Я буду першою і сподіваюсь на вашу підтримку!
У мене фірмове блюдо піца й закуска з листків Наполеона.Ну піцу як пекти більшість знає(якщо треба, дам рецепт), а от про закуску напишу.
У загальному потрібні листки від торта Наполеон, баночка сардин у маслі, одну більшу цибулину, 2 яєчка, і шматочок сиру(у залежності як любите)сиру адже багато не буває й майонез, щоб не особливо густий.
Значить так..відварюємо яйця в круту, режим їх кубиками й змішуємо з майонезом, цією сумішшю мажемо перший листок Наполеона.
Накриваємо наступним аркушем, потім відкриваємо сардини, переминаємо вилкою, додаємо майонез і змазуємо другий листок,додаємо майонез, накриваємо наступним, режим цибулину кубиками, заливаємо тільки що закипілою водою на 5 хвилин(щоб гореч пішла), зливаємо воду, додаємо майонез, змазуємо сумішшю слід листок, накриваємо листком, потім натераем сир на тертці, листок мажемо майонезом, кладемо сир, зверху ще небагато майонезу й накриваємо останнім листком.Даємо небагато настояться і їмо.
Дівчата, ну дуже смачно!Особливо чоловікам подобається, мій чоловік часто просить це зробити й коли немає часу пекти листочки(кому треба, дам рецепт!), я купую в магазинні й перемазую.Спробуйте, не пошкодуєте!

Допомога