Вагітність та нарощені вії, нігті
Відправлено 23 травень 2010 - 17:44
Відправлено 23 травень 2010 - 21:03
Я теж майстер, але собі так і ненаважилась зробити, мені важко,тай людям не роблю тільки подружкам і то на великі події.
Відправлено 23 травень 2010 - 21:09
Как раз привыкните, и потом с появлением малыша будите себя комфортно чувствовать.Легкий не длинный френч - это супер!И это совсем не вредно.
Відправлено 23 травень 2010 - 21:31
На рахунок вій також,знаю тому що займаюсь нарощуванням вій.Самі подумайте,який склад того розчину,після якого вія тримається 3 місяці,а якщо і менше ,то тільке тому що випала разом з вашою!
Відправлено 24 травень 2010 - 16:41
А на роботі колега наростила вії,то тепер каже,що не може нормально вмитися і око потерти,а знімання косметики займає тепер півгодини в неї.
Я зараз за собою ще помітила,що взагалі не маю бажання користуватися косметикою чи будь-якою іншою хімією,може організм сам від того захищається
Відправлено 06 серпень 2010 - 14:19
А коли завагітніла, їм прийшов кінець, тобто вони просто перестали триматися. Під час застилання постілі абсолютно непомітно могли відвалитися одразу с трьох пальців.
Акрилові, певно, тримаються, але вони значно шкідливіші за складом.
Та власне, вагітність - така відповідальна і не довготривала справа. Зараз я навіть лаком для нігтів не користуюся. Косметикою, до речі, теж.
Відправлено 06 серпень 2010 - 14:27
Народиться дитинка,підросте....і тоді вперед. А то повірте,важкувато вам буде з ними доглядати за малечею. Так кажу,бо сама по дурості зробила,коли малому було 4 місяці,то навіть памперс спочатку не могла одягнути,бо думала,що пальці відламаються

Допомога