Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: З якого місця виросли руки у Вашого чоловіка? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 13 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

З якого місця виросли руки у Вашого чоловіка? Домашня робота Оцінка: ***** 1 Голосів

Опитування: З якого місця виросли руки у Вашого чоловіка? (509 користувачів проголосувало)Visualizar Votos

Що робить ваш чоловік по домашньому господарству

1. Нічого, усі послуги заказуємо на фірмах (14 голосів [2.89%])

Відсоток голосів: 2.89%

2. Щонайменше забиває цвяхи і вішає картину (51 голосів [10.54%])

Відсоток голосів: 10.54%

3. Може відремонтувати кран, зібрати меблі і тд (98 голосів [20.25%])

Відсоток голосів: 20.25%

4. Йому по плечу косметичний ремонт (33 голосів [6.82%])

Відсоток голосів: 6.82%

5. Вміє класти плитку, робити навесну стелю (13 голосів [2.69%])

Відсоток голосів: 2.69%

6. Він сам збодував наш будинок і веде все господарство (6 голосів [1.24%])

Відсоток голосів: 1.24%

7. Я сама все вмію, а чоловік стірає, готове та убирає будинок (1 голосів [0.21%])

Відсоток голосів: 0.21%

8. Практично все, що потрібно... (230 голосів [47.52%])

Відсоток голосів: 47.52%

9. Свій варіант відповіді (38 голосів [7.85%])

Відсоток голосів: 7.85%

Голосувати Гості не мають права голосу

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 травень 2008 - 22:43

Просто цікаво, як наші чоловіки нам допомогають по господарству??? Про те, що дехто виносе сміття і іноді дивиться за малечою тут вже йшлось, ма от як вони справляються з своїми чоловічими обовязками(забити гвіздок, відремонтувати краника чи зібрати меблі)? І ще не менш важливо з яким настроєм вони все те роблять? З радістю та ініціативою чи після 1001 прохання дружини? :child_ 06:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 травень 2008 - 22:48

Мій коханий допомогає мені в усьому :blush: Іноді з власной ініціативи, а іноді :rofl: "добровольно прєнудітєльно" :rofl: . Він в мене навіть шити вміє на машинці, а от я до цього криворучко :rofl: А головне, що я ніколи не роблю ремон то все його справа він мене тільки за покупками бере, щоб я вибирала, або ще просе, щоб посиділа коло нього поки він працює... Він у мене :child_ 06: ЯНГОЛ ттт
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ROMZES 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 травень 2008 - 22:48

Ха-ха-ха Супер 5 балів Тільки в мене немає чоловіка :D а якщо в когось є питання особливо з будівництва - сміливо звертайтесь проконсультую безкоштовно!

забув додати - :child_ 06:

Я знаю декількох "чоловіків" які не знають з якого кінця братися за молоток - ганьба!!! ТАК ганьба але в тому випадку якщо він досконально не вміє щось інше бо якщо він повар і круто рубає"капусту" то навіщо йому цвяхи? (хоча все одно ганьба) а заодно прохання напишіть з якого міста ростуть руки у дружини вашого чоловіка? ;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 травень 2008 - 23:07

Перегляд повідомленняROMZES (17.5.2008, 22:58) писав:

Я знаю декількох "чоловіків" які не знають з якого кінця братися за молоток - ганьба!!! ТАК ганьба але в тому випадку якщо він досконально не вміє щось інше бо якщо він повар і круто рубає"капусту" то навіщо йому цвяхи? (хоча все одно ганьба) а заодно прохання напишіть з якого міста ростуть руки у дружини вашого чоловіка? ;)

Ну, я так думаю, що дружина фараона, не має ніяких зобовязань, Окрім, як слідкувати за своєю зовнішністю і догождати чоловікові :child_ 06: Тому така тема буде не доречною. А ті хто є звичайними трудівниками і в цій темці похвастаються :blush:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 травень 2008 - 23:13

Перегляд повідомленняТатіка (18.5.2008, 0:07) писав:

Ну, я так думаю, що дружина фараона, не має ніяких зобовязань, Окрім, як слідкувати за своєю зовнішністю і догождати чоловікові :blush: Тому така тема буде не доречною. А ті хто є звичайними трудівниками і в цій темці похвастаються :rofl:

Ще вона глядить фараоненятко і в першу чергу догоджає йому а фараон сердиться лише тоді коли йому не приготували чогось смачного але лиш доти поки це смачне не отримає після цього одразу лагіднішає :child_ 06:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2008 - 07:40

Я відповіла інше, чоловік в мене багато чого вміє, та робить щось рідко, бо часу немає і звичайно з 10001 прохання, що мене просто бісить :mocking:
малюнок в тему
Зображення
як каже мій чоловік, якщо руки золоті, то неважливо звідки вони ростуть :D
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2008 - 13:35

Мій чоловік може поремонтувати кран, щось поремонтувати. Може вчепити вагонку і підвісний потолок. Може й помити посуд і щось приготувати, але це дуууууууже рідко. А також ще виконує городньо польові роботи. Але я його обожнюю з його недоліками і з перевагами.Він молодець. :mocking:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2008 - 13:54

Перегляд повідомленняОленка (18.5.2008, 14:35) писав:

Мій чоловік може поремонтувати кран, щось поремонтувати. Може вчепити вагонку і підвісний потолок. Може й помити посуд і щось приготувати, але це дуууууууже рідко. А також ще виконує городньо польові роботи. Але я його обожнюю з його недоліками і з перевагами.Він молодець. :mocking:

так тримати! нас взагалі треба любити і берегти на фоні борі моєсєєва ікомпанії ми, справжні чоловіки, вимираючий вид - не будете нас любити і берегти - вимремо :D
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2008 - 23:15

Мой муж сделал ремонт можно сказать своими руками. И проводку менял и откосы делал, и потолок подвесной, и кафель, и ламинат, и сантехнику, и мебель собирал...обои клеили вместе, потолок красила я. По-дому прибираемся вместе, готовть умеет,но практически не готовит, обычно я сама, люблю я это дело.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2008 - 23:20

Перегляд повідомленняСеструлька (19.5.2008, 0:15) писав:

Мой муж сделал ремонт можно сказать своими руками. И проводку менял и откосы делал, и потолок подвесной, и кафель, и ламинат, и сантехнику, и мебель собирал...обои клеили вместе, потолок красила я. По-дому прибираемся вместе, готовть умеет,но практически не готовит, обычно я сама, люблю я это дело.

Гарний в тебе чоловік майже як я тільки трохи кращий - я лінивий трішечки :D
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2008 - 23:43

ROMZES, у нас я "ленивый":)...в смысле убирать не люблю вообще, зато готовила бы по 5 раз на день. А вообще лень есть у всех,просто если надо сделать ремонт,то делали, это ж в наших интересах,хотели побыстрее переехать. Зато теперь живем-живем, а некоторые мелочи так и не закончили:(
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2008 - 23:48

Перегляд повідомленняСеструлька (19.5.2008, 0:43) писав:

ROMZES, у нас я "ленивый":)...в смысле убирать не люблю вообще, зато готовила бы по 5 раз на день. А вообще лень есть у всех,просто если надо сделать ремонт,то делали, это ж в наших интересах,хотели побыстрее переехать. Зато теперь живем-живем, а некоторые мелочи так и не закончили:(

Мій ремонт в такому ж стані а моя лінь то двигун прогресу :D якщо ти готова готувати по 5 раз на день то ти вже не дружина а мрія ;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2008 - 07:04

Вмію зробити все що треба! А те що не вмію, то жінка все одна каже зроби. І що ви думаєте - роблю. І таки виходить. А ще я не сприймаю слова "не вмію" бо хто не хоче вміти, то й і не вмітеме. Щоправда іноді для цього інстурментів не вистачає. Добре що маю сусіда гарного, у нього й позичаю, якщо потрібно. Але намагаюся мами все своє. Тому часто частинка зарплати йде на купівлю ну дуже потрібного залізяччя та електроінструментів.
Вмію готувати! Голод навчив під час студентських років! Так що зараз постійно з жінкою на кухні разом готуємо.
Щодо цвяхів, то я не тільки вмію їх забити, а й витягнути вмію :D! Та що там говорити у нас навіть Катруся вміє молоточком робити дюнь-дюнь-дюнь, але треба бути обережним, а то може голова або коліно постраждати. Ні, не донечкині, а таткові, або мамині :girl_angel:

О! І про лінь! Вона мені також властива, як і будь-якому чоловікові, тільки з однією різницею, у неділю із самого ранечка вона кудись пропадає і хочеться так багато всього зробити. Але ж неділя - мушу відпочивати! :rofl: :rofl: :rofl:
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 19 травень 2008 - 08:45

Мій чоловік вміє все,крім як вишивати гладдю і то тому,що не пробував.
А на рахунок ліні,то в нас сімейний принцип: якщо "на скорость не влияет",то й робити то не конче .
Поясню звідки взялвся цей принцип. В наших друзів жінка здала на права і сіла за кермо автомобіля. І от на залізничному переїзді вона спробувала проїхати на мигаюче світло.Під самим шлагбаумом захлохла і він (тобто шлагбаум) опустився на дах машини,що перешкодило йому повністю закритись. Автоматично він знову піднявся,а вона спробувала все ж проїхати. Та все повторилось: захлохла,удар по даху,піднімання шлагбаума. І так декілька раз. В результаті на даху машини стало 5 вмятин від шлагбаума,типу гармошки. Та виправляти цей недолік вони не стали,бо наш друг (чоловік винуватиці та власник авто) сказав :" НА СКОРОСТЬ НЕ ВЛИЯЕТ!"
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2008 - 08:56

Мій чоловік вміє все, але переважно йому ліньки... Але коли настроїться на роботу, то спину йому нема, буде робити або поки не доведе до ідеалу, або поки не звалиться від втоми... Ось такі крайності! :girl_angel:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2008 - 09:28

Мій коханий вміє все. А якщо не вміє, то, як казав Щасливий татусь, вчиться й робить.Інша справа чи хоче. Якщо треба, то робить, а якщо ще можна не робити, то що хочеш придумує та переносить на потім.. А інколи через цю його лінь мені аж смішно стає. От наприклад, вчора зав"язував мені на блузі шнурочки, то склалось таке враженнь, що він взагалі не вміє їх зав"язувати, а насправді просто лінь. Але з цим можна миритись.
От брат його старший, так той просить батька навіть розетку зремонтувати, карніза почепити а раз навіть звонив, щоб свекор приїхав й вкрутив лампочку. От тут й справді виникає питання з якого місця у нього руці ростуть.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2008 - 10:57

Мій чоловік має золоті руки в галузі того щоб поремонтувати ноут, комп, телефон мобільний, а щодо іншого - то цю роботу роблять люди, які це вміють, бо за той час, щоб він мав це робити і розбиратися в цьому - він може заробити раз в п"ять більше, ніж заплатить за це. Прибирати і готувати він вміє, і по дому може все зробити, а от в області сантехніки - то вже не до нього
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2008 - 11:18

Мій чоловік уміє м айже все, крім складних ремонтних робіт, і ще принципово ніколи не лізе до електрики, у нас є знайомі, які прекрасно з цим справляються. А так вміє дуже багато чого, і цвяха вбити, і витягти, і кран поремонтувати і т.д. Хоча іноді треба добряче попинати, щоб встав і зробив.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   manana 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 19 травень 2008 - 11:21

Мій коханий береться за будь-яку роботу,ну крім підвісних стель і штукатурки,бо ще не пробував,але каже ,що як один раз побачить,то буде робити. Але є одна проблема:він в мене кремезний і часом не розраховує своїх сил і дуже часто ламає інструменти :blush: Особливо Він полюбляє погнути або взагалі зламати розвідні ключі, викрутки. Одного разу погнув лома!!! А якщо щось не получається, то ховайся і краще не підходь!!! :diablo: Готувати може, але ніколи цього не робить, хіба як попрошу. А минулого року з компанією(6 чоловік) поїхали на море. Так Він встав в неділю зранку о 6 годині і наліпив на всіх вареників з сиром. Ну дуже вже він їх любить! Всі були просто в трансі!!! :hi:
My Signature
ЗображенняЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 травень 2008 - 13:42

Перегляд повідомленняmanana (19.5.2008, 12:21) писав:

Мій коханий береться за будь-яку роботу,ну крім підвісних стель і штукатурки,бо ще не пробував,але каже ,що як один раз побачить,то буде робити. Але є одна проблема:він в мене кремезний і часом не розраховує своїх сил і дуже часто ламає інструменти :blush: Особливо Він полюбляє погнути або взагалі зламати розвідні ключі, викрутки. Одного разу погнув лома!!! А якщо щось не получається, то ховайся і краще не підходь!!! :diablo: Готувати може, але ніколи цього не робить, хіба як попрошу. А минулого року з компанією(6 чоловік) поїхали на море. Так Він встав в неділю зранку о 6 годині і наліпив на всіх вареників з сиром. Ну дуже вже він їх любить! Всі були просто в трансі!!! :hi:

:hi: Пригадався анекдот: той де чоловік встав з бодуна і так руки трясуться, що вхопився з бильше ліжка - відірвав, хотів гудзика застібнути відірвав, тепер боїться в туалет сходити... :hi: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 13 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему