Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Святкування дня народження чоловіка - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Святкування дня народження чоловіка Як зробити його день народження незабутнім Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Ice 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 28 травень 2010 - 20:03

В мого коханенького чоловіка в понеділок 25 років. Як відсвяткувати, щоб було йому приємно? Тільки є один нюанс - наш 5-місячний карапуз, якого нема куди подіти. Порадьте!!!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Шпилька 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 28 травень 2010 - 20:35

Мені здається, що оцей от 5-місячний нюанс якраз і зробить це святкування незабутнім:) Вперше сім"єю %)

А взагалі - ну то ж ваш чоловік, що ми порадимо як не знаємо його... Розкажіть нам вже про мужа хоч:)
My Signature
Зображення

Отцом может стать каждый, а вот звание "любимого папочки" надо заслужить...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Bjanko88 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2010 - 22:06

Ой ви знаєте і я зіткнулась з цією проблемою, 3 червня в мого коханого 27 років!!! думаю що приготую щось незвичне (але легке в приготувані) і розвішаю кульки по кімнаті! Ну звичайно без сніданка в ліжко необійтись!!! поділіться своїми ідеями, наперед дякую!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   сімейка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2010 - 23:26

Ice, якщо ви ставитесь до цієї дати як до круглої то можна відсвяткувати в якомусь кафе чи ресторанчику зараз багато з них мають спеціальну кімнату де можна погодувати і приспати дитинку
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Симачок 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 01 червень 2010 - 10:56

по-моєму, потрібно ненав'язливо дізнатись в чоловіка, як він бачить святкування свого ДН. Напряму питати не треба, просто вивідати, і :unknown: огранізувати!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Графиня Уварова 

• Своя людина
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Комерсант

Відправлено 01 червень 2010 - 11:20

Якщо ви буде святкувати дома, то приготуйте щось красиве на вечерю, не обов"язково 15 салатів, картоплю з відбивною, голубці і 25 пляцків. А просто один салатик (типу грецького), запечіть в духовці рибу або м"ясо, що більше любить чоловік. Це не потребує багато часу, просто замаринувати, а за годину-півтори до його приходу поставити в духовку. Красиво задекоруйте стіл, відкрийте плящинку вина, наповніть бокали до половинки, поставте прибори і запаліть свічечку. Можна зашторити кімнату, щоб було романтичніше.
Повітряні кульки, як на мене, це більше для дітей. Мій чоловік би цього не оцінив. Краще зробіть два великих банти і перед його приходом прив"яжіть собі на шийку і малечі на ручку, наприклад. Типу два найцінніші подарунки які в нього вже є.
My Signature
Зображення Зображення
підпис відредаговано. дозволяється не більше 2 лінієчок
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ice 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 червень 2010 - 18:49

Дівчатка, щиро дякую за поради. Та, на жаль, я ними не скористалась. Але розкажу все по порядку. Святкування я хотіла почати ще в неділю після 24, але ввечері в мене був приступ (маю каміння в жовчевому міхурі), приїжджала швидка, тому все перенеслось на понеділок. А в понеділок приїхала подружка з чоловіком і малою дитиною, та щей з ночовкою. Півдня я провела на кухні, а після обіду розважала компанію за столом. Лягали спати дуже пізно, чоловік був вже п'яненький, ліг в ліжко і ... захропів. Отаке от святкування. Ні романтичної вечері, ні пристрасної ночі((( Правда, чоловік зранку дуже вибачався, хоч то був не мій день народження. Отакі то пироги!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галюсінька 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 червень 2010 - 19:07

Ice, зробіть романтичну вечерю при свічках, виж знаєте коли мальота засинає, повірте це не забутнє.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марта29 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2010 - 19:05

Хотіла цього року зробити щось приємне чоловікові але він був на роботі.А на другий рік йому 30,думаю що почну збирати гроші ще з січня)))))))))))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   smile_kiev 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2010 - 20:52

Я свому планую подарувати день в заміському клубі- там і з малечею буде дуже класно. Багато є чого робити. Думаю такий цікавий день у незвичайному місці- чудовий подарунок
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юліанка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 вересень 2010 - 10:12

Перегляд повідомленняsmile_kiev (27.9.2010, 21:52) писав:

Я свому планую подарувати день в заміському клубі- там і з малечею буде дуже класно. Багато є чого робити. Думаю такий цікавий день у незвичайному місці- чудовий подарунок

Класна ідея, ми так плануємо річницю одруження відмічати
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Adelinka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 вересень 2010 - 10:35

В мого коханого теж скоро день народження - 9 жовтня і крім подарунка теж хотілося б ще й якийсь сюрприз зробити, тим більше що він вже знає який буде подарунок. Але щось нічого не можу придумати - романтичної вечері вдвох не получиться бо вже замовили столик в барі на копманію з друзями.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Акуна Матата 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 березень 2011 - 21:48

Я чоловіку на 30 років подарувала політ на повітряній кулі.
Але відсвяткувати саме в день його народження не вийшло, бо я лежала у лікарні з шаленим токсикозом.
Тепер думаю, що зробити на цьогорічний ДН.
Може щось порадите, дівчатка?
Подарунок вже вибрала, точніше, чоловік вибрав.
Хочу щось цікаве влаштувати, наскільки це можливо - в нас маленький синочок.
Думала про якийсь квест, але не знайшла жодного сценарію + треба щось таке, що не важко влаштувати, враховуючи, що з маленьким дитям в мене не дуже багато часу.
На рахунок чоловіка - він обожнює сюрпризи, усі, від дитячих кульок до романтичної вечері.
Якщо в когось є ідеї - поділіться.
Дякую наперед :dance2:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Міс Посмішка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 травень 2011 - 16:01

Гра "Де іменинний торт?"

По закінченню застілля можна провести така розвага. При відкритті коробки з тортом замість торта виявляють записку

Текст записки може бути приблизно наступним:

"Якщо торт поїсти прагнете -
На чайнворд скоріше дивитеся.
Відгадайте всі загадки
І впишіть один по одному.
Із усіх кліток із зіркою
Букви ви розставте
І фразу складіть.
Так знайдете тортик свій.
Підпис: Домовик".
Після цього , як написано в записці, повинні розгадати чайнворд, виписати букви із кліток, у яких намальована зірка, і скласти із цих букв фразу, що позначає місце, де захований торт. можна сховати пляшку із шампанським (замінивши її порожньою пляшкою із запискою) або інше важливе блюдо.

Питання: 1. Межа росту мухи. 2. Як би високо ви не залетіли, воно завжди буде зверху. 3. Родич яєчні. 4. ТістечкоеПереросток. 5. Мандрівник по електричній мережі. 6. Сліпий грабар. 7. Ємність для варіння варення. 8. Прохання зробити що-небудь, висловлена заздалегідь. 9. Смугастий кінь. 10. Спідничка в лампи. 11. Німий підводний житель. 12. Жаркий континент

Відповіді: 1. Слон. 2. Небо. 3. Омлет. 4. Торт. 5. Струм. 6. Кріт. 7. Таз. 8. Замовлення. 9. Зебра. 10. Абажур. 11. Риба. 12. Африка

З букв, що перебувають у клітках, немічених зірочкою, складається фраза "стіл у вікна" (місце, де потрібно сховати торт).

Гри й розіграші

У якості додаткових розваг можна запропонувати різноманітні ігри.

На перший день народження

Перший учасник говорить: "На перший день народження мені подарували..." і називає будь-який предмет. Другий учасник повинен повторити те, що сказав перший, і повідомити:

"На другий день народження мені подарували ...", назвавши будь-який інший предмет. Так кожний наступний учасник перераховує повідомлення інших гравців і називає новий подарунок. Той учасник, який помиляється, - вибуває. Виграє учасник, що залишився вигре.

Інтерес гри багато в чому залежить від оригінальності назв подарунків, придуманих учасниками

Приклад гри:

1-й гравець: "На перший день народження мені подарували пачку памперсов".

2-й гравець: "На перший день народження мені подарували пачку памперсов. На другий день народження мені подарували іграшкову машину".

3-й гравець: "На перший день народження мені подарували пачку памперсов. На другий день народження мені подарували іграшкову машину. На третій день народження мені подарували фломастери".

4-й гравець: "На перший день народження мені подарували пачку памперсов. На другий день народження мені подарували іграшкову машину. На третій день народження мені подарували фломастери. На четвертий день народження мені подарували барабан".і т. д.

Ваш подарунок
My Signature
Зображення
Ти знаєш, котик, кохання наркотик ... і від неї росте животик ...
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн