Відеоспостереження в дитячому садочку ваше ставлення до такого "ноу-хау"
Відправлено 25 травень 2010 - 21:11
Як ви ставитиметесь до такого нововедення в садочках?Адже,розглядається питання про встановлення таких камер всюди,в разі якщо "експеримент виправдає сподівання."Як ви думаєте,чи бути такому в наших садочках?Чи затвердиться таке на державному рівні?Чи підуть на таке всі завідуючі?і т.п.
Відправлено 25 травень 2010 - 21:18
Відправлено 25 травень 2010 - 21:25
Відправлено 25 травень 2010 - 21:32
Але от наприклад був випадок, пов"язаний з додатковими уроками в нас в садочку. Деякі мами на зборах почали обурюватись, що ми платимо 30 грн в міс за ці уроки, а дитина приходить додому і нічого не розказує, користі від них 0, і невідомо взагалі чи вони проводяться
А з іншої сторони, то я б напевно ну дуже вже часто сама б заходила просто подивитися, чи все гаразд з моїм малим, що він робить і з ким грається.... цікавість мене б загризла... може аж навіть занадто
Відправлено 25 травень 2010 - 21:37
Просто поставити себе на місце вихователів-чи хотіли б ви щоб ваші клієнти в онлайн режимі бачили все,що ви робите.В кожного є в роботі хороші дні і не дуже.А знаючи ментальність нашу,1 промах перекреслює багато доброго,що та людина зробила
Відправлено 25 травень 2010 - 21:44
Та й вихователі на таке не підуть. І я їх розумію, сама не працювала б під прицілом камер. Не тому, що можна зробити щось не те, а просто перебувати в постійній напрузі від нагляду - тут ніяка нервова система не витримає.
Хіба що, демонструвати якісь моменти з життя садочку - уроки цікаві чи там заняття якісь, музичне чи малювання - оце було б цікаво.
Відправлено 25 травень 2010 - 21:46
І не розумію чому не комфортно працювати ?? Я працювала в стоматологічній клініці адміністратором і там всюди були камери - спочатку не звично а птім і не помічаєш))
Повідомлення відредаговано Galk@: 25 травень 2010 - 21:49
Відправлено 25 травень 2010 - 22:01
Відправлено 25 травень 2010 - 22:01
а так точно вже ніхто на дитину руку не підніме і не шарпне. знаєте, одні діло "розборки" між дітьми, а інше коли втручається няня і вихователь.
я сама садіковська дитина і нераз одримувала від моєї виховательки.
тому я тільки ЗА.
хоч і не сиділа б цілими днями перед монітором, але була б спокійна що та людина розуміє що її дії бачать.
Відправлено 25 травень 2010 - 22:07
Це так само ясно, як і те, що бажаючих працювати в садочках вихователів стало б набагааато менше)
А кажуть, їх і так не вистачає...
Відправлено 25 травень 2010 - 22:07
Повідомлення відредаговано мама хлопяток: 25 травень 2010 - 22:59

Перш ніж засуджувати когось, візьми його взуття і пройди його шлях, спробуй його сльози, відчуй його біль. Наткнись на кожен камінь, об який він спіткнувся. І тільки після цього говори, що ти знаєш як правильно жити!
Відправлено 25 травень 2010 - 22:11
Думаю, навіть якщо цей експеримент вдасться, то у нашої держави не стане грошей, щоб довести справу до кінця. Або спихнуть все це на плечі батьків. Кому таке потрібно? - важко сказати. Персоналу садка - навряд чи (постійна напруга), батькам - можливо (однак, особисто я впевнена, що моя дитина у надійних руках і не маю наміру тримати її в полі зору, коли мене нема поруч). Думаю, є хтось третій - найбільш зацікавлений.

Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!
Відправлено 25 травень 2010 - 22:25
банківські працівники (та не лише вони) постійно працюють під відеокамерами, якось справуються :)
ідея хороша, особливо, коли виникають спірні ситуації. та взагалі не зайве буде.
на рахунок того щоб дивитися за дитиною, ну навряд чи. ну гляньте якусь вебкамеру з вашого міста, там дуже посередня якість, навряд чи батьки отримуватимуть насолоду від переглядy такого відео.
а от в разі чого відео стане в нагоді. як батькам так і вихователям.

Відправлено 25 травень 2010 - 23:30

– Как довести девушку до сумасшествия? – Дать ей кучу денег и закрыть все магазины!
Відправлено 26 травень 2010 - 11:19

Відправлено 26 травень 2010 - 11:19
Відправлено 26 травень 2010 - 15:46
Не бачу проблеми для вихователя - сама працювала на режимному об"єкті, де камер не було хіба в туалеті. Спершу незвично, а потім вже не звертаєш на то уваги. Якщо справді нема що приховувати
Відправлено 26 травень 2010 - 15:56
бережаночка (25.5.2010, 21:37) писав:
Але часто буває що ті не дуже дні відбиваються дуже на дитячій психіці і поведінці. А при їх роботі потрібно завжди тримати себе в руках і при здоровму глузді, щоб камери і зробили б. А то в сусідки мала тільки піде в садок, вже хвора, і всі ноги мокрі, тому що трава на майданчику поколіна, а старі вихователі на лавці сидять і язиками чешуть.
Відправлено 26 травень 2010 - 16:28
Оксанаа (26.5.2010, 15:56) писав:
наскільки я зрозуміла то камери будуть лише в приміщеннях, а на майдначику буде як раніше: хтось впав, когось штовхнув, намочив ноги....і т.д. і ніхто правди незнатиме і вихователь відпочине від камери:))))
взагалі ідея хороша, але завжди є 2 сторони медалі ІМХО

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках