Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Його бажання і твоя лінь - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Його бажання і твоя лінь Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Hotrain 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 19 червень 2010 - 15:46

Привіт шановні форумчани! Вже кілька днів важко на серці..
ми разом 6 років, з самого початку його мама була проти наших відносин через моє слабке здоров.я, але мій хлопець сильно не прислухався до цих порад. За ці роки у мене були різні проблеми з репродуктивною системою, слабкий імунітет, хронічні хвороби горла. Я лікувалась, успішно і не дуже. Мій хлопець постійно наголошував мені як важливо мати міцне здоров.я, щоб в майбутньому без проблем народити сильних діток, постійно мене підштовхував до інтенсивних занять спортом. Я із цим згодна і навіть пробувала - ходила на аеробіку і т.д., сама влітку тренувалась на стадіоні. Але мені дуже складно заставляти себе щодня займатися, збільшувати навантаження. Довше 3-4 місяців я не витримувала - бракувало терпіння. Якось він навіть пробував сам зі мною займатись, але я просто не могла змусити себе через біль у м.язах і втому так інтенсивно тренуватись, інколи мало не посилала його..

На днях мене яєчники нили (у мене раніше було хронічне запалення), таблеток не пила. Він зразу '' наїхав '' на мене чому я до лікаря не йду. я пояснюю, що вже ходила місяць тому сказали що все в межах норми. нічого такого щоб лікувати у мене нема, а через ослаблений імунітет і нерви хронічне про себе нагадує. Він заявив, що це мої відмазки, що неможе такого бути щоб боліло і не лікувати і т.д. на останок додав, що за ці роки НІЧОГО НЕ ЗМІНИЛОСЬ, що я як була хвора так і є.

Я знаю, що можна було трохи краще імунітет укріпляти і спортом наполегливіше займатись, але такі заяви це вже занадто. я замучилась думати про те, що щось десь болить, я пожити хочу!!! я не збираюсь переставати слідкувати за здоров.ям, але напевно ідеальним його ніколи не зроблю, як хоче мій хлопець (він по натурі ідеаліст).
Я дуже хочу бути з ним, але боюсь що колись він почне дорікати мені: а я ж казав тобі треба лікуватись.. чи його мама почне щось таке заявляти або ще гірше пошкодує що ми не розійшлися коли ще молоді були.

Буду вдячна за будь які слова підтримки чи критики!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оськін 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 червень 2010 - 16:07

по-перше,мені здається,що це не вдала назва теми.Ну де ж тут твоя лінь?Судячи з прочитаного,ти старалася.
Ти сама розумієш,наскільки важливим є хороше здоров"я,тому потрібно шукати вихід з ситуації.Можливо .для тебе не є оптимальним варіантом саме фізичні навантаження,якщо вони приносять тобі біль.
Хороший імунітет-це передусім правильне харчування,відпочинок,помірні навантаження,хороший настрій.
Чого тобі щиро бажаю!

Повідомлення відредаговано Оськін: 19 червень 2010 - 16:11

My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ***Улянка*** 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 16:23

Про себе ти так написала, наче про мене(маю на увазі стан здоров"я, в т.ч. і проблеми з горлом :angel: )
...повністю згідна з попередньою відповіддю!
Правильний режим дня- і все в тебе буде ок!
Раціональне харчування і помірні не лише фізичні, але й психологічні, розумові навантаження це не просто балачки, а й справді найголовніші речі на шляху до здоров"я!
...і взагалі, лише одиниці можуть похизуватися відмінним станом здоров"я, але ж слава Богу народжують здорових дітей мільйони!
Займатися спортом, загартовуватися- це можуть далеко не всі, але ж це не означає, що решту мають чекати гіршого...
Не переймайся над такими речами, краще справді подумай над зміною раціону і навантажень на свій організм
  • 1
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 16:44

Дякую за поради, я стараюсь :) Режим дня це звісно важко, але я не сплю довше 9ї і лягаю переважно до 12ї, їм 3-4 рази приблизно в однаковий час. про раціональне харчування знаю досить багато і думаю, що дотримуюсь :blum1: дуже ретельно обираю продукти,купую переважно на базарі, готую переважно на 1-3 рази, не їм фаст-фуд, макарони, консерви, магазинні соуси, майонези, чіпси .. інколи грішу магазинним солодким.
найважче не нервуватись, може це і є мій корінь зла? ;)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ***Улянка*** 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 16:48

Перегляд повідомленняHotrain (19.6.2010, 16:44) писав:

Дякую за поради, я стараюсь :) Режим дня це звісно важко, але я не сплю довше 9ї і лягаю переважно до 12ї, їм 3-4 рази приблизно в однаковий час. про раціональне харчування знаю досить багато і думаю, що дотримуюсь :blum1: дуже ретельно обираю продукти,купую переважно на базарі, готую переважно на 1-3 рази, не їм фаст-фуд, макарони, консерви, магазинні соуси, майонези, чіпси .. інколи грішу магазинним солодким.
найважче не нервуватись, може це і є мій корінь зла? ;)

старайся пити частіше трав"яні чаї
особливо з м"яти+меду, ромашки, меліси
і не переймайся нічим, хоч сама знаю, як це важко, але постарайся бути чуть байдужішою до проблем, адже переживання тобі здоров"я недодадуть
успіхів тобі
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Myrra 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 16:56

Коли я деколи розкисаю,бо в мене щось болить,бабуся мого чоловіка каже:-Зберись і не кисни,всев твоїх руках,більшість хвороб ми самі собі надумуєм...........а потім додає:"Чоловік не хоче хворої і сумної жінки,знаю по собі(вони 51 рік в шлюбі з дідом)......ніхто не витерпить постійних скарг на здоров"я їм треба,щоб наготовано,прибрано і ліжку красуня............."
Погоджуюсь,що фізичні навантаження мають бути в міру,бо для багатьох достатньо буде тривалої ходьби на свіжому повітрі. Якщо покращення імунітету стане ідеєю-фікс,то може вийти ,що здоровий спосіб життя замінить саме життя.Спробуй жити і отримувати задоволення.........може на моря мотнутись :blum1: ????
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 18:43

Є багато різних видів спорту. Можливо, ти не тим займалася. Тільки аеробіки скільки є, а танці - ви можете з коханим займатися танцями. Спорт через силу жодної корист іне принесе6 для здоров"я, вже краще прогулятится, виїхати на природу. Людина повинна отримувати позитивні емоції, а про який позитив можна говорити, якщо робити все через силу?
Поїдьте дійсно на море, в гори, хоча б на пікнік. Чим більше позитивних емоцій і поменше поганих думок - і все буде о"кей.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nesmiyana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 19:18

Hotrain, підтримую мамаПашіЖеніБогдана - заняття спортом повинні приносити задоволення. знайди те, що тобі до снаги - і будь постійно на позитиві! ;) є ще один момент - можливо не всі кожен вид фізичних занять підходить твоєму організму, враховуючи хворобливість певних органів, слабкість певних систем організму, - це теж потрібно враховувати.
і ще один момент (без образ:)): по-моєму не зовсім в тому розділі створила ти тему... я не цілком зрозуміла, якої відповіді, на які саме запитання хочеш почути від форумчан :blum1: . тої, що стосується твого здоров"я, чи стосовно ваших з чоловіком відносин? є тема "Потрібна порада" тут, - може краще дописувати там? ІМХО бо адміністрація свариться трохи за нові теми, якщо вони в не тих розділах :unknw: .
My Signature
Зображення
З народженням дітей у домі зникають порядок, гроші, спокій та безтурботність... і з"являється Щастя.
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 19:50

Ой, дівчата, Ваші слова мому б милому у голову! Чи як там кажуть ;)
я й сама рада би відволіктися, поїхати кудись, настроїтись на позитив, але за нас обох я це робити не можу!

Якщо і правда не там темку створила, звиняйте :)
А як мені тепер із хлопцем відносини будувати? дзвонила йому, на питання чи хоче поговорити, як бачить наші стосунки чи хоче залишитись зі мною відповідь одна - не знаю. хіба так можна..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 21:09

Hotrain. по-моєму, тут його мама замішана. Як я зрозуміла, вона проти ваших стосунків. До цього часу хлопець ще якось давав з тим раду, а тепер готовий здатися. Може я не права, але у мене складається саме таке враження. Ви досить довго разом, очевидно він не проти одруження, а мама не хоче такої невістки.
Поговоріть з ним, може, щось проясниться.
Удачі!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 21:34

Hotrain, дала почитати перше повідомлення теми чоловіку, на що він сказав "треба вплив мами мінімізувати, тут явно хлопець не сам дійшов до таких думок"...
А щодо здоровя... Інколи так буває, що замолоду людина повністю здорова, а потім починається... то одне, то інше... І навпаки - можна все життя на щось хворіти, але ніколи не мати нічого надто серйозного... Часом люди з проблемами народжують здорових діток, а інколи навпаки - легка вагітність, а дитинка хворіє... Хто може знати наперед, як у житті все складеться?

А спорт не закидайте :) Просто знайдіть те, що вам подобається... І ще дуже важливо, наскільки тренер вміє подати свій спорт, і наскільки тренер вам підходить "по духу". Я по собі суджу - ходила на танці, була просто в захваті! Летіла на кожне тренування. А потім перейшла до іншого викладача, і все... не моє...
Зараз ходжу на йогу... цілком випадково потрапила на заняття і так мене затягнуло :) Хоча до цього була переконана, що йога - не моє, мені подавай тільки щось активне.
Тому раджу вам - пробуйте різні види спорту, шукайте себе :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Myrra 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 21:36

Ви мене пробачте,канешно,но невже він такий здоровий і дужий,що цим вимірює відносини між вами????в наш час в чому,але в здоровї впевнений неможе бути ніхто,він же вас їсти не буде і напродаж не вибирає!!!може це відмазки все і він справді вже"накручений" своєю мамою і взагалі непланує серйозних відносин.???????????
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 22:06

Я би погодилась із впливом мами, але він удома раз у два тижні буває а як я чую його розмову з рідними інколи лякаю - з чужими буваєш привітнішим. Хоча може він знаючи про таку точку зору просто вирішив що вона правильна.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 22:10

ІМХО, у кожного чоловіка є "пунктик", який він використовує як привід для сварки. Підкреслюю: не причину, а привід. У когось це неприбрана квартира (хоча навколо може бути чистота і порядок), у когось - зовнішній вигляд дружини (навіть якщо вола Анжеліну Джолі за пояс заткне) ну і т д. У вашого хлопця це ваше здоров'я. Людей з ідеальним здоров'ям не існує, а з віком кількість проблем зростатиме. Подумайте, чи готові ви все життя "через не можу" займатися спортом, обмежувати себе в харчуванні, тратити гроші на лікарів - і все одно вислуховувати його дорікання? Судячи по профілю, ви почали зустрічатися зі своїм молодим чоловіком, коли вам було 16. Думаю, він старший на пару років і тоді його слова сприймалися вами як істина. Але за ці 6 років ви подорослішали і тепер розумієте, що не все, сказане ним, є абсолютно правильним і таким, що не підлягає сумнівам. Так що це в вас не лінь говорить, а здоровий глузд: кому хочеться, щоб усі його зусилля протягом багатьох років визнавалися недостатніми? раджу добре подумати, чи варта шкірка виправки, як у нас кажуть, а тоді обговорити з вашим коханим, як ви бачите ваше спільне життя. Тому що мама має значний вплив на кожну людину, але жодна мама не заставить мужчину робити і говорити те, чого він не хоче.
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ptaszka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 22:11

Hotrain, ой як вони (хлопець і його мама) вас налякали! Мамаша просто тягне так час, щоб син її не одружився - от і все. І чи повинен ваш хлопець все до дрібниці знати про ваше здоров"я? Ця його обізнаність тільки проблем вам додає. Я б на вашому місці не зациклювалась ні на ньому, ні на хворобах ( у вас, слава Богу не серйозні хвороби). І не виснажуйте себе спортом - для жінки це може бути досить шкідливо - самий оптимальний варіант - швидка хотьба. А на рахунок народження дітей здоровою жінкою скажу таке: в мене хронічна герпетична інфекція, лікувала її неодноразово - все одно не зникла, та діти народилися здорові. Моя думка така - потрібно частіше вибиратися на свіже повітря і обов"язково кожного року оздоровлюватися на морі чи в Карпатах (можна і там, і там), зміцнювати імунітет. І поменше слухайте таких ... млін, доводять дівчину, крутять нею, як собі хочуть. І взагалі не розумію, як то люблячий хлопець може так знущатися над дівчиною? Може з"їздіть на море без нього - відпочинете морально і фізично, а то дійсно біля такого зачахнути можна...
Пробачте, якщо образила :smile:
My Signature
Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 22:16

та все нормально, просто він ідеаліст. це з одного боку добре, але зара це реально мене виводить :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2010 - 22:31

Ідеаліст (їх ще називають перфекціоніст або людина з комплексом відмінника) - для сімейного життя це дуже погано.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Jullietta 

• Подих вогню, Стежинами книг
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 20 червень 2010 - 16:58

Стосовно здоровя,то звісно не останню рольграють нерви! Від них майже всі болячки - на собі перевіряла!! Як нервувала, то і в мене були страшні проблеми (псоріаз, запалення по жіночому і як наслідок не могла завагітніти) і в чоловіка! Вам справді треба підібрати підходящий вид спорту, як Вам вже радили і потрошку ним займатися, щоб це справді йшло в задоволення, а не в напряг! Плюс хороший режим дня, здорове харчування, менше нервів і все в комплексі дасть Вам потрібний результат! Все повинне бути в міру!
Я теж перфекціоніст і люблю щоб в мене все було ідеально,але почала над собою працювати і позбуватися цього комплексу. Адже не все може виходити так як хочу я!
My Signature
Зображення Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   рибка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 червень 2010 - 17:59

Перестаньте почувати себе в чомусь винною, якщо він не може прийняти вас такою, яка ви є, то чи потрібен він вам такий. Вам, напевно треба з ним серйозно поговорити і вирішити, як бути далі. Постарайтеся знайти потрібні слова, бо мама видно його добре накручує. І основне не нервуйтесь, бережіть себе, але й не зациклюйтесь на своїх хворобах. В мене знайома з вродженою хворобою нирок, вагою 47 кг САМА народила здорове немовля.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 червень 2010 - 18:37

І я приєднуюсь до думки, що вам варто переглянути чи принаймні замислитися про свої відносини :prapor: Для мене це звучить якось дискримінуюче - ти МУСИШ бути здоровою, щоб народити дітей, бути гарною дружиною, і т.д. ... Те, що здоров"я є найбільшим скарбом - це і так зрозуміло. Але ніхто нічого нікому не мусить. Особливо, якщо мова йде про здоров"я. Зрештою, якщо людина щиро кохає, то кохає без звірки із медичною книжкою. А й насправді, подумайте - все життя почуватися винною за свою, так звану, фізичну недосконалість - то якесь Середньовіччя. :unknw:
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему