Сторінка 1 з 1
Гінекологічний масаж Допоможе завагітніти ?
Відправлено 10 червень 2010 - 17:03
Хотіла поговорити про таку річ як масаж вагінальний. читала на інших форумах що допомогає спайки розсмоктати і сприяє вагітності.
Мені власне призначили курс масажу. Хотіла б почути ваші думки, може комусь поміг.. дякую!
Мені власне призначили курс масажу. Хотіла б почути ваші думки, може комусь поміг.. дякую!

я вірю в дива
Відправлено 14 червень 2010 - 15:59
vitalinka,
По вказаній ссилці написано багато, але в основному це стосується масажу вже під час вагітності, а не при її плануванні.
Було б добре обговорити таке питання окремо, а то деякі дівчата, яким ніяк не виходить завігініти навіть не заходять в розділи, де спілкуються вагітні.
Так от, прочитавши допис, я передивилась інтернет, і думаю, що це корисна процедура, але якщо хочеться досягти ефекту, позбутись спайок ..., то треба знайти хорошого масажиста, який би спеціалізувався саме на такому масажі.
А кого тобі порадили???
По вказаній ссилці написано багато, але в основному це стосується масажу вже під час вагітності, а не при її плануванні.
Було б добре обговорити таке питання окремо, а то деякі дівчата, яким ніяк не виходить завігініти навіть не заходять в розділи, де спілкуються вагітні.
Так от, прочитавши допис, я передивилась інтернет, і думаю, що це корисна процедура, але якщо хочеться досягти ефекту, позбутись спайок ..., то треба знайти хорошого масажиста, який би спеціалізувався саме на такому масажі.
А кого тобі порадили???
Відправлено 01 листопад 2010 - 10:04
Можу сказати, що моїй мамі таке робили, бо вона не могла завагітніти мною ну ніяк 15 років стараючись із татом і мама їздила на різні курорти і їй робили такий масаж, говорить, що дуже болючий, що після нього почуваєш себе жахливо і потрібно по закінченню полежати якийсь час, щоб відійти від нього. Здається він їй допоміг і я зявилася на світ дякувати Боженькі і старанням мами і тата та лікарів.
Відправлено 01 листопад 2010 - 10:28
Мені після завмершої вагітності робили гінекологічний масаж. Після нього мені ще ставили якісь тампони з озокеритом, і обгортали всю поясницю і попу тим же озокеритом. Пройшла 10 сеансів. Зовсім він не болючий, трішки неприємний. Не знаю чи саме він поміг, але завагітніла я десь через 8 місяців після нього, успішно виносила і народила свою донечку.
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога