Ідеальна жінка хто вона?
Відправлено 18 травень 2008 - 09:48
Відправлено 18 травень 2008 - 16:11
Відправлено 18 травень 2008 - 20:19
Осока (18.5.2008, 17:11) писав:
Не питання! Зараз спробую описати свій ідеал жінки (а вамдам та інші тут ні до чого якщо твій ідеал це ти то опиши себе! я ж зтобою не знайомий і не знаю яка ти)
моя ідеальна жінка (а моя дружина дуже сильно на неї схожа) спокійна врівноважена але не замкнута вміє вислухати і підтримати бесіду може пожартувати сама і нормально сприймає жарти інших обов"язково БЕЗ ШКІДЛИВИХ ЗВИЧОК не кухарка але достатньо вміла на кухні іпо господарству розумна а ще краще мудра (замітьте не освічена а розумна) прихильниця здорового образу життя НЕ ФЕМІНІСТКА мудра жінка будучи меншою біля свого "у всьому головного" чоловіка отримає все що забажає і чоловік буде задоволений бо вважатиме то все своєю заслугою можу ще довго живописати в деталях але здається вже зрозуміло Доречі Осока ніби домовлялись на ти чи це щось на зразок "йду на ВИ" ?
Відправлено 18 травень 2008 - 20:23
ROMZES (18.5.2008, 20:19) писав:
моя ідеальна жінка (а моя дружина дуже сильно на неї схожа) спокійна врівноважена але не замкнута вміє вислухати і підтримати бесіду може пожартувати сама і нормально сприймає жарти інших обов"язково БЕЗ ШКІДЛИВИХ ЗВИЧОК не кухарка але достатньо вміла на кухні іпо господарству розумна а ще краще мудра (замітьте не освічена а розумна) прихильниця здорового образу життя НЕ ФЕМІНІСТКА мудра жінка будучи меншою біля свого "у всьому головного" чоловіка отримає все що забажає і чоловік буде задоволений бо вважатиме то все своєю заслугою можу ще довго живописати в деталях але здається вже зрозуміло Доречі Осока ніби домовлялись на ти чи це щось на зразок "йду на ВИ" ?
ROMZES, судячи з усього вище сказаного ти якийсь женоненавісник
Доречі, я за Клеопатру та Жану Д'арк
Відправлено 18 травень 2008 - 20:34
Татіка (18.5.2008, 21:23) писав:
Доречі, я за Клеопатру та Жану Д'арк
Якй дурниці!!! На жаль (чи на щастя) я не можу помістити на форум свою дружину (а сама вона все ще соромиться вийти каже я там нікого не знаю :D ) щоб ви всі змогли переконатися що рабиня з неї кепська а ось дружина фараона - чудова!!!
Відправлено 19 травень 2008 - 07:43
ROMZES (18.5.2008, 21:19) писав:
З цього приводу на одній із радіостанцій був жарт:"Як вдало вибрати жінку". Для цього треба виконати чотири умови:
1) знайти жінку,яка добре готує і доглядає;
2)знайти жінку ,яка добре заробляє;
3)знайти жінку,яка страшенно любить секс;
4)зробити так,щоб ці жінки ніколи не зустрічалися...
А якщо серйозно,то я не зрозуміла,що значить "не кухарка"??В мене особисто є кухарський розряд,бо за фахом потрібен. Так що,я тепер не можу бути ідеалом? А "без шкідливих звичок"- це як? Не п"є, не курить??? Чи щоб нігті не гризла?
Моя думка про ідеал Ромзеса : що маю,те люблю.
Відправлено 19 травень 2008 - 11:31
ROMZES (18.5.2008, 21:34) писав:
Як соромиться? все ж інкогніто, пиши про себе що хочеш.
Цікаво, вона завжди така, чи це наслідки "вмілого виховання" нашого фараончика?
Відправлено 19 травень 2008 - 11:49
Ага, та ж і тобі доводиться відповідати такій дружині... багато хто хоче ідеальних дружин, а от треба ще при цьому бути ідеальним чоловіком... щоб жінка була ідеальна, чоловік має робити її щасливою, як жінка відчуває себе коханою і щасливою - вона робить все щоб бути ідеальною для свого чоловіка
Відправлено 19 травень 2008 - 12:04
ROMZES (18.5.2008, 21:34) писав:
Ти затуркав бідну жінку до того, що вона навіть в інтернеті боїться незнайомих людей, ми ж її не з"їмо, крім того де гарантія, що ти сам не є тією жінкою. про яку ти тут описуєш (жарт)... і як це ТИ не можеш розмістити дружину, вона сама рук не має, чи що? Чи ти обмежуєш її в користуванні інтернетом? Просто, видно, ти в свій час обмежив її спілкування з друзями і став її світом, от вона з часом перестала бачити ще щось крім тебе, бо інакше як можна соромитися зайти на форум? Тут, про мене, одна причина - вона відвикла з кимось спілкуватися крім тебе
мамаПашіЖені (19.5.2008, 12:31) писав:
Цікаво, вона завжди така, чи це наслідки "вмілого виховання" нашого фараончика?
Так і я ж про те, як же це треба затуркати бідну жінку
Відправлено 19 травень 2008 - 12:35
Відправлено 19 травень 2008 - 13:34
Осока (18.5.2008, 17:11) писав:
Нє, я от не розумію чого це ви мене поставили разом з такими особистостями як Ван Дам і Яценюк? Мені звичайно це довподоби, але я далеко не ідеаал! І навіть не прагну ним бути. Хіба чучуть, але для своєї ідеальної!

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 19 травень 2008 - 13:57
Щасливий татусь (19.5.2008, 14:34) писав:
Ван Дам і Яценюк тим більше аж ніяк не ідеали. :D
У кожного ідеал свій.
Просто всі на форумі знають і Ван Дама, і Яценюка і Щасливого татуся, хоч і заочно. :D :D :D
Відправлено 19 травень 2008 - 14:03
мамаПашіЖені (19.5.2008, 14:57) писав:
У кожного ідеал свій.
Просто всі на форумі знають і Ван Дама, і Яценюка і Щасливого татуся, хоч і заочно. :D :D :D
Ну це як чоловіки, то мені важко говорити, але Яценюк як спікер, мені навіть дуже імпонує. Ван Дам в свому роді також молодець, бо в дитинстві дуже хворів, ну тоді він був як орел, а розміром з горобеця. Тож в цьому, візуальному плані він себе наблизив до ідеалу!

Відправлено 19 травень 2008 - 14:08
А потім всі страждають. Чоловік тому, що на його думку дружина не схожа на той ідеал, якого так прагнулося. А дружина просто втомилася від намагань тим ідеалом таки стати. А не виходить, бо доба має 24 години, а людина не може тижнями не спати і не відпочивати.
Я теж хотіла стати такою ідеальною: ідеальною дружиною, ідеальною мамою, ідеальною дочкою. Потім вирішила просто жити, і все стало дійсно набагато простіше і приємніше. :D
Я - ідеал, тому що я ЖІНКА.
Відправлено 19 травень 2008 - 14:19
мамаПашіЖені (19.5.2008, 15:08) писав:
А потім всі страждають. Чоловік тому, що на його думку дружина не схожа на той ідеал, якого так прагнулося. А дружина просто втомилася від намагань тим ідеалом таки стати. А не виходить, бо доба має 24 години, а людина не може тижнями не спати і не відпочивати.
Я теж хотіла стати такою ідеальною: ідеальною дружиною, ідеальною мамою, ідеальною дочкою. Потім вирішила просто жити, і все стало дійсно набагато простіше і приємніше. :D
Щипати брови і голити ноги?

Відправлено 19 травень 2008 - 14:39
мамаПашіЖені (19.5.2008, 14:08) писав:
мамаПашіЖені. мої тобі оплески
Особливо сподобалась
Цитата
не щодавно читала книжку Маріан Дж. Легато "Чоловік та жінка, як нам зрозуміти друг друга", так от там на базі гендерної науки розкриваються особистості чоловіків і жінок, їх ставлення до життя і всі біохмічні процеси. виходячи з того можна сказати, що завдяки більшій кількості гормонів, жінки по - іншому думають, по- іншому підходять до проблем, розтавляють приорітети і сприймають навколишній світ, через зовсім інші фільтри. А тому перед тим, як говорити про ідеальну чи не ідеану жінку, варто подумати скільки себе чоловік віддає сім'ї. Не того, що він приносе ЗП, а скільки часу приділяє сім'ї взагалом...
Відправлено 19 травень 2008 - 14:46
Так я ж не про ідеал жінки питала, ROMZES! Про Ваш ідеал як чоловіка, до якого Ви самі не дотягуєте, і питала у Вас, хто Ваш ідеал, а Ви про свою жінку так багато приємного написали.
Щодо Вашого опису жінки, то поздоровляю! Ви витягли щасливий білет! Це ж треба як підфартило Вам! Ви, мабуть, самі собі заздрите, що у Вас така жінка. Я майже повна протилежність! :D Але мій чоловік іноді каже, що я - найкраща! Може, неправду говорить, як думаєте??? :D
Відправлено 19 травень 2008 - 14:52
Осока (19.5.2008, 15:46) писав:
Щодо Вашого опису жінки, то поздоровляю! Ви витягли щасливий білет! Це ж треба як підфартило Вам! Ви, мабуть, самі собі заздрите, що у Вас така жінка. Я майже повна протилежність! :D Але мій чоловік іноді каже, що я - найкраща! Може, неправду говорить, як думаєте??? :D
Точно комплімент! :D Але якщо говорить, то зачить часточка правди в цьому таки є! Ну не можете ж ви свого чоловіка б... фантазером обізавти!

Відправлено 19 травень 2008 - 14:59
Щасливий татусь (19.5.2008, 14:34) писав:
Бо більше нікого! :D Ви з ROMZESом у нас одні такі, як Карл Маркс і Фрідріх Енгельс, завжди поруч і думка у Вас одна на двох. Мені здалось, що сам ROMZES записався у Ваше альтер его, Щасливий татусь! Ось і подумала, то , може, Ви і є його ідеал?
Щасливий татусь (19.5.2008, 15:52) писав:
Розшифруйте, що ото є таке "б...", потім поговоримо далі по суті! :(

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках