Молочні зубки Починається карієс
Відправлено 18 травень 2008 - 23:00
Відправлено 18 травень 2008 - 23:18
Сеструлька (19.5.2008, 0:00) писав:
В півтори роки - карієс? Мдаа а цьому стоматологу можна довіряти? чи може краще проконсультуватися ще в когось? А то ж буває щоб видурити гроші придумують і вивих середнього вуха Я в шоці
Відправлено 18 травень 2008 - 23:44
Уникнути появи карієсу у дітей допомагає процедура глибокого локального фторування і мінерального пломбування. Унікальний метод обробки зубної емалі спеціальним розчином фтору розробив професор Інституту фізичної хімії Гамбургського університету Адольф Кнаппвост і отримав європейський патент. Лікарі і пацієнти прийняли його з ентузіазмом. Суть методу в тому, що субмікроскопічні частинки кальцію і фтору, а також іони мідь, що володіє сильними бактерицидними властивостями, проникає безпосередньо в структуру зуба, заповнюючи його пори. На відміну від фтору, що міститься в зубній пасті або пігулках, емальгерметірующая рідина ( Tiefenfluorid ) не змивається слиною. Мінеральне зміцнення емалі захищає від карієсу на полгода-год. Як профілактичний засіб рекомендується щорічно дітям і дорослим - для молочних зубів і зубів постійних.
В клініці Elladent, наприклад, на базі цього методу розроблена і успішно опробірована комплексна програма профілактики карієсу, розрахована на декілька років. Вона дозволяє зупинити розвиток карієсу при перших ознаках його прояву і на початкових стадіях викликати ремінералізацію зубної емалі.
Відправлено 18 травень 2008 - 23:51
А на счет врача, то он просто ответил на мой вопрос. Он не детский стоматолог, так что этим вопросом вообще не занимается. Я конечно обращусь в детскую стоматологию,просто хочу сначала начитаться что вообще делают в таких случаях и отзывы о таком лечении.
У племянника моео тоже ранно испортились зубы, так я думала,что все дело в конфетах постоянных, каков для меня был шок когда я увидела эти малюсеньке пятнышки...:(
Відправлено 18 травень 2008 - 23:56
Сеструлька (19.5.2008, 0:51) писав:
А на счет врача, то он просто ответил на мой вопрос. Он не детский стоматолог, так что этим вопросом вообще не занимается. Я конечно обращусь в детскую стоматологию,просто хочу сначала начитаться что вообще делают в таких случаях и отзывы о таком лечении.
У племянника моео тоже ранно испортились зубы, так я думала,что все дело в конфетах постоянных, каков для меня был шок когда я увидела эти малюсеньке пятнышки...:(
гугль на запит "карієс у дітей" видає багато цікавої інформації
Відправлено 19 травень 2008 - 06:52
В нас теж вже здається зверху трихи є плямок, та я все до лікаря не зберуся. В подруги малому посеребрили, то нічого страшного, ніяких проблем у спілкуванні.
Відправлено 19 травень 2008 - 08:28
Відправлено 19 травень 2008 - 08:49
І я дивлюсь кожного дня на прогулянці на цю красуньку-дівчинку з темними плямками на зубках, які при кожній посмішці помітні...
Відправлено 19 травень 2008 - 09:13
Відправлено 19 травень 2008 - 14:54
Сеструлька (19.5.2008, 9:13) писав:
Сеструлька, ти права зубки мають мінятись до 10 років, а тому кидати все на самотьок не найкращий вихід. Ми пізно звернулись, до стаматолога думали, що 1.5 це рано - наслідок вже втратили один зуб і ще один на підході. Діагноз пульпіт, тепер їх не пломбують ... зате ще декілька посеребрили і завдяки цьому два роки ніяких проблем в гіршу сторону. мала спочатку трішки комплексувала, серез це, але тепер звикла.
Тому ідіть як найшвидше нічого страшного в цій процедурі нема
Відправлено 19 травень 2008 - 15:21
Сама така - де нічого не розумію, краще хай лікарі дивляться.. відщербив Михайлик мій зубик, впав, в 8 міс. возила до стоматолога, дивились.. Просто описала ситуацію, що із знайомою теж таке нещастя. У них тільки не карієс, а щось таки інше. І взагалі, стільки діток зараз дивишся 1.5 - 2 рочки мають, а уже проблеми з тими зубками...
Відправлено 19 травень 2008 - 20:28
Відправлено 19 травень 2008 - 21:25
Відправлено 20 травень 2008 - 00:15
Відправлено 20 травень 2008 - 07:24
Відправлено 20 травень 2008 - 08:12
І ще там пишуть про рідину для полоскання, якщо хтось у нас в Україні бачив таку, підскажіть. Мені старшому сину не помішало б пополоскати?
І ще останнє запитання. Як ви ставитеся до вітамінів з кальцієм. Якщо хтось спробував і має результат - підскажіть. Наша стоматолог пропонує препарат Кальцинова, але чомусь останнім часом я більше схильна вірити форумчанам ніж лікарям поліклініки.
Всім дякую наперед.
Відправлено 20 травень 2008 - 08:31
мамаПашіЖені (20.5.2008, 9:12) писав:
І ще там пишуть про рідину для полоскання, якщо хтось у нас в Україні бачив таку, підскажіть. Мені старшому сину не помішало б пополоскати?
І ще останнє запитання. Як ви ставитеся до вітамінів з кальцієм. Якщо хтось спробував і має результат - підскажіть. Наша стоматолог пропонує препарат Кальцинова, але чомусь останнім часом я більше схильна вірити форумчанам ніж лікарям поліклініки.
Всім дякую наперед.
Моя мама приймає кальцій і каже що доки приймала дорогі препарати то ще якось було а пчала пити попроще і каже що раптом з"явився не те що пісок а каміння в нирках то звісно що не факт що від кальцію але мама для мене перша адреса по медичним питанням . вона каже що тепер на знає чого більше шкоди чи користі від препаратів кальцію
Відправлено 20 травень 2008 - 09:28
Про кальций: сначала я с проблемой зубов обратилась к педиатру, а она сказала, что скорее всего єто недостаток кальция. Я ей не очень поверила, она єто сказала когда узнала, что он не люит последнее время кефир. Но он отлично ест творог, молочное, сыр твердый, а йогурт и кефир выпивает пол-бутылочки 200 граммовой, тем более он на ГВ, так что думаю это не совсем правда. Она посоветовала тоже препараты кальция, я как бы и не против кальция, но сейчас не вижу смысла. Сама кальцемин пила когда кормить грудью начала и сильно спина болела, помог отлично, теперь снова болеть начала и я его снова купила.

Допомога

-