dorofa17 (25.5.2010, 16:28) писав:
Тепер принципово не ходжу в поліклініку,не із-за того випадку,а через некваліфікованих лікарів.Бо їх ой як багато..
Я теж уже 2 роки як там не була саме з цієї причини... А до невролога, про яку ви говорите, ми так і не попали ще з народження, бо черги там шалені! Я приходила і вранці, і в обід, і ввечері, туди доступитися неможливо - прямо паломництво якесь! Я плюнула і не ходила туди зовсім.
А колись, ще в далекі 90-ті я зі старшим ходила до невролога в цю ж ПК, там тоді чоловік був. Ми проходили лікарів для оформлення в садок, йому тоді 2 роки було. То цей лікар без якихось роз"яснень дитині зразу починає водити перед її носом молоточком, розраховуючи, що дитина сама зрозуміє, що за ним треба слідкувати очима, не повертаючи голови. І, коли малий почав сміятися, бо, думав, що з ним граються, цей ескулап каже до нього: "Ти, що - дурний?". Я думала, що його тоді вб"ю! Отакий медперсонал!
А стоматологи які там на той час були! Може зараз кращі, не знаю. Але тоді прийшла я зі своїм старшим, йому також тоді було 3 роки, в зубі дірка була. То, коли почали йому свердлити, відповідно, стало боляче, дитина почала кричати, то лікар почала на нього кричати, щоб той замовк. Я зразу дитину за руку - і звідти. І до цього часу не розумію, як можна пояснити 3-х річній дитині, що, коли боляче, кричати не можна. Після того пішла до приватного лікаря, яка казала, хай кричить, аби тільки рот не закривав. Він все одно кричав, хоч і не боляче було, так його в тій ПК налякали!
Хоча є і порядні лікарі у нас в ПК. Зокрема, дитячий хірург Сльозко - кваліфікований і до дітей уважно ставиться. В мене у старшого грижі були, то цей лікар вчасно ставив діагноз, призначав недороге і правильне лікування та рекомендації. Йому я вдячна.
А не підскажете, де можна знайти приватного педіатра?