Андрологи і гінекологи м. Луцька Андрологи і гінекологи м. Луцька
Відправлено 11 червень 2010 - 09:30
2 роки не можу завагітніти. Виникла сумніви в правильному виборі лікарів (особливо андролога).
Дуже прошу ваших рекомендацій і порад, а також власних розповідей із свого досвіду, де ж все таки найкращі спеціалісти у нас в місті.
Відправлено 11 червень 2010 - 10:22
Lena Lutsk (11.6.2010, 10:30) писав:
2 роки не можу завагітніти. Виникла сумніви в правильному виборі лікарів (особливо андролога).
Дуже прошу ваших рекомендацій і порад, а також власних розповідей із свого досвіду, де ж все таки найкращі спеціалісти у нас в місті.
А в якого лікаря ви лікувались?

lenchik
Відправлено 11 червень 2010 - 10:26
Відправлено 11 червень 2010 - 11:00
lenora (11.6.2010, 11:22) писав:
Чоловік лікувався в Кудрика, а я в Ткачук.
При першому обстеженні знайшли кучу різних інфекцій, після лікування (було призначено крім ліків багато бадів, які потрібно було купляти в Кудрика, які крім того всього були без етикеток) здавши повторно аналізи виявили крім тих інфекцій, які були ще й нові. Призначили пити знов місяць різні ліки куплені в Кудрика (стимулятори потенції і т.к.), після чого знов аналізи та антибіотики. Далі лікування ми не продовжували.
Відправлено 11 червень 2010 - 11:11
Щодо андролога. Звертались з моїм ще тоді майбутнім чоловіком у центр планування сім"ї, що у дитячій лікарні на другому поверсі. Прізвище, на жаль, не пам"ятаю. Даремно витрачені час і гроші. Купували у нього різні бади, які я потім побачила в звичайній аптеці ще й за нижчою ціною. Направляв його на УЗД простати, бо наче збільшена, і це у такому молодому віці! На що лікар УЗД зробила такі великі очі... Словом, ми плюнули на все це "лікування".
А взагалі, може краще звернутись до дільничого лікаря ЖК, для вас точно буде дешевше, та й спеціалісти, як правило, хороші. А вже до кого звернутись чоловікові там теж мають порадити.
Відправлено 11 червень 2010 - 11:34
Lena Lutsk (11.6.2010, 12:00) писав:
При першому обстеженні знайшли кучу різних інфекцій, після лікування (було призначено крім ліків багато бадів, які потрібно було купляти в Кудрика, які крім того всього були без етикеток) здавши повторно аналізи виявили крім тих інфекцій, які були ще й нові. Призначили пити знов місяць різні ліки куплені в Кудрика (стимулятори потенції і т.к.), після чого знов аналізи та антибіотики. Далі лікування ми не продовжували.
Можете звернутися в центр планування сім*ї, що в ЖК до Пец Л.А., а для чоловіка можу порадити Галюка Б.В. (в приватній лікарні на Відродження приймає) або Іванченко (міська лікарня урологія).Можу дати телефони.
Ми зараз лікуємось, в чоловіка є покращення.

lenchik
Відправлено 11 червень 2010 - 11:55
Відправлено 11 червень 2010 - 13:18
lenora (11.6.2010, 12:34) писав:
Ми зараз лікуємось, в чоловіка є покращення.
Якщо можна, будь-ласка, дайте телефони.
Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Anna Sm (11.6.2010, 12:11) писав:
Щодо андролога. Звертались з моїм ще тоді майбутнім чоловіком у центр планування сім"ї, що у дитячій лікарні на другому поверсі. Прізвище, на жаль, не пам"ятаю. Даремно витрачені час і гроші. Купували у нього різні бади, які я потім побачила в звичайній аптеці ще й за нижчою ціною. Направляв його на УЗД простати, бо наче збільшена, і це у такому молодому віці! На що лікар УЗД зробила такі великі очі... Словом, ми плюнули на все це "лікування".
А взагалі, може краще звернутись до дільничого лікаря ЖК, для вас точно буде дешевше, та й спеціалісти, як правило, хороші. А вже до кого звернутись чоловікові там теж мають порадити.
Ви напевно також попали до Кудрика. Гроші тягне великі, а результат незначний. До нього йти не раджу.
Відправлено 11 червень 2010 - 13:32
вона і він... приємні та кваліфіковані.....
вам вибирати....
вона Наталя Ярославівна...
0505166989
він Богдан Валентинович...
0503780208
Удачі!......
Відправлено 11 червень 2010 - 14:57
Я спочатку ходила до Пазюк Людмили Юрївни про яку вже писали вона приймає в Лучеську на 8 поверсі в мене є телефон мобільний, хто хоче можу дати. Трошки нею задоволен трошки ні. Вона мене відразу посадила на гормони, хоча результату теж ніякого. Молочниці так і не вилікувала. Хоча вона дуже приємна людина. Потім ходила на ГПЗ до Гапонюк в неї лікування дуже дороге, але результат був, хоча після лікарні (лікувала іншу хворобу) знову появилася молочниця. Хочу її вилікувати, але щоб це обійшлося хоча б в 500 - 600 грн. Хто може має такого гінеколога порадьте. а в загальному все наше лікування закінчилося тим, що їдемо на ЕКО. Сумно.....
Відправлено 11 червень 2010 - 15:01
Інес (11.6.2010, 15:57) писав:
Я спочатку ходила до Пазюк Людмили Юрївни про яку вже писали вона приймає в Лучеську на 8 поверсі в мене є телефон мобільний, хто хоче можу дати. Трошки нею задоволен трошки ні. Вона мене відразу посадила на гормони, хоча результату теж ніякого. Молочниці так і не вилікувала. Хоча вона дуже приємна людина. Потім ходила на ГПЗ до Гапонюк в неї лікування дуже дороге, але результат був, хоча після лікарні (лікувала іншу хворобу) знову появилася молочниця. Хочу її вилікувати, але щоб це обійшлося хоча б в 500 - 600 грн. Хто може має такого гінеколога порадьте. а в загальному все наше лікування закінчилося тим, що їдемо на ЕКО. Сумно.....
Все в вас буде добре.
А якщо не секрет, чому вас посилають на ЕКО і в яку клініку?
Чула, що Шендибило Лариса Яківна хороший спеціаліст, хоча до неї ще не ходила.
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Lena Lutsk (11.6.2010, 16:01) писав:
А якщо не секрет, чому вас посилають на ЕКО і в яку клініку?
Чула, що Шендибило Лариса Яківна хороший спеціаліст, хоча до неї ще не ходила.
З Кудриком в нас получилось аналогічно. І головне, що дуже багато гінекологів його радять
Відправлено 11 червень 2010 - 15:12
Skorpiyonik, абсолютно правильно. Петровський очолює гінекологічне відділення у Боголюбській лікарні і має приватний кабінет у "Ваш лікар" на Сенатора.
PS Низький уклін йому від нашої родини за синочка і майбутню лялю!!!!
Відправлено 11 червень 2010 - 16:27
Інес, а сходіть ще до Дейкало Діагностичний центр. Просто мені теж інші лікарі пророкували ЕКЗ, а вона мені допомогла в рекордні (для мого випадку) терміни - від початку лікування до вдалої вагітності і півроку не пройшло. За другим - тільки до неї!
Відправлено 11 червень 2010 - 20:13
Якщо можна, будь-ласка, дайте телефони.
[i][
Голюка дівчата телефон вже написали, а Пец Людмила Андріївна приймає в ЖК на 4 поверсі 232504. Мобільний не можу знайти, якщо то пізніше скину в приват.

lenchik
Відправлено 13 червень 2010 - 21:58
Цитата
і не тільки там приймає, хороший кваліфікований та приємний спеціаліст...
кому потрібно можу скинути мобільний........
Відправлено 14 червень 2010 - 11:50
Інес, а сходіть ще до Дейкало Діагностичний центр. Просто мені теж інші лікарі пророкували ЕКЗ, а вона мені допомогла в рекордні (для мого випадку) терміни - від початку лікування до вдалої вагітності і півроку не пройшло. За другим - тільки до неї!
[/quote]
Дякую за пораду, вже пів року як знайома з цією людиною, зараз годжу до неї. Поганого про неї нічого не чула. До речі завтра знову іду до неї. В нас проблема швидше не в мен і, а в чоловікові (я вже це писала в темі "Чому Бог не дає дітей") в дитинстві перехворів свинкою, зараз погана сперматограма. Хтось з дівчат запитував Чому на ЕКО?. Бо надоїло гроші викидати безрезультатно. І перепробували ми вже дуже багато, як традиційних так і не традиційних методів лікування. Їдемо ще на консультацію 23 червня вже скора я аж нервую трошки у Київ в клініку ім. Дахна
Відправлено 09 вересень 2010 - 13:09

lenchik
Відправлено 30 листопад 2010 - 13:21
MoonRise (13.6.2010, 21:58) писав:
кому потрібно можу скинути мобільний........
Привіт! Сьогодні тільки зареєструвалась - маю проблему, от і шукаю вихід
Відправлено 01 грудень 2010 - 22:35
Відправлено 01 грудень 2010 - 23:56

Допомога