Це досить давнє відео і мені на момент його появи було років7-8 тому не пам"ятала, а тут наткнулись нещодавно з чоловіком. Довго сміялись! А вам як? Чи то тілльки у нас з чоловіком збоченна асоціація?
Почему-то до просмотра клипа у меня не было ассоциации со словом "палочка-выручалочка". А тут наглядно показали, что имелось ввиду, что уже слов нет.Мда, я в шоке
Пха-ха-ха))) Нда, пісня надзвичайно змістовна. І на рахунок збочених асоціацій...Щось мені здається, що вона якраз про ту"палочку" і співає, ще й з такими характерними рухами саме посередині Хоча тут тільки з одного прикиду посміятися можна. Як же все міняється з часом)
Цікаво, а хто автор такої песні?Може Ніколаєв про свою палочку такий шлягер написав.А Наташка ісполніла і вони там собі вдохновляються. Перший раз бачу таке відео в репертуарі.Сміялась довго.Їй напевно самій за нього соромно,але із пісні слів не викинеш.
Повідомлення відредаговано dorofa17: 28 травень 2010 - 12:31
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
немає слів.... явно вона не про просту говорить, як раз про ту яку показує жестами
У землі тільки небо, у ночі лише сни, у кохання є крила, а у мене є ти... Хочу счастья... маленького такого счастья... с крохотными ручками и ножками... и с голубыми глазами