Пісочниця її "підводні рифи"
Відправлено 20 травень 2008 - 16:09
Відправлено 20 травень 2008 - 18:24
Відправлено 20 травень 2008 - 18:30
Про стоматидин не чула, не знаю, чи можна використовувати для профілактики.
Відправлено 21 травень 2008 - 09:53
Правда, я теж не знаю, що робити коли пісок потратив в очі. Можливо промити настоєм ромашки чи свіжою заваркою. Якщо не допомогло, тоді треба чимось закапати
Відправлено 21 травень 2008 - 10:32
мамаПашіЖені (20.5.2008, 19:30) писав:
Це зрозуміло, але в нас пізнавальний процес і мала може брати в рот пісок, граблі чи лопатку з піском, або якісь камінці, що там знаходить і байдуже, що я з неї очей неспускаю, а вона встигає.
Це на ту тему є анекдот:
- Дівкинко що ти їсиш?
- Не знаю, воно само приповзло...
Так і в нас все в рот.
Оленка2008 (21.5.2008, 10:53) писав:
Правда, я теж не знаю, що робити коли пісок потратив в очі. Можливо промити настоєм ромашки чи свіжою заваркою. Якщо не допомогло, тоді треба чимось закапати
Дякую за поради. Чула що можна ще молоком грудним промити. А чим закапувати?
Відправлено 21 травень 2008 - 10:51
Відправлено 21 травень 2008 - 12:32
Це зрозуміло, але в нас пізнавальний процес і мала може брати в рот пісок, граблі чи лопатку з піском, або якісь камінці, що там знаходить і байдуже, що я з неї очей неспускаю, а вона встигає.
Це на ту тему є анекдот:
- Дівкинко що ти їсиш?
- Не знаю, воно само приповзло...
Так і в нас все в рот.
Дякую за поради. Чула що можна ще молоком грудним промити. А чим закапувати?
Очі треба добре промити, на коньюктиву ока(не на самі зіниці а всередину нижньої повіки) можна капнути 1 раз в день каплі сульфацилу натрію самий менший процент, здається 20 чи 15 %. Три дні можна капать, якщо в глазки нічого не попало то достатньо капнуть один раз. Отаке я роблю свому сину. Нажаль, каплі дуже пекучі, є ще аналог гомеопатичний, назва в нього дуже примудра, але в аптеках її знають. Воно продається в маліпусіньких пластикових. тубах.
Відправлено 23 червень 2008 - 13:29
Відправлено 16 липень 2008 - 19:03
так що пісок тоз одного боку "зло", але з іншого боку, то по-перше добре для мами бо не треба бігати за дитиною і боятися, що на дорогу вибіжить чадо, а також дитина вчиться САМА бавитися ліплячи пасочки. то як палка, що має 2 кінці. однозначно сказати не можна.
Відправлено 17 липень 2008 - 07:45
Для себе я вирішила, що і близько не буду пускати свою дитину до пісочниці
Відправлено 17 липень 2008 - 09:03
Antic (17.7.2008, 8:45) писав:
Для себе я вирішила, що і близько не буду пускати свою дитину до пісочниці
Це ти зараз так говориш, поки пісочниця твоїй лялі ще не світить! В мене сина починає зараз щось по трохи говорити колипробує спілкуватись з дітками в пісочниці-коли треб щось попросити, забрати , дати, покликати маму в кінці кінців! Звісно, носим з собою весь арсенал-салфетки мокрі , сухі, дома миїм руки-двоє моїх дітей росли бабраючись в піску-І ДАЙ БОГ КОЖНОМУ ТАКИХ ЗДОРОВИХ ДІТОК, я ніколи не тримала їх в стерильних умовах, дома ходим тільки босі, одягаємся легко, відповідно імунітет тренується, робиться сильніший!
Відправлено 17 липень 2008 - 09:43
МанунА (17.7.2008, 10:03) писав:
Я теж стараюся загартовувати дитину, але пісочниця - це занадто, як на мене. Діти ж постійно пхають руки до рота в тій же пісочниці. А скільки мікробів в землі?
Відправлено 17 липень 2008 - 10:44

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 17 липень 2008 - 10:48
юля77 (17.7.2008, 11:44) писав:
НУ... ви вже зовсім розвіяли мої рожеві мрії... Як же тоді вберегти дитину в тому ж садочку не тільки від пісочниці, а й від інших нехороших речей?
Відправлено 17 липень 2008 - 10:48
Antic (17.7.2008, 10:43) писав:
Ой, насмішили :) А навколо в повітрі скільки мікробів? Вчити дитя, що не можна в рот ручки тягнути до лиця і не шкодувати серветок вологих.

Здоров'я вам та вашим малюкам!
Відправлено 17 липень 2008 - 10:51
Antic (17.7.2008, 11:48) писав:
Народжуй другу дитинку :)
Знаєш, як в старому анекдоті : перша дитина - киплятять і стерилізують ВСЕ, друга, тільки коли соска впаде, третя - коли соску забрав собака, четверта - нехай сама соску в собаки забирає :D
Це все в твоїй голові, заспокойся, з часом пройде :)

Відправлено 17 липень 2008 - 10:57
Viktoriya (17.7.2008, 11:51) писав:
Знаєш, як в старому анекдоті : перша дитина - киплятять і стерилізують ВСЕ, друга, тільки коли соска впаде, третя - коли соску забрав собака, четверта - нехай сама соску в собаки забирає :D
Це все в твоїй голові, заспокойся, з часом пройде :)
Можливо, ти права, я занадто переживаю. Але завжди хочеться захистити своє чадо від усього поганого. Невже ти не переживатимеш за своїх дітей?
Відправлено 17 липень 2008 - 11:07
Antic (17.7.2008, 10:43) писав:
То що не будете дитину з візочка витягувати взагалі ? Бо знайомство з різними "каками" може відбутися і на траві, і на асфальті.
Знаю одну дівчинку, батьки якої не дозволяли їй бавитись у пісочниці, бо там маса мікробів та ще й їнші дітки можуть чимось заразити. До 5 років вона гуляла з бабцею за ручку , та прийшов час записатися у дитячий садочок, бо ж треба перед школою хоч трішки до колективу звикнути. На прогулянках вона стояла біля виховательки і дивувалася з поведінки інших діток: "Навіщо вони лізуть на горку, адже звідти можна впасти і розбитися?", "Подивіться, вони торкалися піску, не можна цього робити!" А коли цю дівчинку за руку брала інша дитина, то в неї починалась істерика, вона плакала і панічно боялась захворіти і померти.
Відправлено 17 липень 2008 - 11:31
Як старший народився у мене був шок, що потрібно буде його на підлогу відпускати повзати :)))
Сонячна, да, ще та історія :)
Я вже якось писала про знайому лікаря у якої дитя з дисбактеріозів не вилазило, саме через стерильність.

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках

-