Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Салат"Жарптиця" - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Салат"Жарптиця" Хто вже пробував,відгукнітся. Оцінка: -----

Користувач у мережі   Myrra 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 01 червень 2010 - 14:15

Я просто закохалась в цей салат,можу їсти його через день,але є одна проблема-його заправка!!!!!в ресторані де я його замовляю казати не хотять,а в самої така не виходить.
Ось його рецепт: на дно великого плоского тареля викладаєм порвані листки салату чи краще пекінську капусту,потім обжарений кружечками баклажан(кружелець 5 на тарілку)зверху викладаєм на кожен баклажанчик кусок обжареної курячої печінки,в проміжках між баклажанами з печінкою на капусту ставим помідор порізаний на дольки(півмісяцем).Прикрашаєм це все пармезаном і цибулею порей(у вигляді хвоста павліна).
Лишаєтся заправка???????в складі якої точно є гірчиця і олія(НЕ оливкова),лимона вроді немає,а що ще я не можу зрозуміти..........
Порадьте якусь смачну заправку з гірчицею,або підскажіть якщо знаєте цю!!!!!!Будь-ласочка!!!!
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 01 червень 2010 - 14:20

Перегляд повідомленняMyrra (1.6.2010, 15:15) писав:

Я просто закохалась в цей салат,можу їсти його через день,але є одна проблема-його заправка!!!!!в ресторані де я його замовляю казати не хотять,а в самої така не виходить.
Ось його рецепт: на дно великого плоского тареля викладаєм порвані листки салату чи краще пекінську капусту,потім обжарений кружечками баклажан(кружелець 5 на тарілку)зверху викладаєм на кожен баклажанчик кусок обжареної курячої печінки,в проміжках між баклажанами з печінкою на капусту ставим помідор порізаний на дольки(півмісяцем).Прикрашаєм це все пармезаном і цибулею порей(у вигляді хвоста павліна).
Лишаєтся заправка???????в складі якої точно є гірчиця і олія(НЕ оливкова),лимона вроді немає,а що ще я не можу зрозуміти..........
Порадьте якусь смачну заправку з гірчицею,або підскажіть якщо знаєте цю!!!!!!Будь-ласочка!!!!

У гірчичну заправку, як правило, додають оцет (винний буде якнайкраще пасувати, проте і лимонний сік також використовують), оливкову олію (або будь-яку іншу), сіль, перець і гірчицю. Все це збивають, і, завдяки гірчиці, олія з оцтом (або лимонним соком) утворюють однорідну емульсію. Інколи у такий соус додають трошечки меду, інколи дрібку коричневого цукру, тоді соус біде не кислуватим, а кисло-солодким. :)
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Myrra 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 01 червень 2010 - 14:34

Дякую!!може справді лимонний сік чи оцет з медом втрачають гіркоту??!!бо заправка ніжна і салат дуже ситний і легкий.
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн