Чи може бути все як книжка пише? Народження мого Миколки
Відправлено 31 травень 2010 - 23:59

Популярне повідомлення!
Вагітність протікала досить добре. Токсикоз турбував на 5-10 тижні. Відчула як штовхається моя ляля на 15 тижні. Відчуття були чудові та хвилюючі. Пузік ріс мій погодинам. Живіт на останніх тижнях був досить великий. Всі питали чи часом не двійня? От і настав найхвилюючий момент. Прокидаюсь о 1.20 від того, що мене розбудив чоловік зі словами «Люся, не хропи.». Після чого я вже не могла заснути. Часто почала бігати в туалет і почало поболювати в спині. «Думаю, ну от і настав той довгоочікуваний момент. Сьогодні неділя, а це означає, що на обід народжу і у вівторок мене вже відпустять із синочком додому». Позитивно налаштувала себе і почала по кімнаті намотувати круги. Десь о 5 ранку прокинувся чоловік і не розуміє, що я блукаю. Я йому сказала, що готуйся ТАТКУ прийшов час. Сходила в душ, привела себе в порядок, і потрохи почали збиратись. Не дарма чоловік питав чи часом прицеп не чіпляти до машини, кульків назбиралось 5шт. Потім приїхала тітка чоловіка, яка погодилась бути зі мною при пологах
Десь о 8 годині ми вже були у пологовому будинку. Дуже здивувало, що перше, що мене спитали «Чи я із кимось домовлялась?». Це питання звучало ще не один раз. Далі мені виділили палату і принесли м’ячик. Дуже корисна річ, я із нього майже не злізала.
Прийшов мій лікар, оглянув і сказав, що розкриття ще нема, що можна було ще дома сидіти. І взагалі в мене все як книжка пише: схватки між 39-40 тижнем, почались вночі і до обіда може і народжу. Сижу пригаю на м’ячику, всі мене забавляють: чоловік анекдоти розповідає, тітка щось цікаве, фельдшер історії із життя. Час від часу заходять різні лікарі і питають чи вчили мене дихати на курсах матерів, і що я не правильно дихаю, але ніхто із них так і не каже як правильно. Дихаю як виходить. Тут вже пройшло 4 години, а розкриття так і нема. Десь о 15 годині розкриття так і не було, тоді припустили, що напевне тренувальні схватки, вирішили вколоти препарат (назви навіть не пам’ятаю), або може взагалі доведеться робити КР, на що почули тверду відповідь «Я хочу народити САМА». Сказали, що якщо тренувальні то засну, а якщо справжні, то піде розкриття. Після того уколу почались справжні схватки. Фельдшер сказала, що от зараз тільки із такими схватками я мала прийти у пологовий. А я рахую зірочки і думаю, а що то було до тепер!?
Час летів швидко і о 18 годині розкриття було тільки на 1 палець. Тоді вирішили зняти родову плівку, щоб пришвидшити процес. Налаштувалась, що буде дуже боляче, а насправді нічого і не відчула. Далі схватки ставали все сильніші. Вже о 20 вечора я була виснажена, а розкриття було тільки на 2 пальці. В черговий раз почула, що можливо прийдеться робити КР, оскільки дитина поміняла положення, і головка не вставляється. Мій маленький почав дуже копатись у животику як ніколи за весь час вагітності. Почали слухати серцебиття дитини, воно доходило до 190 ударів/хв. Сказали, що може бути аретмія серця. Знов вкололи якиїсь препарат і малий перестав так копатись. Тоді я почала питати за стимулювання, нащо лікар сказав, що у моєму випадку не радить. Дитина судячи по животі крупна і може застрягнути тоді доведеться тягнути щипцями, що для дитини не дуже добре. Розуміючи, що КР неминучий, сказала, щоб різали.
Пам’ятаю, як плакала, що не побачу свого хлопчика, що не поставлять мені його на животик. Я так цього хотіла, так мріяла. Мене заспокоїли, що через 2 години я прокинусь і мені відразу принесуть дитину. Коли везли на операцію, то я тримала чоловіка за руку і дуже просила, щоб взяв нашого хлопчика на животик, щоб він знав, що не сам на цьому світі.
Я думала, що гірше вже не буде, але коли поставили мене на цей крижаний стіл, де нема навіть за що вхопитись, а схватки продовжуються, обмазування йодом, і вставляння катетера – щось жахливе. Тут підійшла лікар і каже – дихай рівненько. А далі все як у тумані.
Під час операції виникнули складнощі, і прокинулась тільки через 6 годин. Відкрила очі і перше, що спитала «Де моя дитина?» Мені відповіли, що мій хлопчик народився о 22.05, Вага – 4кг, Зріст – 56см. Все добре і мені його принесуть тільки вранці. Дійсно принесли Миколу вранці і тільки на 15 хв. Навіть не змогла його приголубити, тільки поцілувала коли медсестра забирала.
Потім мені сказали, що я б все одно не народила, оскільки щось було не те із плацентою. «Не все ж може бути так як книга пише».
Відправлено 01 червень 2010 - 00:08
Я вже також хвилююсь як все пройде.
Ви молодці, що все пережили!!!! Здоров"ячка вам і радості побільше :))))
Відправлено 01 червень 2010 - 00:14
Добре, коли все добре! :)
Здоров,ячка вам з Миколкою!!!
Відправлено 01 червень 2010 - 05:28
Відправлено 01 червень 2010 - 07:30
Здоров'ячка вам і вашому малюку!!!
Відправлено 01 червень 2010 - 08:18
Здоров"ячка Вам і спокійних ночей!!!
Відправлено 01 червень 2010 - 08:36

Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!
Відправлено 01 червень 2010 - 09:28
Відправлено 01 червень 2010 - 10:39
За те, що був КР, не жалкуй. Дякувати Богу, що лікар та Ти вчасно прийняли правильне рішення!
Відправлено 01 червень 2010 - 11:20
Відправлено 01 червень 2010 - 11:22
Люська*, ти молодчинка, ростіть здоровенькі з Миколкою!!!!!!
Відправлено 01 червень 2010 - 12:24
Відправлено 01 червень 2010 - 12:57
Відправлено 01 червень 2010 - 23:01
Відправлено 02 червень 2010 - 14:00

Допомога