Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Педіатри та дитячі лікарі-спеціалісти у Луцьку - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 17 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Педіатри та дитячі лікарі-спеціалісти у Луцьку білий та чорний списки Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   Sinderella 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 25 травень 2010 - 14:51

Відкрила цю тему, так як не знайшла подібної тут.

Хотілося б знати думку моїх землячок з приводу кваліфікації дитячих лікарів у Луцьку. Приймаються як позитивні, так і негативні відгуки про наших ескулапів, буду вдячна за будь-яку інформацію.

Щоправда, негативний відгук про лікаря-кардіолога нашої ПК я сьогодні знайшла в інеті, в статті місцевої газети Віче:
Прихований текст

Чесно, мене це просто добило....

Тому прошу, хто знає хороших, кваліфікованих лікарів в нашій ПК, прошу, відгукніться, бо від такої інфи моторошно стає....
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   dorofa17 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 травень 2010 - 15:28

Да, я теж в шоці від такої статейки!!!! Напевно випадок цієї жінки не поодинокий.Мене теж спідкала ситуація подібного характеру.На Чорновола в лікарні була,а може ще і є молода невропатолог(диплом получила напевне недавно)Я ще тоді з 6міс. дитям стояла в черці і жодна з присутніх мам не удостоїлась сказати,що діти до року без черг.Вистояла до кінця,я нервова,дитя замучене,а вона перед ді мною двері захлопнула.Я звичайно попросила прийняти нас,та про це мови не могло бути,ще й крик підняла,що вона замучена і в неї таких дітей тисячі.Я розумію,що робота лікаря тяжка і нервова(в самої батько лікар).Та якщо ти лікар і лікуєш маленьких діток- то будь ним до кінця.Вона нас прийняла скозь зуби в карман я поклала 50 грн.А в карточці з"явився запис "Лівобічна кривошия",який потім не підтвердився.Тепер принципово не ходжу в поліклініку,не із-за того випадку,а через некваліфікованих лікарів.Бо їх ой як багато..Медицина не стоїть на місці,і є нові препарати,менш шкідливі,вони не хочуть підіймати свій рівень,їм достатньо того,що вони знають.Тепер маю освічену приватну докторку,якій не шкода віддати 100 грн.за прийом.

Повідомлення відредаговано dorofa17: 25 травень 2010 - 15:30

My Signature
[Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 травень 2010 - 16:36

Перегляд повідомленняdorofa17 (25.5.2010, 16:28) писав:

Тепер принципово не ходжу в поліклініку,не із-за того випадку,а через некваліфікованих лікарів.Бо їх ой як багато..

Я теж уже 2 роки як там не була саме з цієї причини... А до невролога, про яку ви говорите, ми так і не попали ще з народження, бо черги там шалені! Я приходила і вранці, і в обід, і ввечері, туди доступитися неможливо - прямо паломництво якесь! Я плюнула і не ходила туди зовсім.

А колись, ще в далекі 90-ті я зі старшим ходила до невролога в цю ж ПК, там тоді чоловік був. Ми проходили лікарів для оформлення в садок, йому тоді 2 роки було. То цей лікар без якихось роз"яснень дитині зразу починає водити перед її носом молоточком, розраховуючи, що дитина сама зрозуміє, що за ним треба слідкувати очима, не повертаючи голови. І, коли малий почав сміятися, бо, думав, що з ним граються, цей ескулап каже до нього: "Ти, що - дурний?". Я думала, що його тоді вб"ю! Отакий медперсонал!
А стоматологи які там на той час були! Може зараз кращі, не знаю. Але тоді прийшла я зі своїм старшим, йому також тоді було 3 роки, в зубі дірка була. То, коли почали йому свердлити, відповідно, стало боляче, дитина почала кричати, то лікар почала на нього кричати, щоб той замовк. Я зразу дитину за руку - і звідти. І до цього часу не розумію, як можна пояснити 3-х річній дитині, що, коли боляче, кричати не можна. Після того пішла до приватного лікаря, яка казала, хай кричить, аби тільки рот не закривав. Він все одно кричав, хоч і не боляче було, так його в тій ПК налякали!

Хоча є і порядні лікарі у нас в ПК. Зокрема, дитячий хірург Сльозко - кваліфікований і до дітей уважно ставиться. В мене у старшого грижі були, то цей лікар вчасно ставив діагноз, призначав недороге і правильне лікування та рекомендації. Йому я вдячна.

А не підскажете, де можна знайти приватного педіатра?
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 травень 2010 - 17:07

Ми ходимо до Петровської Тетяни Євгенівни в мед.центр "Ваш лікар",я дуже задоволена.Вона лікує як гомеопатією, так і звичайними таблетками.

Повідомлення відредаговано dorofa17: 25 травень 2010 - 17:08

My Signature
[Зображення Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 25 травень 2010 - 22:11

Мені довго "їздили" та телефонували з"явитися... з"явилася без проблем, навіть перший прийом-огляд пройшов супер...
правда окуліст сказала.. чому прийшли до мене? а так просто кажу, перевірте очі дитині... хірург не дивився ... записав в карточку щось... до невропатолога і не збиралася йти бачачи скільки народу там, та й по дитині я відхилень ніяких не бачила... до цих пір не були..
дільничий один звільнився, бо женився... другого поставили не жонатого молодого... перший і другий нормал, влаштовував (вує)..
коли прийшла робити прививку, мого не було, пішла до будь-якого, щоб оглянув, то таки черги... черга не просовується, а стоїть на місці (все своїх і по блату, а ви зачекайте)
то я зразу до завідуючої... зі скаргою.. бігом оглянула, дала дозвіл на прививку..
не хожу... марна трата часу... ті лікарі, якісь не від Бога...
та й педіатрія ніколи не славилася аж хорошими фахівцями, тому що найлегше вступити до вузу на даного фахівця...
і ще прізвища незнаю тих фахівців, бо вони нафік мені треба...

Повідомлення відредаговано MoonRise: 25 травень 2010 - 22:13

My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 травень 2010 - 08:03

dorofa17, дякую! А де територіально цей медцентр "Ваш лікар" знаходиться?
MoonRise, прочитала ваш пост і зрозуміла, що на вашому шляху були такі ж перепони, як і у мене ;) По всьому видно, це хвороба усіїє нашої ПК...

Цитата

дільничий один звільнився, бо женився... другого поставили не жонатого молодого...

от і в нас так. лікаря свого дільничного не було з самого початку, весь час хтось підміняв...

Цитата

не хожу... марна трата часу... ті лікарі, якісь не від Бога...

ППКС.
А от з медсестрами в нашій ПК мені щастило, приємні такі жіночки попадалися.
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 травень 2010 - 08:21

Sinderella, вул.Сенатора,5 (це біля 4 школи,але не по центральній,а як іти на Коперника в провулок)
My Signature
[Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   alabama 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 травень 2010 - 09:33

На 1 поверсі при вході в поліклініку є куточок самозапису. Проходили медогляд в 1 рік, то я до всіх потрібних лікарів записалася на день і на годину, які мені були зручні, і ніяк черг, приходила на визначену годину і все. Тільки до стоматолога довелося почекати.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   рудуля 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 18 липень 2010 - 23:47

Всім привіт. Я мама 9-місячного малюка, живу в Луцьку. Зареєстровані у поліклініці на Волі. Враження про дільничого лікаря (Шапошник)препогані. Неправильно ставив діагнози, недобросовісно проводить щомісячний огляд, хамить. Тим більше маємо з ним конфлікт на шурнті щеплень - я написала відмову, детально обгрунтувавши своє рішення, після цього стала "ворогом" для дільничого педіатра.
Одного разу була на прийомі у гастроентеролога ( з проблемою запорів) на Спортивній. Теж не сподобалось: неуважний огляд, неправильний діаноз, лікування призначалось штампово. Відтоді з проблемами ;вухо-горло-ніс" консультуємся лишу у Виговського, зараз малий хворіє, викликала длдому Савенко Валентину Василівну, лікар з великим досвідом і дуже дотошна.
Хотілося б почути думки лучанок про дільничих і приватних педіатрів, хто в кого лікується і які враження. Дякую
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 липень 2010 - 00:05

Всім привіт! Хочу поділитися власним досвідом спілкування з дільничими педіатрами. Моєму маленькому 9 місяців. Стоїмо на обліку в поліклініці на Врлі, дільничий Шапошник. Ходимо на всі планові огляди щомісяця. Враження - перпогане!
По-перше, лікар навіть не завжди оглядає дитину. Зважиз-зміряв, все добре? скарг нема? до побачення!
Коли у 2 місяці сказала, що є скарги на кволість ручок і ніжок, посміявся і ксазав: "Перероосте". Я не заспокоїлася і пішла до невролога Боярчук Домки Іларіонівни (приймає раз в місяць в обласній і вдома по домовленості). Поставила діагноз "Понижений мязовий тонус". Призначила ефективне лікування. Відтоді щомісяця їздимо до неї на контроль. Були проблеми з носиком. В поліклініці поставили діагноз "Ларингіт", призначили антибіотики. Не повірила, пішла до лора Виговського.ю В результаті - діагноз неправильний, ларингіту не було.
Зараз малий хворіє; на фоні прорізування зубів інфекційний стоматит, температура. В поліклініку навіть не зверталася, викликала додому Савенко Валентину Василівну, справила хороше враження.
В поліклініці маю конфлікт на грунті відмови від щеплень. Я не схотіла підписквати ту віджмову, яку мені запропонували, а принесла свлю, де виклала причини такого рішення і вказала, що матиму претензії, якщо дитину не прийматимуть у дитсадок, оскільки це є незаконним, з посиланням на законодавство, (допомагали сакладати юристи).
Знаю безліч прикладів некомпетентності дільничих педіатрів, особливо що стосується проблем з нервовою системою у новонароджених і кривошиями-дсиплазіями. Хто має подібні проблеми, пишіть, пораджу до кого звертатися. Таке враження, що в поліклініці одне завдання - відправити всіх масово на щеплення і отримати за це свою "положену" пермію
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Г.АНІЧКА 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 липень 2010 - 22:28

Для мене лікарі це болюча тема !нажаль маю безліч прикладів на своему досвіді!Я уже нікому не довіряю .Таке враження що я за них більше знаю!Я практично ніколи не визиваю врачів обходимся і без їхньої "допомоги"!Яуже раз звернулася синочок впав з машинки і у нього відмовила ліва рука,нога,він не говорив не тримав голову(йому було 2рочки)ми дуже злякались звернулись в дитячу лікарню всі дивились ганяли нас по всіх лікарях з дитиною на руках ,але ніхто не міг сказати що з ним !відправили до дому і дали таблетки від голови!!!Але нас якось Господь направив в Ківерці до жіноки-Цілительки !ІВОНА НАС ЗА ТИЖДЕНЬ поставила на ноги,і оказалось що у нього шийні хрящі зіскочили і пережимали нерва,якби ще день то моя дитина була б інвалідом(вона навіть не взяла з нас гроші)ОТОЖ БЕРЕЖІТЬСЯ ЛІКАРІВ!
My Signature
МОї СИНУНЬКІ:ТЬОМА 5 РОЧКИ І СТАСЮНЯ 3 РОЧКИ
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   трініті 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 липень 2010 - 23:17

Перегляд повідомленнярудуля (19.7.2010, 0:05) писав:

Всім привіт! Хочу поділитися власним досвідом спілкування з дільничими педіатрами. Моєму маленькому 9 місяців. Стоїмо на обліку в поліклініці на Врлі, дільничий Шапошник. Ходимо на всі планові огляди щомісяця. Враження - перпогане!
По-перше, лікар навіть не завжди оглядає дитину. Зважиз-зміряв, все добре? скарг нема? до побачення!
Коли у 2 місяці сказала, що є скарги на кволість ручок і ніжок, посміявся і ксазав: "Перероосте". Я не заспокоїлася і пішла до невролога Боярчук Домки Іларіонівни (приймає раз в місяць в обласній і вдома по домовленості). Поставила діагноз "Понижений мязовий тонус". Призначила ефективне лікування. Відтоді щомісяця їздимо до неї на контроль. Були проблеми з носиком. В поліклініці поставили діагноз "Ларингіт", призначили антибіотики. Не повірила, пішла до лора Виговського.ю В результаті - діагноз неправильний, ларингіту не було.
Зараз малий хворіє; на фоні прорізування зубів інфекційний стоматит, температура. В поліклініку навіть не зверталася, викликала додому Савенко Валентину Василівну, справила хороше враження.
В поліклініці маю конфлікт на грунті відмови від щеплень. Я не схотіла підписквати ту віджмову, яку мені запропонували, а принесла свлю, де виклала причини такого рішення і вказала, що матиму претензії, якщо дитину не прийматимуть у дитсадок, оскільки це є незаконним, з посиланням на законодавство, (допомагали сакладати юристи).
Знаю безліч прикладів некомпетентності дільничих педіатрів, особливо що стосується проблем з нервовою системою у новонароджених і кривошиями-дсиплазіями. Хто має подібні проблеми, пишіть, пораджу до кого звертатися. Таке враження, що в поліклініці одне завдання - відправити всіх масово на щеплення і отримати за це свою "положену" пермію

Привіт! Спробувала тобі написати в приват не виходить - пише, що відключена послуга або переповнена скринька. Хочу поради чи допомоги щодо приватного невролога. Може включиш свій приват?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 липень 2010 - 14:55

Перегляд повідомленнятрініті (20.7.2010, 0:17) писав:

Привіт! Спробувала тобі написати в приват не виходить - пише, що відключена послуга або переповнена скринька. Хочу поради чи допомоги щодо приватного невролога. Може включиш свій приват?

З радістю. Розкажи як це зробити, бо в мене чомусь не виходить.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   fotinia 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 липень 2010 - 19:53

Перегляд повідомленняSinderella (25.5.2010, 15:51) писав:

Тому прошу, хто знає хороших, кваліфікованих лікарів в нашій ПК, прошу, відгукніться, бо від такої інфи моторошно стає....

У нас була педіатр хороша з ду-у-уже великим стажем їй вже за 70. Каже, я вже давно хочу на пенсію, а мене не віжпускають. Ковальчук Марія Михайлівна приймає у 37 каб. Вона завжди казала мамам "Ви повинні біля мене стати лікарем для своєї дитини." :girl_flag_of_truce:
My Signature
Якщо люди кажуть погане про твоїх дітей, це означає, що вони кажуть про тебе.

В. А. Сухомлинський.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   KатьАня 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 липень 2010 - 17:34

На дільниці по вул.Львівській теж педіатри "відбірні"... Як приходжу на прийом, лікар питає, ЩО ви даєте? - отак і продовжуйте! Висновок - мама скоро змінить профілізацію :smile:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lutik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 липень 2010 - 17:41

Перегляд повідомленняKатьАня (26.7.2010, 18:34) писав:

На дільниці по вул.Львівській теж педіатри "відбірні"... Як приходжу на прийом, лікар питає, ЩО ви даєте? - отак і продовжуйте! Висновок - мама скоро змінить профілізацію :unknw:

Як влучно!!! І нам на Львівській на погані аналізи (на дизбактеріоз кишківника) відповіли: "А що приймали? .... І що не допомогло?.... То поприймайте ще щось..." Жах!!! :smile:
А коли я сказала що хочу зробити дитині прививку Інфанріксом - то коротко "Купляйте вакцину. В нас немає. І БЦЖ теж немає"
Навіть запис у карточку не зробили. Зараз хочу грамотно скласти заяву (про намір зробити прививки і якою саме вакциною) та офіційно зареєструвати її у поліклініці. Не може бути що вони зовсім не отримують Інфанрікс для таких ослаблених і алергічних дітей.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   fotinia 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 липень 2010 - 19:48

Перегляд повідомленняLutik (26.7.2010, 18:41) писав:

А коли я сказала що хочу зробити дитині прививку Інфанріксом - то коротко "Купляйте вакцину. В нас немає. І БЦЖ теж немає"
Не може бути що вони зовсім не отримують Інфанрікс для таких ослаблених і алергічних дітей.

Я теж планую робити цією вакциною. Нам сказали те саме на Чорновола (Спортивна). Її ціна близько 240 грн. і робити її треба одразу на протязі 2-ох годин мах. продають у спецхолодильнику 20 грн., які при поверненні холодильника віддають. :search:
My Signature
Якщо люди кажуть погане про твоїх дітей, це означає, що вони кажуть про тебе.

В. А. Сухомлинський.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Панночка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 липень 2010 - 20:05

Перегляд повідомленнярудуля (19.7.2010, 0:47) писав:

Враження про дільничого лікаря (Шапошник)препогані. Неправильно ставив діагнози, недобросовісно проводить щомісячний огляд, хамить. Тим більше маємо з ним конфлікт на шурнті щеплень - я написала відмову, детально обгрунтувавши своє рішення, після цього стала "ворогом" для дільничого педіатра.

Він пару років - наш дільничий. Але ми до нього не разу не ходили, бо кажуть, що він в минулому - гінеколог :search: Так що в дітях він 100% нічого не тямить... Ще раніше ситуацію рятувала, медсестра, яка багато років працювала з іншим лікарем, але замість вдячності вона отримувала лише натяки, що лікар - він, а не вона... Тому вона пішла на пенсію і допомагає на нашій дільниці вже в приватному порядку... От такі в нас "спеціалісти", нікому наші діти не потрібні...
Наразі ми звертаємось до Андрусенко Є.В., яка вела старшого сина, тому в приватному порядку просимо допомоги і надалі... Хороша лікарка, з досвідом....
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   KатьАня 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 липень 2010 - 21:16

А за прививки - це взагалі окрема тема... Нам попала перша рпививка в листопаді-грудні, тоді як грип гуляв - пам"ятаєте?.. От я навіть на прийом тоді не ходила, а які там прививки!!! Так сказали. що я безвідповідальна, бо дитину треба МІРЯТИ і ВАЖИТИ!!! А те, що в пол-ці немає дня здорової дитини або кімнати для немовлят - це вже не принципово :girl_angel: . Дивиться мені малу, а поруч (однією рукою!) гнійну ангіну!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   трініті 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 липень 2010 - 14:32

Перегляд повідомленняfotinia (25.7.2010, 19:53) писав:

У нас була педіатр хороша з ду-у-уже великим стажем їй вже за 70. Каже, я вже давно хочу на пенсію, а мене не віжпускають. Ковальчук Марія Михайлівна приймає у 37 каб. Вона завжди казала мамам "Ви повинні біля мене стати лікарем для своєї дитини." :girl_devil:

В мене зараз Ковальчук. Дуже подобається!
Але мене цікавлять неврологи. Я наприклад не бачу проблем у своєї дитини ніяких. Таке враження що просто викачуюють гроші. Не проблема платити, проблема чи воно потрібно? Невже в 3 місяці дитина має тримати голову у такому положенні - він лежить на спині, його беруть за ручки и тягнуть поки він не опиняється у сидячому положенні. Лежачі на животі голову тримае добре, досить довго. Та і взагалі не помічаю будь-яких відхилень. Я вже ходила до двох неврологів у нашу поліклініку. Результат - два разних лікування. Чи взагалі воно потрібно? НСГ робили. ВЧ тиску немає.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 17 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему