Чи потрібна нам зброя?
Відправлено 19 травень 2008 - 22:43
Відправлено 19 травень 2008 - 23:05
С другой стороны у нас столько психов,что оружие в руках каждого очень опасно, пусть и с резинками. Был случай, когда женщина перебегала дорогу перед машиной, водитель остановился и с пневматического пистолета ее расстрелял за это. Не смотря на пневматику пуля пробила легкое и ногу,женщина умерла...думаю таких случаев станет много,если все будут иметь оружие.
Відправлено 19 травень 2008 - 23:15
Сеструлька (20.5.2008, 0:05) писав:
С другой стороны у нас столько психов,что оружие в руках каждого очень опасно, пусть и с резинками. Был случай, когда женщина перебегала дорогу перед машиной, водитель остановился и с пневматического пистолета ее расстрелял за это. Не смотря на пневматику пуля пробила легкое и ногу,женщина умерла...думаю таких случаев станет много,если все будут иметь оружие.
але зрозумій - психи і ненормальні зброю мають і без дозволу а уяви ситуацію - мати з дитиною в паркові . мама вирішила покатати доню на поні і тут один дегенерат цькує на поні свого пітбуля хазяйка поні встигла забрати дитину а поні загинув!!! Що на це скажеш? А такого типу випадків безліч.А газові балончики то так я в свій час понюхав газу і скажу шо в серйозній ситуації це мене не зупинило б. Крім того випадків травмування та вбивств за допомогою побутових предметів значно більше!
Відправлено 19 травень 2008 - 23:26
И еще человек, который идет темной улицей с оружием на готове домой и ожидает подвоха ежеминутно через пол-года такого хождения станет нервным и гляди в кого-то и пальнет не разобравшись. А в быту что можно натворить с оружием...у нас соседи сверху вечно напьются и творят непойми что, а так еще пересреляют друг друга.
Вообще если б мне предложили пистолет я б не отказалась,но не уверенна в том,что он мне либо пригодился бы, либо не навредила б ненароком...
А про балончик конечно это игрушка,просто надо ж хоть что-то девушке сжимать в дрожащей руке кгда топаешь по темной улице.
Відправлено 19 травень 2008 - 23:37
Сеструлька (20.5.2008, 0:26) писав:
И еще человек, который идет темной улицей с оружием на готове домой и ожидает подвоха ежеминутно через пол-года такого хождения станет нервным и гляди в кого-то и пальнет не разобравшись. А в быту что можно натворить с оружием...у нас соседи сверху вечно напьются и творят непойми что, а так еще пересреляют друг друга.
Вообще если б мне предложили пистолет я б не отказалась,но не уверенна в том,что он мне либо пригодился бы, либо не навредила б ненароком...
А про балончик конечно это игрушка,просто надо ж хоть что-то девушке сжимать в дрожащей руке кгда топаешь по темной улице.
взагалі в описаній ситуації я б стріляв у господаря собаки залпами очередями причому тим що під руки попалося а то й просто руками !
Відправлено 19 травень 2008 - 23:45
А собака конечно не виновата,но чтоб отпустила пони,то сначала надо завалить ее.....помню как-то на мою собачку напал боксер, его хозяева при этом не пошевелились, продолжали пить водяру дальше(дело было на пляже много лет назад, мы просто шли мимо псины), при этом когда я еле выдраласвоего бедного терьера из-под этой твари и рассказала им что думала они заявили,что собака сама не бросается ни на кого, припряглась даже мамаша с ребенком, говорит, что до того,как мы появились песик мирный был...короче дураки все: хозяев таких стрелять не жалко, мамаша дура не понимает,что псина неконтролируема и бегающий ребенок может вызвать агрессию....но пистолет бы натворил делов еще больших.
А про придурков,то они ж могут еще и нормальных под шумок пострелять.
Відправлено 19 травень 2008 - 23:50
Сеструлька (20.5.2008, 0:45) писав:
А собака конечно не виновата,но чтоб отпустила пони,то сначала надо завалить ее.....помню как-то на мою собачку напал боксер, его хозяева при этом не пошевелились, продолжали пить водяру дальше(дело было на пляже много лет назад, мы просто шли мимо псины), при этом когда я еле выдраласвоего бедного терьера из-под этой твари и рассказала им что думала они заявили,что собака сама не бросается ни на кого, припряглась даже мамаша с ребенком, говорит, что до того,как мы появились песик мирный был...короче дураки все: хозяев таких стрелять не жалко, мамаша дура не понимает,что псина неконтролируема и бегающий ребенок может вызвать агрессию....но пистолет бы натворил делов еще больших.
А про придурков,то они ж могут еще и нормальных под шумок пострелять.
все одно не переконала як сказав В И Ленін - добро має бути з кулаками! А якщо нема кулаків то з пістолетом!
Відправлено 20 травень 2008 - 07:27
Відправлено 20 травень 2008 - 10:27

Відправлено 20 травень 2008 - 13:46
Проте - зброя не завжди вихід. Звідки ти можеш бути впевнений в тому, що ситуація в якій ти опинишся, дозволить тобі скористатися правильно зброєю, якщо вона в тебе є.
Крім того, чисто психологічно, якщо досі ти використовував певні методи самозахисту, то тепер, маючи при собі зброю, будеш відволікатись на думку, якби дістати пістолет і відповісти. Частіше за все дістати його вчасно не вдається. А особливо, якщо це пересічна людина, яка зроду зброєю не користувалася.
Існує ще одна думка - якщо маєш зброю, то повинен бути готовим до того, що доведеться нею скористатися. Я наприклад, думаю, що не зможу вистрелити в живу істоту, хоча... ніхто з впевненістю не може проектувати свої дії під впливом певних обставин.
Щодо того, потрібна зброю "широкого використання", то певної думки немаю, але схиляюся до того, що таки непотрібна.
Відправлено 20 травень 2008 - 14:43
ROMZES (20.5.2008, 0:50) писав:
Розумієш, РОМЗЕСе, зброя то дуже цікава річ, яка змінює психологію людини навіть із здоровою прихікою. Говорю на власному прикладі, бо доводилося неодноразово стріляти і з АКМ, і з цієїж системи кулемета, і з пістолета системи Макарова і з снайперської гвинтівки СВД, і ще з декількох видів закордонної зброї: Америка, Ізраїль, Британія.
Так от зброя змінює людину. Коли я взяв зброю до рук вперше і двоє бійців пішли оцепляти полігон, до мене прийшло відчуття, що з легкістю міг би по них стрельнути, вбити їх. В подальших випадках такого гострого відчуття не було, але свідомість, що якби щось раптом, то з легкістю міг би витягнути із широких штанін і... Тобто в таких випадках у людини вже не бачить іншого виходу яквитягнути зброю.
Наприклад, я пізно вночі повертався додому і за мною десь з півкілометра йшов чоловік, постійно наближаючись і на якуб я вулицю не повертав він йшов за мною. Між нами було 10 метрів, коли я повернув на іншу вулицю, а він пішов пряма. Коли б була зброя, я б зупинився і вистрілив йому в лобешнік. А може б просто налякав, але ж налякав також чоловіка, якому було трошки по дорозі зі мною.
І ще в тих країнах, де офіційно дозволено носіння зброї, набагато більше самогубств, ніж у нас і будь-який інших державах. Статистика річ уперта. Візбміть хоча б америку, де ображені підлітки розстрілюють пів класу однолітків. Але це стосується не тільки америки.
Тобто я хочу сказати, що наше суспільство до такого це не доросло!
Так, я годен, що це дає певну упевненість жінкам, але при подібних ситуаціях, жінка навіть не встигне його витягти із сумочки. Я не думаю, що вона його за поясом носитиме! :D

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 20 травень 2008 - 14:56
А для женщин...ну его, это оружие, тогда вообще если домой бы поздно сама возвращалась, то в руке держала бы, вот видон бы был...Конечно хорошо постоять за себя, но это не выход...
Відправлено 20 травень 2008 - 15:10
Сеструлька (20.5.2008, 15:56) писав:
А для женщин...ну его, это оружие, тогда вообще если домой бы поздно сама возвращалась, то в руке держала бы, вот видон бы был...Конечно хорошо постоять за себя, но это не выход...
а чоловіки під кашкетами, як Семьон Семьоныч з Бриліантової руки :D :D :D :D

Відправлено 20 травень 2008 - 20:54
Відправлено 22 травень 2008 - 10:47
ROMZES (20.5.2008, 21:54) писав:
Нині й дихати небезпечно! Але ви зараз говорите емоціями, але не здоровим глуздом!
Адже якщо зявиться більше зброї у населення, то більше буде потенційних вбивць. От немає в підлітка грошей на шосьтам, вкрав в батька чи матері пістолєта і пішов заробляти. Та це й не тільки підлітків стосується. Це я описав одну ситуацію, найбільш характерну для нашого суспільства. А подібних випадків буде вагон.
Як на мене то з цього вихід тільки один. Треба більше працівників патрульно-постової служби, тобто менів на вулиці вигнати. Свого часу, за перше пришестя Луценка на міністерську посаду, у Львові таких ментів побільшало і статистика вуличних розбоїв, грабежів, квартирних крадіжок поменшало.
Говорю про це не тому що десь чув, а сам був на прес-конференції Луценка у Львові, а потім і на фуршеті доводилося з ним поспілкуватися!

Відправлено 22 травень 2008 - 16:03
Відправлено 27 серпень 2008 - 17:01
Відправлено 27 серпень 2008 - 17:12
paraplan (27.8.2008, 18:01) писав:
ой тримайте мене, бо зараз зі стільця від сміху впаду. Хто небудь бачив НЕТРАВМАТИЧНУ ЗБРОЮ?
Як показує практика і звичайна кулькова ручка може бути зброєю, якщо штрикнути нею в око, вухо чи горлянку!

Відправлено 27 серпень 2008 - 17:19
Відправлено 27 серпень 2008 - 17:22
травматична зброя – зброя, конструктивно призначена та технічно придатна для тимчасового виведення людини зі стану, придатного для нападу, шляхом відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, застосування яких у визначений спосіб виключає летальні наслідки або нанесення необоротних тілесних ушкоджень

Допомога

-