Дівчата подільться досвідом як збити вершки (мені потрібно в крем для торта ) якої фірми скільки жирності і яка процедура взбивання, бо я ніколи не бачила як це робиться. Дякую
Можна купити домашню або магазинну 30% жирності. Поставте на каструлю друшляк, на друшляк марлю і вилийте сметану. Так потримати кілька годин в холодильнику, можна на ніч. Це для того, щоб стекла сироватка. А тоді можете збивати.
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
Я беру " На здоров"я " крем кондитерський, 26% жирності( взбиваєш міксером і все) - десерти просто супер додати фрукти, ягоди, потерти шоколадом, посипати горіхами. Для тортів бере знайома каже, що подобається. Я печу мало ,пекти солодке трохи не моє . Або просто домашня сметана, особливо сепараторна.
ми часто збиваємо вершки. там ніяких особливих секретів.
додати цукру, бажано дрібного, найкраще пудри і просто збити міксером, поки не стануть густі-густі. якщо потянете міксером вверх, то залишеться ніби такий хвостик.
але дуже важливо слідкувати, щоб не перезбити.
Я беру " На здоров"я " крем кондитерський, 26% жирності( взбиваєш міксером і все) - десерти просто супер додати фрукти, ягоди, потерти шоколадом, посипати горіхами. Для тортів бере знайома каже, що подобається. Я печу мало ,пекти солодке трохи не моє . Або просто домашня сметана, особливо сепараторна.
А де таке можна купити? В супермаркетах є? Шукати у відділі де вершки чи де креми?
Я теж часто збиваю вершки - особливо тепер, коли сезон полуниць Просто міксером з цукром до потрібної консистенції. Важливо, що вершки мають бути жирністю не нижче 30, чи то навіть 33%. Інакше не зіб"ються. У звичайних супермаркетах є жирні вершки "Простоквашино" - 1 л коштує біля 50 грн. - досить недешево, але якість непогана.
Із базарними вершками треба бути дуже обережним- якось взяла на морозиво, через 3 секунди збивання вони в мене стали перетворюватись на масло.
Нещодавно побачила в магазинчику у свому районі вершки ТМ Драгобрат 33% за 15 грн. Особисто я їх ще не купувала, але якось стоячи в черзі одна жінка розповідала, що їх брала і вони добре збиваються.
Сметою я також іноді користуюсь , виручає.
Я збиваю "Драгобрат" 33%, розливні, у нас у Фуршеті є. Вони класні, бо немають специфічного запаху, як вся суперпастеризована молочка з тетрапаків, зате мають трошки кислинку приємну. Якщо ж їх немає, то беру Простоквашино 33% (чи 30, уже не пам'ятаю). Також чудово збиваються, але мають специфічний присмак.
На здоровье не люблю, там хімії набагато більше, аніж вершків у складі.
беру домашні вершки і збиваю не миксером, а руками, такою спеціальною мішалкою додаючи цукрову пудру. Міксером досить легко перебити і тоді починає відділятися масло
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
Дівчатка, а як довго потрібно збивати вершки? Тобто спочатку потрібно збити самі вершки а потім до них додати цукор, так? Чи все разом з"єднати і збивати до загущення?
Скоро в донечки день народження, от і хочу тортик перекласти масою вершковою. Допоможіть, бо ніколи з цим справу не мала, тобто з вершками.Дякую!
-------------------------------------------------------------------------------
Без детей нельзя было бы так любить человечество.
я одразу з цукром-пудрою збиваю. і то не дуже довго , бо на масло солодке перетвориться. по часу точно не скажу, по трошки вжикаю і дивлюся, бо легко можна пропустити стадію відділення сироватки.
Кнопка с крестиком в правом верхнем углу экрана - шлюз в реальный мир...