещали, та я от в спеку хотіла дати водички - мала не хотіла пити.

Дякую за пораду. А як часто робили клізмочки? Тут прочитала, що грудне молоко добре засвоюється, дитина може мати стул разв три дні. Я так довго не чекаю, бо малюк тужиться, стає капризний, гірше їсть. Але й клізма кожну добу--це теж вже занадто! Свою дієту відрегулювала, але що б я не їла (і чорнослив , і інші розвільняючі продукти),-- малюку не допомагає. Правда я випиваю багато молока за день, а молоко тепер таке жирне. Може це шкодить. Лікар радила робити аналіз на дисбактеріоз, а поки-що давати Хілак. Дуже нам не пішов той препарат, малюка аж оскома взяла від кислоти. Спробую поїти більше ромашкою.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 14:34

Levandovskij, вообще на ГВ считается, что никакого допаивания не нужно, но с учетом жары на улице можно и предложить, так же и в условиях пониженной влажности. Мы давали чаи как только выписались из роддома, но у нас была желтуха и нам нужно было выпаивать ребенка, была зима и выпивал до 100 мл в день.
Если запоры, то попробуйте заварить ромашку, как советовали выше. Клизмами не злоупотребляйте, они вызывают привыкание, если делать постоянно. Вообще по сколько дней запоры и каково при этом состояние ребенка?
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 14:57

Перегляд повідомленняLevandovskij (23.5.2008, 15:33) писав:

Дякую за пораду. А як часто робили клізмочки? Тут прочитала, що грудне молоко добре засвоюється, дитина може мати стул разв три дні. Я так довго не чекаю, бо малюк тужиться, стає капризний, гірше їсть. Але й клізма кожну добу--це теж вже занадто! Свою дієту відрегулювала, але що б я не їла (і чорнослив , і інші розвільняючі продукти),-- малюку не допомагає. Правда я випиваю багато молока за день, а молоко тепер таке жирне. Може це шкодить. Лікар радила робити аналіз на дисбактеріоз, а поки-що давати Хілак. Дуже нам не пішов той препарат, малюка аж оскома взяла від кислоти. Спробую поїти більше ромашкою.

О, ми так три місяці мучилися, ти зроби одну гарну клізму, подивися чи є взагалі кал, бо, може, їжа або засвоюється або ж мало молочка, і частіше годуй, а клізми багато не треба, ромашечки дай, перший раз нехай гарно вип"є, а потім потрошки давай, і все беде добре, нам допомогало добре. І от іще що, не пий молока, краще кефір, а жирне чи ні молоко, то не впливає, просто кал в діток відносно рідкий, і забивається там прохід, треба трішки допомогти газовідвідною трубочкою, на см 5 можна вводити і трішки просувати вперед-назад, поки не вийдуть гази і кал також, тоді клізму очисну гарну, потім гарно погодувати і вже пізніше дати чайок ромашковий, якщо маєш можливість - то попроси лікаря щоб показав як газовідвідною трубкою користуватися
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   chemna 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 16:21

. Лікар радила робити аналіз на дисбактеріоз, а поки-що давати Хілак. Дуже нам не пішов той препарат, малюка аж оскома взяла від кислоти. Спробую поїти більше ромашкою.
[/quote]
З ромашкою також требабути обережно, може викликати алергію
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 16:30

Перегляд повідомленняchemna (23.5.2008, 17:21) писав:

З ромашкою також требабути обережно, може викликати алергію

Ага, може, тому треба небагато і подивитися за реакцією, в нас від неї слабить, тому тільки під час закрепів пили, і то такий вже слабенький чайок, і проціджувати цей чай треба довго і ретельно
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 16:33

Я ставила газовідвідну трубочку, а місяців в 3 все само собою налагодилося.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 16:40

Я свого журавлика нічим не допаювала аж до тепер. А це сьогодні дала трошки чайочку. Хоч теж багато чого вислуховую від своїх мам.Вони на мекне дивляться очима по 1грн. Також вважаю що дитинка молочком й напивається, й наїдається.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 16:40

а нам трубочка помогла слабо, зато отлично помогло детское мыльце в попку.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 16:45

Перегляд повідомленняСеструлька (23.5.2008, 17:40) писав:

а нам трубочка помогла слабо, зато отлично помогло детское мыльце в попку.

Рідке?

Перегляд повідомленняoksanocka (23.5.2008, 17:40) писав:

Я свого журавлика нічим не допаювала аж до тепер. А це сьогодні дала трошки чайочку. Хоч теж багато чого вислуховую від своїх мам.Вони на мекне дивляться очима по 1грн. Також вважаю що дитинка молочком й напивається, й наїдається.

О, в мене мама також кричить, та мала не хоче тієї води, як захоче - то дам, хоча в таку спеку варто потрішки давати
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Чайка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 16:56

Я до 6-ти місяців лялі пити не давала взагалі. Тепер от почала, але ніяк не можу навчити її пити. Вона не хоче ні з кружки, ні з чашки-непроливайки, Все виливає на себе і тішиться. А пляшечку боюся давати, бо вона в мене дуже лінива, боюся що кине груди. Може коли їй справді захочеться пити, то вона буде пити просто незнаю що робити.
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 17:01

Юлія, нет, маленький кусочек простого детского мылы. Просто мы мучались месяца 1,5 этим вопросом, и трубочкой и пипеткой(врач советовал) и пили препараты всякие. А потом в момент отчаяния воспользовалась этим средством бабушкиным, хотя очень боялась раздражения и вообще была против, но результат превзошел все ожидания: через пару минут сам покакал бысро, много и был доволен.Потом только так и делала. А через недельку стал сам какать.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 17:21

Перегляд повідомленняСеструлька (23.5.2008, 18:01) писав:

[b] маленький кусочек простого детского мылы.

мяке мило? чи кусочок мильної стружки? як ввести?
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 17:30

Перегляд повідомленняЧайка (23.5.2008, 17:56) писав:

Я до 6-ти місяців лялі пити не давала взагалі. Тепер от почала, але ніяк не можу навчити її пити. Вона не хоче ні з кружки, ні з чашки-непроливайки, Все виливає на себе і тішиться. А пляшечку боюся давати, бо вона в мене дуже лінива, боюся що кине груди. Може коли їй справді захочеться пити, то вона буде пити просто незнаю що робити.

Я от зі срібної ложечки даю дитині, якщо треба щось випити чи догодовувати, а найбільше вона тішиться коли їй з дозатора даєш чай чи ще щось, але то зрідка буває, хоча зараз треба буде напувати, і з поїльника нормально п"є мала, причому ще в місяць ми пили, може, то поїльник завеликий для неї, тобто велика штука, яка до ротика потрапляє?

Перегляд повідомленняLevandovskij (23.5.2008, 18:21) писав:

мяке мило? чи кусочок мильної стружки? як ввести?

Ти ж не все зразу роби, а то бідна дитинка такої екзекуції не витримає, наскільки розумію просто кусочок маленький твердого мила невеличкий змочити, щоб легше ввести от і все, але ж ти користуйся милом, яке дитинка без алергії перенесоить, перед тим намиль ручку на зап2яті, як через 12 годин нема там висипки - то нормально.

Ой, щось з клавіатурою робиться, ото ж ви тішитеся з моїх грамотних відповідей :D
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Чайка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 17:49

В мене мала починає в поїльничку того носика просто смоктати, а що ту водичку яка витікає треба ковтати вона не доганяє. Аколи даю зі шкляночки, то вона просто краєм шклянки чухає собі ясна. Пити не виходить зато радості цілий памперс.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   chemna 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 19:02

Ми синочку також допоюємо. Даємо йому чайочок Малишка, правда не завжди і часами так буває, що він і не випиває усього (10-20 мл). Але ми даємо з звичайної пляшечки і проблем з годуванням потім ми немаємо жодних...Правда наш малий, ненаситний, і йому тільки до циці присмоктатись :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 19:21

Levandovskij, мыло самое обычное детское, дез всяких добавок. Кусочек размером с половинку свечки. Удобнее отрезать когда мыло не сильно сухое. Просто засунать в попку и ждать, главное успеть застегнуть памперс,а-то все вокруг пострадает.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2008 - 19:54

Коли раніше плакав давала водичку Малятко. Завжди купую зі спортивною кришечкою, і він добре п'є. Вже навіть ротика відкриває коли я бутилочку до нього підвожу. А взагалі просто так водичку не даю. Коли буде жара, я читала, що все ж допоювати треба
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему