Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Про все, що в перший раз... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Про все, що в перший раз... (перший поцілунок, перший секс, перший...) Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 травень 2008 - 23:32

В кого і в скільки все трапилось? :rofl:

Ладно, почну сама, раз створила таку темку...
В перше, я поцілувалась в 13 років. То було на весіллі у знайомих. А головне було так не очікувано, що в мене, ще пів велора тремтіли ноги і були холодні ладошки :rofl: смішно, та то був наш перший і останній раз з тим хлопцем більше я його до себе не підпускала. А він ще до цієї пори каже, що любить і стільки раз пропонував зустрічатись...
Потім, я в 18 років познайомилась з загатковим хлопцем, хочу відмітити, що загатковим було і кохання і секс, але згодом він запропонував одружитись і то мене налякало... ми розійшлись :rofl:
Ділі на протязі півтора року часто траплялось нове і вперше, бо я нізким не зустрічалась більше одного разу, так з тим в кіно, з тим на дискотеку, а з тим просто в кафе чи погуляти містом...
А згодом, я зустріла хлопця який мене проводжав до дому і навіть не цілував і не обіймав просто тримав за руку і говорив... І от коли я надумала, що все баста кінець всьому він мене притискає і ТАК цілує!!! :blush: Що в мене голова йде обертом..і через декілька місяців ми одружились :child_ 06: Доречі також в перше :rofl: Тепер маємо перших дівчаток і мріємо що колись будуть, ще перші хлопчики :rofl:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 18 травень 2008 - 12:49

Ой, така хвилююча темка. :bad:
Я вперше поцілувалася досить пізно. Все якось до такого не доходило, бо я була дуже чемною дівчиною. Так от, вперше сталося , коли мені було майже 16 років. Хлопець був за мене старший на 8 років і у нас з ним не було ніяких довгих стосунків, ми не зустрічалися, він мав іншу дівчину.
Перший секс стався у 19,5 років. Цей секс стався з моїм теперішнім чоловіком. Так що він у мене єдиний і неповторний :mocking: :bad: Після цього першого сексу я завагітніла і народила свою першу донечку Маринку. :36_3_16:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 19 травень 2008 - 09:13

Перший поцілунок був у мене в 14 років на копиці сіна(романтика!)Правда потім я хлопця почала уникати... Перший секс був коли мені було 19,5 років, це було трохи екстремально, бо сталось на роботі в офісі...
А з моїм чоловіком в мене багато що було вперше: вперше хлопець не ліз до мене цілуватись на 1-2 побаченні, а лізла я, бо я від нього протащилась, такий він був класний... :girl_angel: Вперше хлопець через 2 тижні знайомства повів мене знайомитись з мамою, з ним вперше я відчула насолоду від сексу, і взагалі, я вперше зрозуміла як це, коли не можеш жити без коханого і хочеш щоранку прокидатись біля нього, коли він каже "Кохана вставай!", а ти у відповідь "Му..." :D
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анютка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 19 травень 2008 - 09:57

У мене все сталося не занадто, але рано :rofl: . Перший поцілунок як завжди незабутній стався у 13 років.Він був старший за мене на 5 років :hi: , мені вже здавалося, що я закохуюсь у нього, та після цього поцілунку я і бачити його не могла, так мені не сподобалося. Далі, коли мені стукнуло 15 я зустріла "принца на білому коні" :rofl: в прямому сенсі цих слів.Нас познайомили наші друзі.Це було моє перше справжнє, щире, безмежне кохання :girl_angel: , це перший, хто ставився і досі ставиться до мене не просто як до дівчини, а з перших же днів як до принцеси, коханої, дорогої, бажаної :rofl: ..........З цим чоловіком я вперше пізнала секс (звісно не в 15 років, а трохи пізніше в 17), задоволення від нього. Він став моїм першим і останнім чоловіком, і скоро стане батьком для моєї першої дитинки :rofl: .
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2008 - 10:32

В мене вперше все сталося з моїм чоловіком, перший поцілунок, він був першим моїм мужчиною, з яким я пізнала кохання (я також в нього була перша)... ми познайомилися коли я була на першому курсі, мені тоді було 17 років, як він красиво за мною упадав, і ми зустрічалися десь рік аж поки поцілувалися (я не маю на увазі поцілунок в щічку, бо ж такий перший поцілунок був у нас набагато раніше)... стала жінкою я в 20 років... і мій Тарас досі єдиний в моєму житті, і хоча всіляке було в наших стосунках, але є що згадати приємного і радісного... і я знаю, що так дуже рідко трапляється щоб люди пізнали кохання вперше з коханою людиною... це щастя кохатися з тим, кого дійсно любиш, знати, що ти зустріла свою половинку, бо ж інколи люди ціле життя її шукають, так що, дівчата, нам усім пощастило, кохання не завжди буває взаємним
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 19 травень 2008 - 10:33

Перший поцілунок не пам"ятаю,хоч як не намагаюсь пригадати...Саме такий,про які в книжках пишуть,коли земля з-під ніг...
Мальчик и девочка влюблены
Ночью целуются у стены
В них прохожие,проходя,пальцами тычут
Но влюбленных здесь нет
Это только их тень....
[i][color=#3366FF]
Такого не пам"ятаю...Але був один поцілунок в лоб,від якого в мене мурашки до цього часу бігають,як згадаю...
Це було на початку восьмого класу,тоді практикувалось посилати школярів до колгоспів з урожаєм боротися. Ми з класом були на буряках-зносили їх на купи і обрізали гичку. Нам дозволили зробити перерву на обід,і ми пішли до ліску на краю поля..Всі посідали на землю,щось хтось жував,а хто просто сидів...І якось так сталося ,що моя голова виявилась на колінах в одного з однокласників,типу,прилягла я на нього і дивилась на осіннє,але ясне в той день небо...І тут він нахилився (уявляєте як- 69) і поцілував мене в лоб...Небо захиталося...А потім все було,як і до того-просто однокласники, без ніяких ознак чогось такого...
А з першим сексом в мене склалося дуже просто,в 16,5 років, хлопець мав 17. Мені не було ні боляче,ні приємно, бо то скоріше був не секс,а "відкриття дороги"-просто дефлорація,без ніяких глибоких проникнень і схожих маніпуляцій. Це скоріше було необережне поводження,ніж плановане позбавлення цноти. Вже потім,через два тижні, ми з ним почали робити "секс".
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2008 - 11:10

О! То я виходить сама що ни є розпусниця, бо перший раз поцілувалась аж в4-му класі. Був в мене тоді такий однокласник, Артур. Так от він спочатку мені додому портфеля возив велосипедом, а потім одного дня спитав: "Можна тебе поцілувати".
А секс був перший раз у 20,5 , якраз на сватання, з моїм коханим чоловіком.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2008 - 22:43

Я вперше поцілувалась з своїм тепер чоловіком. І знаєте його губи пахнули маринованими яблуками :shok: не знаю чому, але так було довгий період нашого зустрічання. В мене до того були хлопці з якими я зустічалась, але нікого серйозного тому й цілуватись навіщо? А от я в нього в прямому смислі слова - перша. Про секс до одруження мови не могло бути, бо і в мене, і в мого чоловіка виховані на біблійних законах моральні принципи тому в нас було все вперше в нашу шлюбну ніч, і досі в нас все супер :give_rose: деколи і зараз відчуваю смак маринованих яблук.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мягенька 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 липень 2008 - 02:28

Перший поцілунок в мене був в 16 років... Не хотіла я роздавати поцілунки, а берегла їх для чоловіка,В свого чоловіка я друга дружина... Так вийшло... Ми з початку були досить хорошими друзями... і з ним і з його колишньою дружиною... Але так сталося що він дізнався про зраду... Йому було досить важко бо він любив її без тями, а вона як виявилося любила іншого, але розлучатися було їй не на руку... От я його й підтримувала...Доки не закохалися... А одного вечора він прийшов до мене на роботу і сказав що більше так жити не може і не буде...Ми вирішили що краще буде коли вона буде щасливою з тим кого любить, а ми один з одним... Тоді і відбувся перший секс... Мені було 19.5 і він був моїм першим і останнім чоловіком... Після цього першого разу, я вперше завагітніла (хоча ми і встигли вчасно перервати акт) тепер ми найщасливіші і розуміємо що це була доля інакше б Оксана не погодилася на розлучення... Зараз вона каже що щаслива, а ми в свою чергу теж не відстаємо...Так в нас з'явилася перша донька... А ще плануємо першого хлопчика або ж першу двійню...
Хоча я в чоловіка не перша, але він каже що зі мною він вперше відчув, як це, коли тебе люблять...
My Signature
Зображення

... А посмішка рветься від п'яток і до серця!!!! І хочеться сміятися, бо в мене це вдається!!!... ("ФлайzZza")
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 20 липень 2008 - 07:19

Май перший поцілунок був у 14 років з хлопцем, який мені довго подобався, але після того вечора я чомусь до нього охолола (мабуть тому. що добилася того, чого хотіла і він мені ста нецікавим).
Перші інтимні стосунки - трохи пізно - в 22 (через моральні принципи і релігійне виховання). І це був мій майбутній чоловік. Після 1,5 року зустрічань ми одружилися і тепер маємо чудового хлопчика Денисика.
Дивно у цьому всьому те, що перший поцілунок, секс і одруження пов*язані з одним іменем - Володя!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 серпень 2008 - 15:49

перший мій поцілунок , при згадці від якого і досі паморочиться голова стався в 14 років і був абсолютно "цнотливим"- у щічку в чудовому "закапелку" Шевченківського гаю.потім були вже і справжні поцілунки з тією ж людиною, але саме той поцілунок я пам ятаю і сьогодні .можливо тому , що тоді мене так ніжно обнімали за плечі.тяжко пояснити.цю людину я і досі згадую з неймовірною теплотою,хоча , коли мені було 17 - ми розійшлися ( він переїхав жити у інше місто). А перший інтимний досвід стався у 19,5 р. з моїм майбутнім чоловіком, з яким ми разом уже 12 років.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Matysya 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 22 серпень 2008 - 18:13

Я була дуже перебірлива, сама не знала що хотіла і кого. І так сталося, що в мене був єдиний хлопець з яким я почала цілуватися, і в мене був єдиний чоловік, з яким я почала займатися коханням. Мій перший поцілунок відбувся в розпалі травневого вечора в 16,5 років. :wacko3: Його мені подарував чудовий хлопець - моє перше кохання - мій чоловік! Після цього я була дуже збентежена, (адже він відбувся на 5 день наших зустрічей) і ладна була все розірвати (от дурна). Перший секс відбувся в досить романтичній обстановці в 18,5 років. Після шумного весілля ми відправились у шлюбну ніч до найшекарнішого готелю в нашому місті. Там все і відбулося. Я абсолютно не шкодую, що ми ОБОЄ зберігали цноту до весілля. Це була наче казка серед літньої ночі. :good:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 серпень 2008 - 00:44

Мій перший поцілунок був років у 14. Чогось запаморочливого, фантастичного не було. А справжній перший поцілунок був уже пізніше, з майбутнім чоловіком. То дійсно щось було надзвичайне, ми навіть як танцювали, у мене голова крутилася. І все перше теж було з майбутнім чоловіком.
Як же це було давно! :drinks:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Helena 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 вересень 2008 - 13:42

Дякую дівчата за темку! Відразу перестала відчувати себе маньячкою. адже в мене перший поцілунок був у 12 років і я вважала це надто раннім . Але який поцілунок! Досі згадую і .... кращого в мене не було (добре що чоловік про це не знає). А от перший секс був вже зі своїм чоловіком в 22 роки... Не довіряла я нікому... А перший синок народився в 24, ось тепер хочу першу Аннусю, а ще потім хочу першу Златочку . Але чомусь вперше не виходить
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Dalla 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 вересень 2008 - 16:03

Перший мій поцілунок був у 14 років і це був мій перший хлопець. Мені так сподобалось цілуватись, що це стало ледь не манією. :blush: Дивно, але поцілунок може дуже багато розповісти про людину. Отак я зустрічалась, цілувалась і не більше. :kiss:
Спати ні з ким не хотіла ну не тягнуло ні на кого. Але для себе вирішила зробити то з вірним другом, старшим за мене на 5 років. Він довго відмовлявся і сумнівався, але я його вмовила. Це була скоріше послуга і все. Після того ми підтримуємо досить теплі і дружні стосунки до цього часу, сексу більше не було і не хотілось. А сталося це в моїх 17 років. Але після того було лише 2 рази і то з хлопцем за якого я збиралась заміж. На щастя в нас не склалось. :dance2:
А потім я зустріла свого майбутнього чоловіка. І все що було до нього просто перестало для мене існувати і в моїй пам’яті. Тільки з ним я пізнала справжнє кохання, справжню духовну і фізичну близькість. І вперше зрозуміля що не можу жити без цієї людини і хочу народити йому дитину. Тому й вважаю що з ним все було вперше і справжнє. І поцілунки і кохання. :36_3_16:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   vitalinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 вересень 2008 - 10:08

я досить рання як для поцілунків.. то було на весілля. я була дружкою. ну там кричать , співають хай дружба поцілує дружку...
ну от.. десь років в 13..
а от першийсекс - пізнй... у 22 десь (також як у Антік через виховання і моральні принипи) з коханим чоловіком, зате зараз відчуваю всю гаму цих всіх))
My Signature
я вірю в дива
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 вересень 2008 - 16:15

Перегляд повідомленняMatysya (22.8.2008, 19:13) писав:

Після шумного весілля ми відправились у шлюбну ніч до найшекарнішого готелю в нашому місті. Там все і відбулося. Я абсолютно не шкодую, що ми ОБОЄ зберігали цноту до весілля. Це була наче казка серед літньої ночі. :36_3_16:

Мені було справді дуже приємно читати твій допис. Приємно тому, що в ньому є чистота, а ще тому, що ти, і твій чоловік, її по справжньому цінуєте. Зберігати цнотливість до одруження і потім подарувати її людині яка справді її заслуговує і яка має на це право - секрет справжнього задоволення від того першого разу. Побільше б таких пар.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sl@id 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 жовтень 2008 - 00:09

хі )) перший хлопець ...... )) буду в цій темі )))) гг
нуу... мене чогось любили старші дівчата ))) того і поцілунки і секс був у ранньому віці... а ще по скільки музикант то взагалі якось траплялось все на купу ))) перший поцілунок не пам'ятаю коли, а секс десь в 13 років.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 жовтень 2008 - 00:19

Перший поцілунок - в 15 років. Це трапилось взимку. Ми гуляли, з неба падав великий лапатий сніг, було так хороше. І ось я стояла, задерши голову длгори і дивился як і світлі ліхтаря падає сніг, він підійшов і поцілував мене, поцілкнок був такис що ми опинилися в кучугурі снігу. Потім приходили його батьки свататися, але я відмовила. А перший раз був майже в першу шлюбну ніч (кажу що майже бо до весілля лишилося зовсім трохи), а в першу шлюбну ніч спали як два янголятки бо дуже втомилися :)
My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Украля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 жовтень 2008 - 00:45

Мій перший поцілунок був у 15 років, не скажу, що для мене це було чимось захопливим...... ради цікавості... :prapor: Може цей хлопець мав інше бачення ситуації.. :36_3_9: Ми ще трохи зустрічались, але нічого путнього не вийшло. А от згодом я потрапила в тенета мого майбутнього чоловіка, хоча я була провокатором першого поцілунку.. :36_3_9: Перший секс був спланований з мого боку, але дуже жаданий з боку чоловіка ( тоді ще майбутнього). Я задовго визначила дату ( його День народження) і дотримала обіцянки.
П.С. Поясніть чому більшість дописувачів в цій темі пізнали перший секс з теперішнім чоловіком??
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему