Деякий час я не могла завагітніти.Але, коли на тесті, з*явились ті довгождані дві смужки,радості не було меж!Загалом вагітність проходила нормально,відчувала лише втому і перший місяць страшено нуділо.Відвідавши лікарню і ставши на облік,мене"обрадували ",що в мене резус-,при цьому у чоловіка+.Тоді на допомогу прийшов чудовий форум МАЛЕЧА,читала що дівчатка родили здорових діточок і заспокоювалась.Хоча на той час не була тут зареєстрована,а заходила як гість!
На той час я ще навчалась на 4 курсі,попереду дипломна................А лікар на 28 тижні ставить діагноз "загроза викидня"+матка в тонусі.Я в шоці,через 3 тижні дипломна,а він кладе мене на збереження!Я просила Бога залишити цю дитинку і дякувати йому все було добре!Захистила я свою дипломну і навіть з червоним дипломом!!!!
А далі були місяці чекання.І от ставлять мені дату на 14жовтня!Але моя маленька вирішила народитись 16.Вечір (15 жовтня) я дивлюсь серіал "Маргоша",а в мене вже схватки через 5хв.по 10сек.Я кажу про це своєму чоловіку він до мене кричить давай швидко в лікарню,а я йому кажу додивлюсь кіно,прийму душ тоді поїдемо.Чесно кажучи боялась і відчувала ще рано!!!!Ну зібрались ми,викликали таксі і поїхали.........Приїхавши,мені ставлять розкриття на один палець.Чоловік поїхав,а я залишилась.Хоча я дуже хотіла,щоб він був присутній на родах,але він не хотів,тому я його не змушувала!Поклали мене у палату і кажуть спи,до ранку все рівно нічого небуде.Але яке там спи,коли навіть лежати неможливо.Короче промучалась я цілу ніч.А коли мене приходили оглядати,казали,що такої терплячої ще не бачили,бо я сміялась крізь той біль і мовчала. Десь о 6год. ранку приймають роди у породілі,а вона так кричить,що я там сама мало не родила, і тут прикол вибиває світло!В мене вже істєріка,вони там кіпішують,але на щастя через якийсь час включили те світло!
О 9год. ранку звонить мій чоловік і каже коли тебе забирати,він думав я ще з пузиком буду ходити.А я йому "миленький я через пів години йду родити"!Він був в шоці.Дуже вдячна своїй свекрусі,яка була присутня зі мною на родах.Мені була дуже важлива її присутність(вона медик,тому її пустили до мене).
Спочатку було дуже боляче і важко,але коли мені на живіт поклали моє маленьке чудо,все забулось.А стало так легко,я відчула таке піднесення,радість і гордість водночас!А збоку свекруха вже всіх обдзвонює!!!!!!!!!Я знала що в мене буде дівчинка,і не завдяки УЗІ, а так відчувало материнське серце!
На щастя роди були нормальними і без розривів.А дякувати Богу донечка родилась здоровинька!
Потім нас перевезли в палату,де моє дитятко жадно присмокталось до маминої циці.Потім до нас прийшов наш татко,я його ще таким ніколи не бачила.Пригортаючи до себе донечку,його очі світились такою любов*ю,що навіть страшно було щось сказати,щоб не перебити цю гармонію!!!!!!!!!!!!!Потім він звичайно святкував з дні,що його вдома навіть рідко бачили,але коли ми приїхали додому,то не відходив від нас ні на крок!
Ось так на світ з*явилась моя красунечка.
А вам дорогі читачі дякую за увагу!!!І всім хто буде народжувати бажаю легких родів і здорвих діточок!!!!!!!!!!!

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках