Антицелюлітний крем Чи можна використовувати під час ГВ
Відправлено 02 червень 2010 - 09:52
Відправлено 02 червень 2010 - 10:01

Відправлено 02 червень 2010 - 10:05

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 02 червень 2010 - 13:35
Відправлено 02 червень 2010 - 13:45
Відправлено 02 червень 2010 - 13:55
Olga Benassi (2.6.2010, 14:35) писав:
так, але ціна його в районі 400 гривень!!!!я собі б такого не купила, жаба б задавила)))) а собі купила від Ейвон, незнаю який буде ефект.
Відправлено 02 червень 2010 - 14:11
марусик (2.6.2010, 14:55) писав:
Якщо бути точними, то він коштує 307 гривень в аптеці ...
Просто мене вразила реклама, типу без болю, не дорого, та й інноваційний продукт. Можливо добре продуманий маркетинговий хід, а можливо таки допомагає. Цікаво!
А на рахунок "Ейвон", то подруга колись користувалася, ефекту 0. Єдиний позитив - хороший запах.
Відправлено 02 червень 2010 - 14:21
О,знайшла...... - Вітекс
Якщо чесно,то ефект був помітний........навіть розтяжки трохи пропали.Але масаж мені робив професійний масажист.
Відправлено 02 червень 2010 - 14:37
Відправлено 02 червень 2010 - 19:57
І так: на одну процидуру вам потрібно приблизно 1-2 чайні ложки меду натурального(він дає кращий ефект) і втирайте у проблемні частини тіла доти поки руки не почнуть прилипати. Коли рука прилипла тоді потрібно різко її відірвати від тіла.(якщо ви робите це у преше то краще робити це помалу інакше будуть синці, кожної наступної процидури можете пришвидшавати відклеювання рук, поступово і тіло привикне дотаки процедур.) При кожному приліпаню рук ви побачите що на руках залишається біла речовина, тоді руки потрібно помити витерти на сухо і продовжити процедуру до ти поки не перестане зявлятися біла речовина. Після процидури ви можене взяти ваш улюблений засіб для душу нанести на тіло і тоді нанести ще каву (заварну) і масажними рухами очиститу тіло від меду, кава тонізує і підтягує шкіру та згладжує розтяжки. Цю процедуру краще робити у вечері, хоча я робила у день поки синочок спав. Процидуру потрібно робити через 1-2 дні, приблизно після 15 таких процедур повинен бути результат. Але попереджаю процедуре не з дуже приємних,
Якщо щось не зрозумілотоді пишіть. Буду розяснювати
Відправлено 02 червень 2010 - 20:22
Відправлено 03 червень 2010 - 10:42
олеся 7 (2.6.2010, 20:57) писав:
І так: на одну процидуру вам потрібно приблизно 1-2 чайні ложки меду натурального(він дає кращий ефект) і втирайте у проблемні частини тіла доти поки руки не почнуть прилипати. Коли рука прилипла тоді потрібно різко її відірвати від тіла.(якщо ви робите це у преше то краще робити це помалу інакше будуть синці, кожної наступної процидури можете пришвидшавати відклеювання рук, поступово і тіло привикне дотаки процедур.) При кожному приліпаню рук ви побачите що на руках залишається біла речовина, тоді руки потрібно помити витерти на сухо і продовжити процедуру до ти поки не перестане зявлятися біла речовина. Після процидури ви можене взяти ваш улюблений засіб для душу нанести на тіло і тоді нанести ще каву (заварну) і масажними рухами очиститу тіло від меду, кава тонізує і підтягує шкіру та згладжує розтяжки. Цю процедуру краще робити у вечері, хоча я робила у день поки синочок спав. Процидуру потрібно робити через 1-2 дні, приблизно після 15 таких процедур повинен бути результат. Але попереджаю процедуре не з дуже приємних,
Якщо щось не зрозумілотоді пишіть. Буду розяснювати
Цікава процедура, спробувати можна!
Відправлено 03 червень 2010 - 10:54
Відправлено 03 червень 2010 - 11:51
я колись мала від Мері Кей систему- дуже класна і дієва штука.
Але, дівчатка, наскільки я знаю всі ті мазючки з ГВ несумісні. То ж попадає в кров. Так що, дивіться самі....
Відправлено 14 червень 2010 - 15:45
Відправлено 14 червень 2010 - 15:48

Відправлено 14 червень 2010 - 15:59

Допомога