Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Збройнi сили Украiни...Як ви ставитесь до служби в армii? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Збройнi сили Украiни...Як ви ставитесь до служби в армii? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 20 травень 2008 - 15:20

Чи служили ваш1 чолов1ки у в1йську, як ви 1 вони до цього ставитесь?
Розпочала цю тему ,бо знову у мо1х на Укра1н1 проблеми.Моему плем1ннику 22роки ,вчора при1хали представники военкомату разом з м1л1ц1ею забирати в арм1ю.В1н ще у 18 рок1в пройшов ком1с1ю 1дали висновок Що не придатний.У нього проблеми з серцем 1 з спиною, в1н у нас з самого дитинства по л1карнях.А тут вчора при1хали 1 сказали що з ним все нормально може служити.У сестри 1стерика, вона говорить :"Я не проти щоб в1н послужив, може трохи б розуму набрався, але ж такий хворий . мен1 тод1 привезуть кал1ку зв1дти."(в1н у нас трохи вредненький,бо через хворобу вс1 жал1ли).Не знаю чим зак1нчиться це.Або нав1ть уявити Що заберуть: йому 22роки прийде "салагою" в арм1ю, а "д1дам"-18-19рок1в, може бути такий конфл1кт.
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2008 - 15:55

Мені особисто не випадало служити, оскільки я закінчував Львівський військовий інститут і маю звання лейтенант запасу. Але бачив цю структуру з середини.
Отож, якщо не зариватиметься, то буде все нормально: всі отримують на початках і він отримає.
Але ящо буде мудрий, то нічого з ним поганого зним не станеться. Але якщо будуть мудрі батьки, то дадуть 500-800 баксів і нікуди він не піде.
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2008 - 16:08

М1й чолов1к служив у Хиров1 Льв1всько1 обл.(ВДВ), в1н говорить, що ам1я-це хороша школа ,бо з хлопчик1в робить мужик1в.Але знаючи плем1нника в1н каже , що йому нема куди рипатись,в1н просто ф1зично не видержить, а в сестри не мае таких грошей.В мене вона категорично не хоче брати, бо каже ,що н1коли не зможе в1ддати.
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 травень 2008 - 16:13

Перегляд повідомленняНатусiк (20.5.2008, 17:08) писав:

М1й чолов1к служив у Хиров1 Льв1всько1 обл.(ВДВ), в1н говорить, що ам1я-це хороша школа ,бо з хлопчик1в робить мужик1в.Але знаючи плем1нника в1н каже , що йому нема куди рипатись,в1н просто ф1зично не видержить, а в сестри не мае таких грошей.В мене вона категорично не хоче брати, бо каже ,що н1коли не зможе в1ддати.

Зараз цю частину перевели до Львова! Називається 80-й аеромобільний полк. До речі моя військова сперціальність також дисантник.
То дайте йому, а він як заробить то віддасть.
Ага, не видержить, він ще не знає що його чекає, а вже каже що не видержить! Сам себе авансом жаліє! Фе!
То дайте йому гроші, а він як заробить то віддасть.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 травень 2008 - 22:23

Натусiк, цирк это все, моего брата хотели забрать в армию когда он закончив техникум автоматом переводился на 3 курс универа, приезжали и хотели увезти, мать не дала, сама каталась к начальству в военкомат и объясняла что и как. Пусть сестра твоя не сидит и не ждет у моря погоды, берет все документы о здоровье и бежит в военкомат к начальству прямо, учиняет скандал и всё решится, они там только и ждут денег,но платить не за что, у человека есть справка.
У моего мужа с сердцем проблемы, не служил.
и вообще армия делает мужиков, а как по мне, то нужен мужчина, а не мужик!
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Тарасовамама 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 25 травень 2008 - 22:49

Натусік, Сеструлька права. Якщо дійсно проблеми зі здоровям, то треба іти і доводити це. Мій чоловік теж не служив - проблеми з нирками. Треба мати всі медичні довідки - і тоді ніхто не зможе тиснути на хлопця і силою примушувати його служити.
А взагалі хороша тема. Цікаво дізнатися, хто як ставиться до строкової служби. Я осбисто руками й ногами за контрактну службу. Вважаю, що служити мають за бажанням і така робота має добре оплачуватися.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марикоша 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 травень 2008 - 23:43

Перегляд повідомленняСеструлька (25.5.2008, 23:23) писав:

и вообще армия делает мужиков, а как по мне, то нужен мужчина, а не мужик!

Сеструлька, не згодна з тобою щодо останнього. Все залежить від особистості,виховання, натури людської. Якщо людина по своїй суті мужлан, то її ніщо не випрвить і не зіпсує більше, ніж вона вже зіпсована. Мужланами, так як і справжніми чоловіками, народжуються, а не стають!
Мій чоловік колишній військовий, у якого 7 років вислуги. Він був взірцевим військовослужбовцем, якого поважали і одногрупники і викладачі, а потім і його курсанти, які, навіть,зараз телефонують йому, раді зустрічі з ним. Хоча чоловік 6 років вже не працює там,він пішов в запас, причина тому - матеріальна: істи хочеться завжди. Мій чоловік - це обьект заздрощів моїх знайомих жіночої статі! Він ніколи не образить жінку, прийде на допомогу і людині похилого віку і дитині. То він знайде на вулиці дідуся, який лежить на землі, а повз нього проходять люди з кам"яними обличчями, чоловік возиться з тим дідусем, відкачує його, випитує де живе, везе додому, а вдома у того ще й стриже дідуся, миє йому голову і бриє бороду; бо старенькому стало погано по дорозі до перукарні, виявляється! То, серед білого дня, в місці де завжди людно, відбиває 9-річну дитину від зграї безпритульних собак, яку собаки вже повалили на землю, а зовсім поряд, в машині, сидить якась сволота, дивиться на це спокійно і, навіть, не поворухнеться, бо він, бачте, злякався! А те, що та дитина злякалась в тисячу разів більше нього, його не колише! :nyam2: І це випадки з останніх тижнів! Я, в жодному разі, не хизуюсь, не виставляюсь: ось, типу, дивіться яуий в мене крутий чоловік. Це я все до того веду, що людину, у якої є свої моральні принципи, в яку батьки заклали цінність людяності, доброти, щирості, ніколи не стане мужланом! І не важливо в якій сфері діяльності чи місці тимчасового перебування вона знаходиться.
Ще у моєї мами є подруга, сина якої 7 разів проводжали до армії!: він був дуууже балуваним хлопцем, при спілкуванні з ним складалося враження, що він несповна розуму, психічний і т.д.; то він тікав з дому в день проводів, то тікав вже з поїзда! Не знаю як, та якось вони все ж таки заперли його до лави військовослужбовців! Спочатку він мовчав (пару місяців), пізніше почав писати листи і жалітися в них, що йому важко, а через пів року вже писав, як він любить свою маму (до цього таких слів вона не чула зроду). Як підсумок, хлопець повернувся додому зовсім іншим, де й поділись його хворобливі істерики і психи, влаштувався на роботу, пішов вчитися заочно - мати не натішиться! Отже, армія зробила з нього людину!
Але я згодна з вами всіма, що є обставини, за яких деяких речей треба уникати. Стан здоров"я і є однією з цих обставин!. Натусік, якщо справа і справді зі здоров"ям і справді серйозна, то хай сестра йде і піднімає на вуха все начальство воєнкомату чи шукає якісь ниточки за які можна потянути.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 травень 2008 - 06:53

Перегляд повідомленняМарикоша (26.5.2008, 0:43) писав:

Сеструлька, не згодна з тобою щодо останнього. Все залежить від особистості,виховання, натури людської. Якщо людина по своїй суті мужлан, то її ніщо не випрвить і не зіпсує більше, ніж вона вже зіпсована. Мужланами, так як і справжніми чоловіками, народжуються, а не стають!
Мій чоловік колишній військовий, у якого 7 років вислуги. Він був взірцевим військовослужбовцем, якого поважали і одногрупники і викладачі, а потім і його курсанти, які, навіть,зараз телефонують йому, раді зустрічі з ним. Хоча чоловік 6 років вже не працює там,він пішов в запас, причина тому - матеріальна: істи хочеться завжди. Мій чоловік - це обьект заздрощів моїх знайомих жіночої статі! Він ніколи не образить жінку, прийде на допомогу і людині похилого віку і дитині. То він знайде на вулиці дідуся, який лежить на землі, а повз нього проходять люди з кам"яними обличчями, чоловік возиться з тим дідусем, відкачує його, випитує де живе, везе додому, а вдома у того ще й стриже дідуся, миє йому голову і бриє бороду; бо старенькому стало погано по дорозі до перукарні, виявляється! То, серед білого дня, в місці де завжди людно, відбиває 9-річну дитину від зграї безпритульних собак, яку собаки вже повалили на землю, а зовсім поряд, в машині, сидить якась сволота, дивиться на це спокійно і, навіть, не поворухнеться, бо він, бачте, злякався! А те, що та дитина злякалась в тисячу разів більше нього, його не колише! :nyam2: І це випадки з останніх тижнів! Я, в жодному разі, не хизуюсь, не виставляюсь: ось, типу, дивіться яуий в мене крутий чоловік. Це я все до того веду, що людину, у якої є свої моральні принципи, в яку батьки заклали цінність людяності, доброти, щирості, ніколи не стане мужланом! І не важливо в якій сфері діяльності чи місці тимчасового перебування вона знаходиться.
Ще у моєї мами є подруга, сина якої 7 разів проводжали до армії!: він був дуууже балуваним хлопцем, при спілкуванні з ним складалося враження, що він несповна розуму, психічний і т.д.; то він тікав з дому в день проводів, то тікав вже з поїзда! Не знаю як, та якось вони все ж таки заперли його до лави військовослужбовців! Спочатку він мовчав (пару місяців), пізніше почав писати листи і жалітися в них, що йому важко, а через пів року вже писав, як він любить свою маму (до цього таких слів вона не чула зроду). Як підсумок, хлопець повернувся додому зовсім іншим, де й поділись його хворобливі істерики і психи, влаштувався на роботу, пішов вчитися заочно - мати не натішиться! Отже, армія зробила з нього людину!
Але я згодна з вами всіма, що є обставини, за яких деяких речей треба уникати. Стан здоров"я і є однією з цих обставин!. Натусік, якщо справа і справді зі здоров"ям і справді серйозна, то хай сестра йде і піднімає на вуха все начальство воєнкомату чи шукає якісь ниточки за які можна потянути.

Ну якщо вже пілша так, то скажу таке: зараз строкова служба триває всього рік! Причому служать здебільшого якщо не у своїй області, то в сусідній, але то все одно як кажуть "за городами". Щодо мужланів, то я цілком підтримую позицію Марикоші, якщо ти на початках мудак, то й армія тебе не виправить. Знаю кілька таких... а ліпше б не знав.
Але хочу сказати й про офіцерів, яких зараз готують у військових інститутах, бо 40 відсотків серед них - не офіцери. Бо як так можна їхати в тролейбусі, не поступитися місцем, до речі, колишньму офіцерові, ще й при цьому огризатися. Я це сам бачив. Мені було сороно, що я вчуся у військовому інституті. Система виховання вже далеко не та!
Та й яке там виховання... коли йшла боротьба за те, який інститут залишиться, чи Одеький сухопутніх військ чи Львівській, курсанти Львівського 2 роки підряд робили ремонти. Вони навіть на іспити заходили в робочому одязі із заліковками. Їм ставили автоматом і вони дальше йшли на негритянські роботи. Оце так офіцер-журналіст, перекладач, геодезист...
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 травень 2008 - 07:34

Я свою дитину в армії не хочу бачити. В мне є такі приклади, коли хлопці поверталися з армії з вибитими зубами і покаліченою психікою. А раніше були урівноваженими, приємними у спілкуванні хлопцями. А є і гарні приклади.
Але питання стоїть по іншому. Цей хлопчик має проблеми зі здоров'ям. Краще сядьте за круглий стіл, зберіть всі лікарняні справки, документи. Вам необхідно всім скоординувати свої дії, якщо людина хвора і у вас є всі докази, то нехай мати (або ви) сходить до воєнкомату, покаже всі документи, не спрацює йдіть до прокуратури з цими документами. Вони там таке люблять, своїх до стіни поставити
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 травень 2008 - 08:34

Марикоша, скорее не рождаются, а становятся, но гораздо раньше, чем попадают в армию. Эта моя фраза была скорее ответом на вышесказанное(о том, что армия делает из мальчиков мужчин) не про армию, а вообще про то, что мужики не нужны, а нужны мужчины. У мення муж воспитан примерно так же, так и твой, будет возиться и с дедушкой и с пьяным посреди дороги.
Я вообще не против армии, но как писала Маруся, видела много примеров возвращающихся и без зубов и со швами в голове. а у кумы вообще за 2 дня до возвращения брата убили, нет смысла рассказывать что пережили и она и мать с отцом...
Двоюродный брат в Десне служил, он и так был не подарок, а после той дедовщины вообще ужас стал(как вспомню вечные послки в которых тонны сигарет и денег для того, чтоб откупаться перед дедами).
Вообще армия как алкоголь - не меняет человека, а только заостряет ег характер. Хотя вот брата своего мужа я б туда с удовольствием отправила, если б здоровье позволяло, я про него писала в другой теме, он из серии "в семье не без урода"(крадет деньги родителей, не учится, гуляет и всячески доводит), может хоть бы там немного дисциплины привили.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 травень 2008 - 08:53

Я не проти армії, але в тому випадку якщо вона нормальна. А та що зараз у нашій країні, то її навіть посередньою назвати важко. Маруся,права надто багато прикладів коли звідти повертаються хлопці в так скажем неадекватному стані. Не має там порядку. Ось приблизно з місяця пвтора назад прийшла повістка моєму чоловікові. Це ж просто сміх. По-перше він не придатний до армії, бо рік назад потрапив в аварію й має струс мозку та гемотому в голові. по-друге, йому вже є 25 років та й вже ми маємо дитинку. Відповідно ні про яку армію й речі йти не може, а вони всеодно шлють ті повістки.
Ще маю брата й не дуже горю бажанням щоб він йшов у армію. Ні він нормальний, просто акби й армія була нормальна, а так...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Naz 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 19 червень 2008 - 13:49

читаю не начитаюся... тут он про чоловіків, про якихось "мужланів" ведеться бесіда, мол більшість чоловіків такі "погані", що їх армією треба виправляти... це що, такий заклад для змиття "того що дитина народилася хлопчиком"? є така тенденція, що багато жінок тіки за , щоб хлопці служили, бо аони робляться покладистими, добрішими... і т.д. ось моє "фе". розверніть медаль в іншу сторону - погляньте, що і серед дівчат є такі , яким би не завадило пройти цю "армійську школу" і винести з неї почуття поваги та любові до ближнього. Сучасний стан речей та подій у світі робить з жінок таких же агресорів як і чоолвіки. а взагалі - армія(примусова) не потрібна, - це неповага до людини, до її вибору, до способу життя. Любімося друзі ))) :15_1_55:
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2008 - 14:10

Naz, по мне так то, что вы написали вообще полный бред. Никто тут не писал про "більшість чоловіків" и тем более армия наша как раз никакой любви к ближнему не научит, а как раз наоборот.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2008 - 18:06

Naz, Я також не дуже переконана що наша теперішня армія може навчити добра й любові. Й прикладом тому є статистика жертв - молодих хлопчаків, інакше й не скажеш, які останім часом аж надто часто гинуть у нашій "мирній"армії. Який порядок, таке й бажання йти у лави цієї армії.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світла 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 липень 2008 - 14:32

Що вам сказати?... В мене чоловік військовий - не в запасі, дійсний, має вже 13 років вислуги. Слава Богу, що він служить в науковому підрозділі і до армії в її чистому вигляді має посереднє відношення. Він сам мені каже, що наша армія - то повний бардак, але то він про порядки, організацію роботи, тощо. Схвалює, що скоро армія буде не примусова, а контрактна, але то коли порядки там наведуться - це не скоро буде... І ще, він не дуже хоче, аби наш син був військовим... Хоча, в той же час, він все одно любить свою роботу, вона для нього цікава.
Багато моїх знайомих пройшли через армію (вже за часів незалежності), і служили не рік, як зараз, а по 2-2,5 роки, кажуть, що то непогана школа життя, і через неї потрібно пройти - дає неабиякий життєвий досвід.

Перегляд повідомленняoksanocka (19.6.2008, 19:06) писав:

Naz, Я також не дуже переконана що наша теперішня армія може навчити добра й любові. Й прикладом тому є статистика жертв - молодих хлопчаків, інакше й не скажеш, які останім часом аж надто часто гинуть у нашій "мирній"армії. Який порядок, таке й бажання йти у лави цієї армії.

Жодна армія не вчила ніколи і не вчить добра і любові, вона вчить виживанню за будь-яких умов.
My Signature
Все буде добре - інакше і бути не може!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   leopolisa 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 01 жовтень 2009 - 16:40

Дівчатка, може хтось знає. Сьогодні почула таку інформацію, що до армії вже не беруть чоловіка, який перебуває у шлюбі, лише самотніх. Навіть про дітей не йшлося, знаю що ніби до недавнього часу з двома дітьми чоловіка не брали, а тут просто у шлюбі. Чи таке можливо? І де можна ознайомитись з такою інформацією?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн