Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Чоловіки і квіти... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 18 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Чоловіки і квіти... Як часто чоловік дарує вам квіти? Оцінка: -----

Опитування: Як часто чоловік дарує вам квіти? (450 користувачів проголосувало)Visualizar Votos

Як часто чоловік дарує вам квіти?

1. кожного дня (3 голосів [0.71%])

Відсоток голосів: 0.71%

2. щотижня (9 голосів [2.12%])

Відсоток голосів: 2.12%

3. щомісяця (34 голосів [8.02%])

Відсоток голосів: 8.02%

4. приблизно раз в сезон (95 голосів [22.41%])

Відсоток голосів: 22.41%

5. на всі свята (73 голосів [17.22%])

Відсоток голосів: 17.22%

6. раз в рік (96 голосів [22.64%])

Відсоток голосів: 22.64%

7. не дарує (43 голосів [10.14%])

Відсоток голосів: 10.14%

8. своя відповідь (71 голосів [16.75%])

Відсоток голосів: 16.75%

Голосувати Гості не мають права голосу

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 21 травень 2008 - 00:20

Цікаво не тільки як часто чоловік дарує, я й те як ви до цього відноситесь. Є жінки які вважають квіти марнотрацтвом, а є для яких немає кращого подарунку. Як у вашій сімї?
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 01:27

Я дуже люблю квіти - причому всі, не маю улюблених, вони всі улюблені, кожні в свою пору року. Звичайно, подобається, коли чоловік дарує квіти, особливо якщо це несподіванка, не в свято, а просто в звичайний день. Що ж стосується мого чоловіка, то за ним не спостерігається регулярності в цьому питанні. Він може місяцями не дарувати жодної квіточки, а потім раптом мало не щодня з квітами приходить. В його сім"ї немає традиції дарувати квіти (на жаль! навіть на свято), тому я спочатку просто розповідала як я люблю квіти і як мені подобається їх отримувати від нього. Доходило до курйозів. Якось на початку нашого сімейного життя мені довелося лежати в лікарні. І за вікном, і на душі було сіро, хотілося чогось яскравого. Коли подзвонив чоловік і запитав, що мені принести, я попросила жовті квіти. А він вирішив, що це мої улюблені квіти, і більше року дарував сам тільки жовті квіти, та ще й усім знайомим розповідав, що я дуже люблю жовті квіти і радив дарувати тільки їх. :kiss3:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 06:55

Я відповіла - свій варіант, бо в нас квіти дарують на всі свята і просто так і живі і зрізані, в пб контрабандою передав мені улюблені дрібнесенькі троянди, за що я отримала по голові але залишити не заборонили (ооооооох і швидко від квітів тануть жіночі серця і не важливо 20 тобі чи 50, а особливо від тих що передані "незаконно"), а зараз можу навіть після розповіді про важкий день отримати квіти по поверненю з роботи, або чисто чоловіча логіка "був в магазині і подумав - тобі ж смачненького нічого не можна то вирішив купити квітів" :D :kiss3: мені від того щоразу невимовно теплішає на душі :kiss3:
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 07:32

Дарує на свята. Я дуже люблю квіти, але більше, коли вони ростуть, а не зрізані.
І ще в нас домовленість - ніяких квітів на 8 березня. Не хочу, щоб мій чоловік купував втридорога залежалий товар. На це свято ми купуємо тортик (вибираю я).
Мені чоловік дарує рожеві троянди.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 08:28

Принципо не дарує. Каже краще за ті гроші щось мені купить більш корисне. А квіти зів"януть. Але в Пологовий все ж таки приніс ве-е-е-еличезний букет (30 шт.) бордових троянд -мої найулюбленіші.Ось такий він у мене практичний.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 травень 2008 - 08:32

Колись, на наші перші побачення він кожен раз носив мені троянди, а потім якось спитав, які в мене улюблені квіти, я відповіла що ромашки, а він "Блін, я хотів тобі на перше побачення ромашки купити, а мій друг сказав що вони смердять, подари троянди, їх всі дівчата люблять!" :D
На 8 березня я теж кажу, щоб квітів не купляв, взагалі нервує мене це свято, квіти в нас вдома і так не переводяться...
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 08:59

Перегляд повідомленняoksanocka (21.5.2008, 9:28) писав:

Принципо не дарує. Каже краще за ті гроші щось мені купить більш корисне. А квіти зів"януть. Але в Пологовий все ж таки приніс ве-е-е-еличезний букет (30 шт.) бордових троянд -мої найулюбленіші.Ось такий він у мене практичний.

У мене теж чоловік практичний. Іноді іж занадто. :kiss3:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   OOksana 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 09:08

Я теж не шаленію від квітів, а дивлюся на це з практичної точки зору, проте на великі свята все таки отримую їх.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 09:17

Перегляд повідомленнямамаПашіЖені (21.5.2008, 9:59) писав:

У мене теж чоловік практичний. Іноді іж занадто. :15_1_55:

Отож бо й воно.Раз запитала у нього чому квіти не дарує. Увідповідь почула:"вони тобі треба. Бур"ян та йвсе. Краще за ті гроші колєчко куплю тобі." От і купує.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 21 травень 2008 - 09:19

Не дарує, бо я не люблю мертві квіти...Навіть свої на дачі зрізаю рідко...
А от у купівлі садивного матеріалу для мого квітника ніколи не відмовляє,хоча я вже й сама прошу ,щоб бив мене по руках,якщо за цибульками або насінням потянуся. А зараз допомагає мені порядкувати на клумбах,бо чомусь мій "маленький" :15_1_55: пузік не дає можливості згинатися :D
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 09:21

Ну я туво також не звик дарувати ківти, ні живих, ні дохлих... бо виріс в селі, а там такої необхдіності не було. Хоча таки дарував, проважав якусь дівчину додому, а в когось на клюмбі такі гарні тіліпани, глядіольоси, трояди, ромашки росутть. Гріг не подарувати, хоча й гріх було рвати. Отакий колабс. Але було приємно усім: особливо мені, коли після одного такого разу перелазячи через огорожу штани на матні роздерлися :rofl: :D! А тепервово, вже у Львові, постійно дарував троянду, маленьку білу трояду. То була моя фішка.
Але з жоною у мене єнча ситуація була. Купив її також оту білу троядну і поїїхав на побачення. І знаєте шо? Виліз з маршрутки не з троядою, а з голим штурпачком: пелюстки поїхали далі :D. Прийлося купити великий букет ромашок. Як виявилося вгадав!
Але наші квіти, то часничок. Хто не знає шо воно таке, то відкрию вам велику таємницю - то нарциси.
А чо так сталося? Бо жили ми моживала собі, вона була моя квіточка я її тіліпанчик і нам було добре. Але тут роцвили нарциси. Побачивши цю квіточку, я її купив букетик. І так вона зраділа, що в нас зародилася традиція дарувати часнички, багато часничків :D! І ромашки! І конвалії!
А купую я їх просто: йдемо гуляємо, говоримо, відходжу нічого не кажучи, вибираю найкращий, купую дарую. На початках були великі очі від таких дій, але зараз вже привикла! Їй приємно!
А ще колись я їй таким чином купив якийсь інший подарунок. Тішилася неймовірно! Але коли ми вже доходили додому, то зайшли в подарунковий магази, я відібрав в неї той подарунок і віддав тьоті...
щоб запакувала в ганний папір і пречепила квіточку!
Я з того дуже тішився, просто надзвичайно тішився спостерігаючи за реакцією жони. :D
Правда дивні люди бувають, що лякаються, дивуються, а потім ще раз радіють? :D Хоча за двічі подарований подарунок можна й порадіти! :15_1_55:
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 10:49

Ну Щасливий татусь ще той романтик. Повезло дружині! :15_1_55:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Каріна 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 11:41

Я теж надзвичайно люблю всі квіти, хоча перевагу надаю орхідеям. Чоловік квіти дарує переважно на свята, чи коли провинився :15_1_55: Квіточка і дружина вже розтанула. :D А ще коли довго не дарує, я натякну, що не завадило б , то через кілька днів, а то й тижнів приносить!
І до речі, сам обожнює отримувати квіти
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 11:47

Перегляд повідомленнямамаПашіЖені (21.5.2008, 11:49) писав:

Ну Щасливий татусь ще той романтик. Повезло дружині! :15_1_55:

Я казав вже що все на світі гармонійне? Казав! А тому в характері маю й трошки негативну сторону. Я часто бурчу, бо мені певні речі, ситуації не подобаються. Тому може перепасти трошки дружині.
Чули колись пісеньку: "Ты не ангел, ты не ангел.." - це про мене!
Але я думаю, що в кожного є свої... "мухи в голові"
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 12:02

Дарує мені квіти чоловік майже кожен день, і в горщиках і зрізані, дуже же я люблю їх, може, марнотратство, та таке приємне, інші чоловіки закачуютьс пивом, а мій натомість принорсить квіти і каже, що то краще ніж витрачати гроші на пиво і алкогль, коли я починаю казати, що не треба так часто дарувати квіти

Перегляд повідомленняoksanocka (21.5.2008, 10:17) писав:

Отож бо й воно.Раз запитала у нього чому квіти не дарує. Увідповідь почула:"вони тобі треба. Бур"ян та йвсе. Краще за ті гроші колєчко куплю тобі." От і купує.

В цьому є певний сенс та кільце і так подарує, як тільки побачить щось особливе, б я не люблю стандартних речей, а квітка - то вияв кохання, навіть приємно коли він зірве малесеньку квіточку і приколе до волосся, але частіше він дарує троянди, дуж ве я їх люблю... обожнюю і польові квіти
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 13:33

zajka, Щасливий татусь, підтримую вас в тому, що "звичка" дарувати квіти залежить від сімї де виріс чоловік і середовища. От в мого чоловіка в сімї, та й в моїй також не часто, мяко кажучи, дарували квіти. Чоловік як тільки поженились, то частіше дарував квіти, а тепер рідко, дуже рідко :-(. Випрошувати не хочу, бо ж не так буде приємно, але часом можу сказати щось на зразок "Весна, все цвіте, тепер ти зможеш частіше дарувати мені квіти". Я страх як люблю цей жест уваги і симпатії. Як на мене, то немає нічого менш зобовязуючого і більш приємнішого ніж подарувати квіти. От наприклад ще зустрічаючись якщо хлопець зробить коштовний подарунок, то дівчина може почуватись винною щось йому, тим паче якщо відносини розірвуться (знаю випадки коли певні коштовності дівчата повертали, бо хлопці просили), а от квіти в момент коли їх дарують, щиро звичайно, приносять стільки радості і повертати їх не треба :-). А щодо марнотрацтва то купувати їжу це теж тільки для тимчасового задоволення, але ніхто не задумувався над тим, аби її не купувати. Щиро тішусь за тих, в кого з хати не переводяться квіти!!! І бажаю аби так було і надалі.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 21 травень 2008 - 13:37

Символ нашої першої зустрічі (15 травня) - це конвалії. Ще ні разу їх не забував подарувати. Хоча мій чоловік і не належить до людей, які дарують квіти дуже часто. Теж дивиться на це з практичної сторони: зів*януть - шкода квіточок...
Як на мене краще вже дарувати квіти в горщечках (хоча й виглядає це трохи кумедно :crazy: )
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 14:14

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (21.5.2008, 12:47) писав:

Я казав вже що все на світі гармонійне? Казав! А тому в характері маю й трошки негативну сторону. Я часто бурчу, бо мені певні речі, ситуації не подобаються. Тому може перепасти трошки дружині.
Чули колись пісеньку: "Ты не ангел, ты не ангел.." - це про мене!
Але я думаю, що в кожного є свої... "мухи в голові"

А дружину ображати не треба. Тим більше зараз.
Ну-ну-ну! :crazy:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 14:18

Перегляд повідомленнямамаПашіЖені (21.5.2008, 15:14) писав:

А дружину ображати не треба. Тим більше зараз.
Ну-ну-ну! :crazy:

Ой страшно-страшно! Та я не навмисне! Просто ми не сваримося, а так понадуваємося як бурсуки але через 5-10 хвилин вже любимося!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   chemna 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2008 - 14:43

Мій чоловік також не з тих, що буде часто дарувати квіти. Але інколи мені перепадає :) Найбільше мені сподобався подарунок на розписку (в нас спочатку була розписка, а за рік вінчання)--- кактус :) Я так їх люблю! Уявіть реакцію моєї мами, коли ми повернулись з церемонії з кактусом у руках :D
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 18 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему