Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: аналізи і обстеження перед щепленням - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

аналізи і обстеження перед щепленням починаєм щеплення Оцінка: -----

Користувач поза мережею   OlenkaOpa 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 16 червень 2010 - 15:53

доброго дня!порадьте які потрібно робити аналізи і обстеження перед щепленням????
My Signature
ЗображенняЗображення
Існує два одвічних питання-звідки береться пиль і куди діваються гроші...
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nirvana 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2010 - 13:42

OlenkaOpa, тут дуже багато тем про щеплення - перегляньте. А взагалі - дуже бажано здати загальні анаілізи сечу і кров (навіть якщо педіатр про це мовчить), і перед самим щепленням ваша дільнична повинна температуру поміряти, легені прослухати і горлечко подивитись.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 червень 2010 - 13:56

OlenkaOpa, найперше я сама оглядала дитину, ніколи б не пішла на щеплення, якби був якийсь висип, сопельки, лізли зуби... Тобто ті ніби-то невеликі проблеми, з якими, швидше за все, дільнича б до щеплення допустила.
Щодо аналізів - завжди здаємо кров з пальця (навіть якщо дільнича і не вважає це за необхідне). Ну і, звичайно, міряємо температуру, дільнича слухає легені, дивиться горло. Бажано б ще й сечу на аналізи, але щось у мене з тим проблеми - не можу зловити момент... хоч бери і памперс викручуй.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2010 - 22:30

просто наша дільнича дійсно мовчить про то все і нічого некаже!!!! :36_1_74:

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Вишенька, -а у мого малого ясла вже червоні,слюнькі і гризе все-десь місяць часу..то в такому випадку також неможна?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   alabama 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2010 - 22:52

Перегляд повідомленняOlenkaOpa (17.6.2010, 23:30) писав:

у мого малого ясла вже червоні,слюнькі і гризе все-десь місяць часу..то в такому випадку також неможна?

OlenkaOpa, тиждень назад зробили щеплення пентаксимом, в цей же день почався понос, на наступний день червоне горло, через 4 дні виліз зуб, поява попередніх зубів завжди була з діареєю. І тепер ніхто не скаже - реакція на прививку чи на зуби. Коли вони лізуть, слабне імунітет, тому вже тиждень сидимо вдома, не купаємоємося. Були трошки напухші десна, але не зубів не було видно.
А горло перед прививкою, якби я не наполягла, і не подивилися. За аналізи ніхто нічого не казав, температуру ніхто не міряв, хоча останнє має бути обов'язково.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2010 - 22:52

OlenkaOpa, ми коли останній раз були на огляді в педіатра, вона заглянула в рот, констатувала факт росту зубів (один клик лише прорізався, інший був на підході), на мою фразу про нежить у дитини відповіла, що сопельок не бачить, а тому пише, що дитина здорова і ми можемо іти на щеплення... І жодних аналізів... Добре, що хоч послухала :)
Оце, мабуть, така думка медицини "про зуби"... Чи як мінімум одного її представника :)

А тепер моя: під час росту зубів імунітет у дитини ослаблений, тому в цей час щеплення не роблю.

У нас КПК (це щеплення роблять в рік) припадала на зиму, то я теж писала відмову. І взагалі від чергових оглядів на зимово-весняний період (коли в поліклініці найбільше дітей хворих на грип, ангіну, ГРЗ і тд) теж відмовилась. Зважитись і помірятись я в домашніх умовах зможу. Не вважаю за потрібне заради цього водити свою дитину в осередки інфекційних захворювань.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 червень 2010 - 08:39

м..да!як це все кладно...і головне одне розтройство-дивлячись як пацюють і ставляться до наших діточок лікарі...навіть незнаю шо тепер робити... :36_1_51:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lady in ReD 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 вересень 2010 - 15:07

Скаж1ть будь-ласка чи хто може чув чи робив Реакц1ю кров1 на П1Л на ту вакцину, яку маэте перед цим колоти, такий анал1з чи то направлення на реакц1ю нам порекомендувала здати наша д1льнична, що в1н значить, що покаже 1 взагал1 для чого в1н робиться хтось може розпов1сти?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Svetka. 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2010 - 01:05

А ми коли заходимо в кабінет педіатра,то медсестра одразу говорить до неї - Зоряна Львівна,може вони підуть прививку зроблять!?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ясна 

• Чарівник дитячих мрій, Найактивніша форумчанка, Родзинка форуму
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2010 - 08:16

Перегляд повідомленняKtara (1.12.2010, 21:14) писав:

Ясна, нас направляет иммунолог. В первую очередь это стандартно - кровь. Но идем мы не в лабораторию при поликлинике а в Дилу или Синево - так как ей нужен развернутый анализ крови. Это стоит денег, но она этим результатам доверяет больше чем результатам поликлиники (однажды мы сдали там и там, так в поликлинике у нас были стандартно образцовый анализ крови а вот в Синево совсем другие показания)
На а с самого начала мы сдавали анализ на предрасположенность к аллергии. Там шкала есть, расшифровывает анализ только врач, надо взять результат в лаборатории и принести врачу (иммунологу или аллергологу)
Вместо Манту мы сдаем анализ в Диле - стоимость около 120 грн (из вены) - но один раз в год я способна заплатить эти деньги и узнать ситуацию чем платить в прививочном (как делает большинство) что мы типа делали Манту.
Потом перед прививкой на корь краснуху, паротит делали анализ чтобы выяснить есть ли аллергия на белок куриного яйца - к сожалению он не делается отдельно (стоимость одной одной пробы 60-70 грн) а идет только в панели (набор различных аллергенов - только пищевые, или комплексно - пищевые, бытовые, цветение растений) стоимость одной панели - 350 грн + к этому вы платите деньги около 15 грн за систему при помощи которой берется кровь из вены
Надо отдать должное персоналу - они так успевают отвлечь малую, что она понимает слишком поздно что с ней собираются делать. Потом ей заклеивают ранку таким прикольным детским пластырем и еще какую-то беделушку в руки всунут.
Все что могу посоветовать это узнать если представительства подобных лабораторий в городе, потом пойти в поликлинику и поговорить с иммунологом или аллергологом
Они сами решают на какой анализ отправить, заполняют специальную карту и вы идете туда, вам говорят сколько это денег, как надо подговить ребенка (например приводить только натощак) и через сколько забрать результат

Я вперше чую, що замість Манту можна просто кров здати.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Флоріана 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2010 - 08:55

идем мы не в лабораторию при поликлинике а в Дилу или Синево - так как ей нужен развернутый анализ крови. Это стоит денег, но она этим результатам доверяет больше чем результатам поликлиники (однажды мы сдали там и там, так в поликлинике у нас были стандартно образцовый анализ крови а вот в Синево совсем другие показания)
Людина завжди схильна вірити тому, що гірше. Річ у тім, що якщо в державній лабораторії до аналізу додати чекулядку, то вони теж по-людськи роблять. В мене з приводу Синево зокрема двоїсте враження. Іноді виглядає так, що там на проблему дивляться через збільшуване скло. ІМХО.
Я перед щепленням здавала загальний аналіз крові. Не перед всіми, а лише тоді, коли дитина 3 тижні перед тим хворіла.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ясна 

• Чарівник дитячих мрій, Найактивніша форумчанка, Родзинка форуму
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2010 - 08:57

Флоріана, мова є йде про аналіз крові замість манту.
я не чула, що подібне роблять у простій поліклінніці
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Volinka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2010 - 11:34

Перегляд повідомленняSvetka. (2.12.2010, 1:05) писав:

А ми коли заходимо в кабінет педіатра,то медсестра одразу говорить до неї - Зоряна Львівна,може вони підуть прививку зроблять!?

О! У нас з Вами один педіатр, я так бачу:)

Ми власне готуємося до щеплення. Дівчатка підкажіть, де крім "Медіса" можна здати заг. аналіз крові для дитинки. В "Сінево" не роблять, а в "Біокурсі" для того беруть кров з вени :smile: .
My Signature
[/url] Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Svetka. 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2010 - 17:43

Volinka, вам наша педіатр підкаже.Вона нам постійно пропонує здавати аналізи в приватних за гроші.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2010 - 18:54

Ясна, сначала мне пытались отказать :) Но так как на МАнту у нас температура 40, которая не сбивается и держится минимум 7 дней, то иммунолог сама направляет на этот анализ. Тем более я ее попросила дать ответ на один вопрос "Почему Украину устраивают результаты а мою поликлинику нет? В результате четко написано "Туберкулеза нет". Чем их это не устраивает и сказала что жду ответ в письменной форме для отправки его копии в соответствующую инстанцию" На сим претензий в мою сторону по поводу замены пробы Манту анализом не стало. :)

Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Флоріана, не надо по нескольким людям судит в целом. Я принципиально не даю взяток. Мне ж никто на работе не дает шоколадок за то, что я и так должна выполнять свою работу. Вот они и ждут, что им ОБЯЗАНЫ дать в руки шоколадку, деньки и т.д. Меня не устраивает лаборатория хотя бы тем, что они нарушают свои же инструкции по забору крови.
Вам проще принести шоколадку. Прошу. Приносите. Но помните, что потом они ждут подношения от всех подряд. Пожалейте тех, кто будет в очереди после вас без шоколадки :)

Повідомлення відредаговано Ktara: 02 грудень 2010 - 19:21

My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Форумлянка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 грудень 2010 - 11:14

Нам сказав імунолог перед першим щепленням потрібно обов"язково пройти невропатолога, окуліста (очне дно) і зробити нейросонографію. Далі достатньо буде загального огляду педіатра, аналізу крові і сечі.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Volinka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 грудень 2010 - 15:03

Перегляд повідомленняSvetka. (2.12.2010, 17:43) писав:

Volinka, вам наша педіатр підкаже.Вона нам постійно пропонує здавати аналізи в приватних за гроші.

а де ви здаєте?
My Signature
[/url] Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ranetka911 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 червень 2011 - 18:57

Ми робили аналіз крові і сечі,і нас оглядав педіатр,ну і я сама вибрала час,коли всі домашні були здорові і не різались зуби.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн