Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Болгарія - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 20 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Болгарія ділимося враженнями Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 21 травень 2010 - 15:08

планируем отдых в Болгарии. Начали выбирать, смотреть что к чему и не можем решить что выбрать - частные пансионаты, или отель. Кто что посоветует? Какой курорт для отдыха с маленькими детьми?
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Zhuravlyk 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2010 - 16:01

Перегляд повідомленняСеструлька (21.5.2010, 16:08) писав:

планируем отдых в Болгарии. Начали выбирать, смотреть что к чему и не можем решить что выбрать - частные пансионаты, или отель. Кто что посоветует? Какой курорт для отдыха с маленькими детьми?

Минулого року ми їздили в Болгарію-Сонячний берег,а в цьому році їдемо в Єлєніті. Забронювали номер в 5* готелі,на берегу моря,там є всі розвваги,дитячі , 3-разове харчування.
Країна сама гарна,колоритна,кухня-смачна,люди приємні і привітні,ціни-практично такі як у нас,єдине що-дорогущі екскурсії.
Зайдіть на сайт landisbg.com і там можна подивитись готелі в різних частинах країни-північ,південь,центральна частина.Єдине шкода-там не пишуть цін.Ми їздили через турфірму Клуб мандрівників.Там нам оптимально підібрали по ціні готель.Спробуйте,передзвоніть по агенціях,бо фактично я не можу сказати,куда добре поїхати з маленькими дітками,моя то вже більша.А на рахунок того,куди краще їхати-чи в готель,чи в приватний сектор-то вже орієнтуйтесь по ціні,приватний сектор значно дешевгий,але там не завжди погоджуються на те,щоб ще забезпечувати харчуванням,мене чесно напрягає у відпустці займатись кухнею,тому беремо готелі,де є хоча би 1-разове харчування-сніданок,бо на обід ми могли не йти,а вечеряли щоразу в іншому ресторані.

Повідомлення відредаговано Zhuravlyk: 21 травень 2010 - 16:07

My Signature
Зображення

Зображення
  • 2
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2010 - 21:51

Zhuravlyk, спасибо за ответ, а в каком отеле были?
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Алінка25 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 22 травень 2010 - 11:35

Минулого року з чоловіком їздтлт в Болгарію, а саме в Поморє. Житло шукали на місці. Його пропонують на кожному кроці. Жили практично біля самого моря, платили 6 євро з чоловіка за сутки. Умови суперові. Ходили харчуватися в кафешки, не дорого там. Можна було брати апартаменти з кухнею, але нам було краще харчуватися в кафе
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 травень 2010 - 21:09

Перегляд повідомленняАлінка25 (22.5.2010, 12:35) писав:

Минулого року з чоловіком їздтлт в Болгарію, а саме в Поморє. Житло шукали на місці. Його пропонують на кожному кроці. Жили практично біля самого моря, платили 6 євро з чоловіка за сутки. Умови суперові. Ходили харчуватися в кафешки, не дорого там. Можна було брати апартаменти з кухнею, але нам було краще харчуватися в кафе

А мені Помор"є не сподобалось абсолютно...
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ananaska 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 травень 2010 - 22:43

Ми теж хочемо з'їздити в Болгарію, та цього року на жаль не вийде. Знайомі минулого року їздили, повернулися дуже задоволені. Ну 6 євро це дуже дешево, навіть не знала, що там такі ціни можуть бути.
А чим ви туди добирались, літаком чи автобусом? Якщо хтось автобусом їхав, то розкажіть чи нормально так їхати.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 травень 2010 - 22:46

Бажання є, на наступний рік... як не у нас, то десь... мо, в цьому році до м.Києва...
консерваторка, я і чоловік, боїмося..........
А так по Україні, особливо Крим, то наше..............

Повідомлення відредаговано MoonRise: 22 травень 2010 - 22:47

My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Міля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 20:50

Ananaska, Ми їхали автобусом зі Львова, абсолютно нормально, правда довго - трошки більше доби, та автобус комфортабельний, дітям - супер, спали всю дорогу, дорослим менш зручно, але терпимо. Жили в готелі, майже на узбережжі, платили по 5 євро, харчувалися в кафешках, досить дешево!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мусік 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 21:02

Наші куми на цьому тиждні їдуть відпочивати в Болгарію, у них дядя :nyam2: купив собі там квартиру 250 кв м і вони там будуть жити.Я теж вже кудись хочу на відпочинок :36_1_71:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 21:05

Спасибо всем за ответы!
Ananaska, мы собираемся машиной ехать, автобусом имхо с малышней не реально, помня нашу поездку в свадебное путешествие в Венгрию автобусом...а на самолете дорого оч.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 21:12

Перегляд повідомленняМіля (23.5.2010, 21:50) писав:

Ananaska, Ми їхали автобусом зі Львова, абсолютно нормально, правда довго - трошки більше доби, та автобус комфортабельний, дітям - супер, спали всю дорогу, дорослим менш зручно, але терпимо. Жили в готелі, майже на узбережжі, платили по 5 євро, харчувалися в кафешках, досить дешево!!!

Дівчата,я не знаю,де ви такі ціни берете???,То не в готелі,а хіба в приватному секторі.Там дешево,звичайно,але вже не на стільки як ви пишете.А ті,хто порівняно з Болгарією вибирає Крим,то повірте мені,в Криму за такийц сервіс і рівень відпочинку прицйдеться заплатити в раза два як мінімум дорожче. . Крим я сама дуже люблю,але відпочивати там дуже дорого,і як на мене,кримчани вже абсолютно не зацікавлені в тому,щоб до себе привезти побільше клієнтів,вони живуть якимось одним днем,одним літом,вони не ростуть. І розраховано все на нашого непритязательного потребителя,не балуваного. Бо в мене співробітниця їде в Крим,в хороші умови,так там зі сніданком номер коштує 1000 грн.
Щодо харчування-то ціни практично такі як у нас на продуктиВ кафе-як де,десь дорожче,десь дешевше.Хто не може харчуватись в кафе-завжди можна купити готові страви в супермаркетах.Все свіженьке і смачненьке.В кафе-дуже великий вибір перших страв,салатів,рибних страв.Все коштує нормально,як для курорту.
Їхати автобусом-тяжкувато трохи,бо я не спала практично,але то таке,можна потерпіти.Бо за переліт нам треба 3 заплатити 1100 євро,а мій відпочинок з 3 разовим харчуванням в 5-зірковому готелі обійдеться 820 євро.
Вдалого всім відпочинку.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 21:28

Zhuravlyk, , я дума. это частный сектор, или пансионатик какой-то. А пришли мне ссылочку на отель свой пожалуйста.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 21:33

Перегляд повідомленняСеструлька (23.5.2010, 22:28) писав:

Zhuravlyk, , я дума. это частный сектор, или пансионатик какой-то. А пришли мне ссылочку на отель свой пожалуйста.

ну то що я давала landisbg.com тільки дивишся южночорноморские курорты,Еленити,отель Зорница Сандс,при оплаті до кінця травня знижка йде,в нас вийшло 820 євро з трьох людей проїзд,оформлення документів,проживання з харчуванням
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 21:41

Zhuravlyk, а за детей они берут полную стоимость?
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Kristinella 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 21:43

Сеструлька, не буду стверджувати нарахунок поїздки автомобілем, можу тільки сказати, автобусом теж не так вже й погано. Я працюю у сфері пасажирських перевезень автобусом, довгий час їздила туди-сюди за 2000км і можу сказати, дуже багато людей їздять з дітьми автобусом на такі відстані. По-перше, автобуси комфортабельні, з кондиціонером, телевізором (можна попросити водія включити мультики для дітей і так їх чимось зайняти), є туалет (що теж немало важно), зрештою, в автобусі можна встати, перейтись по салону і тіло не терпне від постійного сидження. На кордоні автобус не стоїть так довго у черзі, як легкові машини, бо для них є окремий ряд. Та й ціна на дітей буде, напевно, 50%. Звичайно, коли повний салон народу важко, але коли є вільні місця, то дітей можна покласти на 2 сидіння поспати. Сама, звичайно, не виспишся, але і в машині теж не дуже поспиш. А машиною в таку дорогу...Не знаю, може дорогувато вийти, врахуй, бензин в Європі коштує десь 1,10-1,15Є, плюс оплата за дороги, плюс зелена карта на кордоні, а ще чоловікові треба буде перепочити...А чого в тебе негативний досвід з поїздки в Угорщину?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 21:54

От за дітей я точно не скажу-чи 50 % чи скільки беруть...то чоловік займався тими оплатами ,він в курсі всього,його наразі тут немає,але спитаєш в турфірмі.

Повідомлення відредаговано Zhuravlyk: 23 травень 2010 - 21:55

My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 22:02

Kristinella, дорога на машине обойдется примерно в 1200 грн в обе стороны, зеленая карта не дорого стоит. Младший скорее всего в автобусе на руках бы ехал.
В туалет не пускали мотивируя тем, что пока доедем до места будет вонь стоять, сидели на втором этаже на переднем сидении, пекло такое, что варились, а другим ноги некуда девать было, кондиционеры там что есть, что нет, потом стекло лобовое треснуло, по телевизору была муть полная, да и на нашем месте его не видно быть, на обратном пути начался дождь и среди начила меня начала течь вода откуда-то сверху...
ну и зная детей они будут носиться по всему автобусу, их же там не усадишь в детские сидения. Сами бы еще рискнули так с комфортом провести время, а с детьми,еще и маленькими точно нет.
Ну и тем тем более нам бы пришлось снова ехать как-то в Киев,или во Львов и только оттуда автобусом...
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Kristinella 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 22:09

Сеструлька, ну тоді явно краще машиною! Якщо двоповерховий автобус то дійсно ужас, коли багато людей, той кондиціонер просто не стягує охолоджувати повітря. Чесно, думала дорога машиною набагато дорожче обійдеться! Гарного вам відпочинку!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 22:16

Kristinella, спасибо за пожелание! Машиной, конечно, с ними тоже тяжело. мы сегодня с Харькова домой ехали с младшим, он замучался, но а что делать...
Zhuravlyk, почитала, посмотрела фотки вашего отеля, красиво смотрится, для детей с 2х до 12 лет 50% на стационарном месте и вроде как бесплатно на дополнительном.
Но мне не походит то,что вход в море явано не для детей, там камни и входят в море с мостика...ну и еще кондиционер общий, работающий с утра до вечера...по крайней мере так было в 2007
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2010 - 22:22

Перегляд повідомленняСеструлька (23.5.2010, 23:16) писав:

Kristinella, спасибо за пожелание! Машиной, конечно, с ними тоже тяжело. мы сегодня с Харькова домой ехали с младшим, он замучался, но а что делать...
Zhuravlyk, почитала, посмотрела фотки вашего отеля, красиво смотрится, для детей с 2х до 12 лет 50% на стационарном месте и вроде как бесплатно на дополнительном.
Но мне не походит то,что вход в море явано не для детей, там камни и входят в море с мостика...ну и еще кондиционер общий, работающий с утра до вечера...по крайней мере так было в 2007

А де ти побачила,що вхід з містка?там нормальний пісчаний пляж з пологим дном,неглибоко.Для дітей нормально

Повідомлення відредаговано Zhuravlyk: 23 травень 2010 - 22:23

My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 20 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »