Хочемо дитину! Писала дружина. Я читав і не міг стримати сліз!
Відправлено 02 червень 2010 - 11:07

Популярне повідомлення!
З того часу минає вже п’ятий рік. Ми змінили кількох лікарів. Тепер знайшли СВОЮ лікарку. Вона вважає, що у нас є всі шанси і робить для нас усе. Але виявляється, що ми здорові, але результат незмінний. Ми стали товстошкірі: кожну нову звістку, що нічого не вийшло, сприймаємо майже спокійно. Але насправді серце прискорено б’ється щоразу, коли пильно дивишся на тест у пошуках другої червоної смужки. За ті кілька хвилин, поки тест проявляється, „Господи-будь-ласка“ вимовляю мільйон разів, скоромовкою. Але смужка знову й знову одна.
І от ― чудо! Після нового способу з першої ж спроби наша затримка затягується на тиждень. Набираюся сміливості, набираю повітря в легені і йду на чергове випробування у ванну. Так, тест простий, але скільки сили треба, щоб подивитись на результат! Ура! Дві смужки! Дві чіткі смужки! Та ні ж, моя ще темніша за контрольну! Це якраз Різдвяні свята. До Дня закоханих лишається місяць ― дрібниця, можна дотягнути, щоб зробити чоловікові сюрприз. Але хіба ж приховаєш ці сяючі очі? Хіба втаїш таке щастя, коли воно просто рветься з горла сміхом і щасливими криками? А він і не сумнівається в тому, що я там побачила: „Я навіть не питатиму…“
Тепер нас троє. Третє ― це ще воно, тобто Дитя. Щодня його стає більше. Ми читаємо інтернет-щоденники, щоб знати, як ростемо, змінюємось, розвиваємось. У мами (мами ― невже?) трошки болить живіт. Але вона переконана, що так має бути. Щодня біжимо на роботу. Ніхто ні про що не здогадується, а ми тішимося. У п’ятницю ― перше УЗД. Наша лікарка напередодні тішиться за нас: „Я дуже рада!“ Аж раптом ― кров! Звідки? Чому? Цілий день ― біганина по лікарях: аналізи, результати, знову аналізи, щоденний тест на вагітність. За тиждень стає зрозуміло, що концентрація гормонів вагітності впала. Друга смужка стає все світлішою. І це безповоротний процес…
Ці тести я досі зберігаю. Вони нагадують мені про нашу ненароджену дитину. Нас називають дуже гарною парою, але ми хотіли б бути гарною сім’єю. Ми вже навчились піклуватись одне про одного, розуміти і підтримувати. Ми готові поділитись любов’ю. Ми чекаємо ще одного шансу. Так хочеться, щоб якесь Янголятко вибрало нас, щоб прийти у цей світ…
Відправлено 02 червень 2010 - 11:26
futurefather, У вас все буде гаразд. Ваш найкращий у світі малюк обов"язково до вас прийде.
Відправлено 02 червень 2010 - 11:32
futurefather (2.6.2010, 12:07) писав:
Ви справжня сім"я, просто поки що ваша сім"я складається з люблячих мами і тата, а ваше малятко поки що знаходиться на шляху до вас!!! Але прийде час і Бог пошле вам найкраще Янголятко серед усіх і ваша сім"я, ваша любов стане ще більшою! Дякую що розкрили нам свою душу, я розумію ваш біль, тримайтеся, вірте і не здавайтеся, ваш шлях складний але і нагорода що вас чекає буде теж особливо щедрою!
Відправлено 02 червень 2010 - 11:49
Привіт! Не знаю якими словами виразити підтримку, та скажу, що все у Божих руках, а бажання ваше велике. Нещодавно подзвонила мені кума і запитала чи немаю пар знайомих, які з якигось причин немають дітей. Наша спільна знайома, можливо ви чули про неї Зореслава Городенчук буде мати семінар для таких пар. Я таких знайомих немаю тому не питала детальніше. Та прочитавши вашу розповідь подумала, а може це потрібно вам. Якщо вас це цікавить, я запитаю і відпишу більше, а може ви й самі дізнаєтесь. Тримайтеся все у вас складеться добре.
Відправлено 02 червень 2010 - 11:53
Підтримуйте один одного, тільки від вашої любові залежить те, чи зможете достойно витримати це випробовування, чи збережете свої почуття, чи дочекаєтеся зрештою найважливішої звісточки у своєму житті.
Відправлено 02 червень 2010 - 11:54
Відправлено 02 червень 2010 - 12:02
Відправлено 02 червень 2010 - 12:30
Відправлено 02 червень 2010 - 12:32
Відправлено 02 червень 2010 - 12:41
Відправлено 02 червень 2010 - 12:45
Дуже хочеться вас підтримати.
Цей біль, істерики, сльози - все це дуже знайоме і нашій сім"ї.
Ми одружені вже 2,5 роки, за цей час сталося вже 3 викидні. Але бажання мати дитину таке сильне, що ми знов і знов ідемо по лікарях, шукаємо причину та намагаємось її виправити.
Головне - що ви з дружиною розумієте і кохаєте один одного.
Вірте, моліться, і Боженька обов"язково вас почує!
Відправлено 02 червень 2010 - 12:45
Відправлено 02 червень 2010 - 12:52
Віри Вам та терпіння!
Відправлено 02 червень 2010 - 14:38
Відправлено 02 червень 2010 - 15:20
Відправлено 02 червень 2010 - 15:33

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 02 червень 2010 - 15:57
Відправлено 02 червень 2010 - 17:14
cherri (2.6.2010, 12:49) писав:
Хотіла написати вам у приват та не відправляється
Привіт! Не знаю якими словами виразити підтримку, та скажу, що все у Божих руках, а бажання ваше велике. Нещодавно подзвонила мені кума і запитала чи немаю пар знайомих, які з якигось причин немають дітей. Наша спільна знайома, можливо ви чули про неї Зореслава Городенчук буде мати семінар для таких пар. Я таких знайомих немаю тому не питала детальніше. Та прочитавши вашу розповідь подумала, а може це потрібно вам. Якщо вас це цікавить, я запитаю і відпишу більше, а може ви й самі дізнаєтесь. Тримайтеся все у вас складеться добре.
Дякую Вам за Ваші хороші слова! Ми не втрачаємо надії. Завтра я йду знову здавати аналізи і знову починати лікування! Сподіваюсь, що у цій клініці мені вже реально допоможуть або хоча б скажуть, в чому причина наших невдач. У дружини все гаразд, це підтвердила лапароскопія.
А щодо Вашої пропозиції - то, звичайно, дуже радий буду отримати інформацію.
Відправлено 02 червень 2010 - 17:15
Повідомлення відредаговано olyalya83: 02 червень 2010 - 17:38

Допомога