мене кесарили 16 лютого це вже 3 кесарський розтин.перші 2 тижні все було в порядку а потім з зовнішнього шва почав виходити гній.хірург оглянув і сказав що організм відторгнув нитки які повиині самі до 3 місяців розсмоктатись.на даний момент з шва у двох місцях іде гній,два дні тому вийшов кусочок нитки.шов болить.порадьте щось може у когось було подібне,буду вдячна!
скорбік, що тут радити, як така ситуація- то бігом до лікаря, який вас кесарив! гній- то інфекція, з цим жартувати не можна!
я вже була!всі розводять руками,кажуть організм такий треба чекати,тільки от чого чекати?мені цікаво чи хтось ще був у такій ситуаціі і що робив!дякую що відгукнулись
моі нитки внутрішні помаленьку виходять самі через зовнішній шов.Піднявши літературу і поспілкувавшись з колегами-докторами виявляється що таке трапляється правда дуже рідко і поки нитки з організму не вийдуть ніхто нічого незробить і нічим недопоможе!Мене просто цікавить зараз чи хтось з Вас з таким стикався?!
В мене після КР нічого не виходило, але після старшенького в мене були внутрішні шви і також зашивали таким нитками що розсмоктуються, і десь місяців через два вони почали виходити, я аж настрашилась бо думала що то якісь хробаки(тільки не смійтесь) але лікарка сказала, що таке буває, рана заживає виштовхуючи нутку з себе. Нічого страшного в тому нема, але якщо гноїться то варо звернутись до інших лікарів, або зробити узі.
От пройшло 6 місяців після КР і в мене накінець все зажило.Нитки трохи самі виходили,трохи лікарі тягнули але основне що все позаду! Шов правда виглядає "трохи"жахливо але я і так тішуся.Дякую всім за підтримку,якщо виникнуть питання з цього роиводу звертайтесб.Я тепер освідченна в тому питанні.Але бажаю всім легко відійти від КР і немати ніяких проблем із швом!!!
моі нитки внутрішні помаленьку виходять самі через зовнішній шов.Піднявши літературу і поспілкувавшись з колегами-докторами виявляється що таке трапляється правда дуже рідко і поки нитки з організму не вийдуть ніхто нічого незробить і нічим недопоможе!Мене просто цікавить зараз чи хтось з Вас з таким стикався?!
так , але то виходить не гній а сукровиця.і ваш шовчик буде заживати вторинним натягом.Але будьте уважні коли робите перевязку--надівайте рукавички, щоб не занеслася інфекція і не мочіть шов.Думаю визнаєте промиваєте перекиссю , потім спирт і зеленка.Зверху стерильний бинтик.Аналогічна ситуація була в мене при першому кесаревому. так тяглося 2 місяці.Шов був такий що рука пролізала