Його бажання і твоя лінь
Відправлено 19 червень 2010 - 15:46
ми разом 6 років, з самого початку його мама була проти наших відносин через моє слабке здоров.я, але мій хлопець сильно не прислухався до цих порад. За ці роки у мене були різні проблеми з репродуктивною системою, слабкий імунітет, хронічні хвороби горла. Я лікувалась, успішно і не дуже. Мій хлопець постійно наголошував мені як важливо мати міцне здоров.я, щоб в майбутньому без проблем народити сильних діток, постійно мене підштовхував до інтенсивних занять спортом. Я із цим згодна і навіть пробувала - ходила на аеробіку і т.д., сама влітку тренувалась на стадіоні. Але мені дуже складно заставляти себе щодня займатися, збільшувати навантаження. Довше 3-4 місяців я не витримувала - бракувало терпіння. Якось він навіть пробував сам зі мною займатись, але я просто не могла змусити себе через біль у м.язах і втому так інтенсивно тренуватись, інколи мало не посилала його..
На днях мене яєчники нили (у мене раніше було хронічне запалення), таблеток не пила. Він зразу '' наїхав '' на мене чому я до лікаря не йду. я пояснюю, що вже ходила місяць тому сказали що все в межах норми. нічого такого щоб лікувати у мене нема, а через ослаблений імунітет і нерви хронічне про себе нагадує. Він заявив, що це мої відмазки, що неможе такого бути щоб боліло і не лікувати і т.д. на останок додав, що за ці роки НІЧОГО НЕ ЗМІНИЛОСЬ, що я як була хвора так і є.
Я знаю, що можна було трохи краще імунітет укріпляти і спортом наполегливіше займатись, але такі заяви це вже занадто. я замучилась думати про те, що щось десь болить, я пожити хочу!!! я не збираюсь переставати слідкувати за здоров.ям, але напевно ідеальним його ніколи не зроблю, як хоче мій хлопець (він по натурі ідеаліст).
Я дуже хочу бути з ним, але боюсь що колись він почне дорікати мені: а я ж казав тобі треба лікуватись.. чи його мама почне щось таке заявляти або ще гірше пошкодує що ми не розійшлися коли ще молоді були.
Буду вдячна за будь які слова підтримки чи критики!
Відправлено 19 червень 2010 - 16:07
Ти сама розумієш,наскільки важливим є хороше здоров"я,тому потрібно шукати вихід з ситуації.Можливо .для тебе не є оптимальним варіантом саме фізичні навантаження,якщо вони приносять тобі біль.
Хороший імунітет-це передусім правильне харчування,відпочинок,помірні навантаження,хороший настрій.
Чого тобі щиро бажаю!
Повідомлення відредаговано Оськін: 19 червень 2010 - 16:11
Відправлено 19 червень 2010 - 16:23
...повністю згідна з попередньою відповіддю!
Правильний режим дня- і все в тебе буде ок!
Раціональне харчування і помірні не лише фізичні, але й психологічні, розумові навантаження це не просто балачки, а й справді найголовніші речі на шляху до здоров"я!
...і взагалі, лише одиниці можуть похизуватися відмінним станом здоров"я, але ж слава Богу народжують здорових дітей мільйони!
Займатися спортом, загартовуватися- це можуть далеко не всі, але ж це не означає, що решту мають чекати гіршого...
Не переймайся над такими речами, краще справді подумай над зміною раціону і навантажень на свій організм
Відправлено 19 червень 2010 - 16:44
найважче не нервуватись, може це і є мій корінь зла? ;)
Відправлено 19 червень 2010 - 16:48
Hotrain (19.6.2010, 16:44) писав:
найважче не нервуватись, може це і є мій корінь зла? ;)
старайся пити частіше трав"яні чаї
особливо з м"яти+меду, ромашки, меліси
і не переймайся нічим, хоч сама знаю, як це важко, але постарайся бути чуть байдужішою до проблем, адже переживання тобі здоров"я недодадуть
успіхів тобі
Відправлено 19 червень 2010 - 16:56
Погоджуюсь,що фізичні навантаження мають бути в міру,бо для багатьох достатньо буде тривалої ходьби на свіжому повітрі. Якщо покращення імунітету стане ідеєю-фікс,то може вийти ,що здоровий спосіб життя замінить саме життя.Спробуй жити і отримувати задоволення.........може на моря мотнутись
Відправлено 19 червень 2010 - 18:43
Поїдьте дійсно на море, в гори, хоча б на пікнік. Чим більше позитивних емоцій і поменше поганих думок - і все буде о"кей.
Відправлено 19 червень 2010 - 19:18
і ще один момент (без образ:)): по-моєму не зовсім в тому розділі створила ти тему... я не цілком зрозуміла, якої відповіді, на які саме запитання хочеш почути від форумчан
Відправлено 19 червень 2010 - 19:50
я й сама рада би відволіктися, поїхати кудись, настроїтись на позитив, але за нас обох я це робити не можу!
Якщо і правда не там темку створила, звиняйте :)
А як мені тепер із хлопцем відносини будувати? дзвонила йому, на питання чи хоче поговорити, як бачить наші стосунки чи хоче залишитись зі мною відповідь одна - не знаю. хіба так можна..
Відправлено 19 червень 2010 - 21:09
Поговоріть з ним, може, щось проясниться.
Удачі!
Відправлено 19 червень 2010 - 21:34
А щодо здоровя... Інколи так буває, що замолоду людина повністю здорова, а потім починається... то одне, то інше... І навпаки - можна все життя на щось хворіти, але ніколи не мати нічого надто серйозного... Часом люди з проблемами народжують здорових діток, а інколи навпаки - легка вагітність, а дитинка хворіє... Хто може знати наперед, як у житті все складеться?
А спорт не закидайте :) Просто знайдіть те, що вам подобається... І ще дуже важливо, наскільки тренер вміє подати свій спорт, і наскільки тренер вам підходить "по духу". Я по собі суджу - ходила на танці, була просто в захваті! Летіла на кожне тренування. А потім перейшла до іншого викладача, і все... не моє...
Зараз ходжу на йогу... цілком випадково потрапила на заняття і так мене затягнуло :) Хоча до цього була переконана, що йога - не моє, мені подавай тільки щось активне.
Тому раджу вам - пробуйте різні види спорту, шукайте себе :)
Відправлено 19 червень 2010 - 21:36
Відправлено 19 червень 2010 - 22:06
Відправлено 19 червень 2010 - 22:10
Відправлено 19 червень 2010 - 22:11
Пробачте, якщо образила

Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
Відправлено 19 червень 2010 - 22:16
Відправлено 19 червень 2010 - 22:31
Відправлено 20 червень 2010 - 16:58
Я теж перфекціоніст і люблю щоб в мене все було ідеально,але почала над собою працювати і позбуватися цього комплексу. Адже не все може виходити так як хочу я!
Відправлено 20 червень 2010 - 17:59
Відправлено 20 червень 2010 - 18:37

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках