Чи зберігає організм жінки пам"ять про колишніх партнерів після перегляду телевізора;))
Відправлено 21 травень 2010 - 09:09
Також згадали про те, що у трьох навйпоширеніших світових релігіях забороняється і засуджується зміна партнерів, зрада і т.д. Ще йшлося про вірування слов"ян, де говориться про те, що жінка не має укладати шлюб з іноземцем, бо він може нашкодити майбутнім дітям. А потім пропонувалося уважно подивитись на своїх дітей і помітити риси першого вашого кохання:навіть у характері.
Я, щиро кажучи, ніколи не дивлюсь телевізор, і ніколи серйозно не ставлюся ні до яких інфошоків. Але тут мене щось зачепило, якийсь секрет :))) Я, наприклад, чула, що чим дальше буде знаходитися батківщина батька і матері, тим здоровіше буде в них потомство. В мене син подібний на чоловіка в усьому. А що ви думаєте про це?
Відправлено 21 травень 2010 - 09:20

Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!
Відправлено 21 травень 2010 - 09:31
Відправлено 21 травень 2010 - 14:25
Але оце "зберігання" пам'яті справді існує. Не на фізичному рівні---а на духовному!!! Як пам'ять гріха в поколінні, тобто це вже йде як родове прокляття.
До речі, це конкретно стосується жінок, які мали невпорядковані стосунки до шлюбу (тобто блуд). Але це так само стосується і чоловіків, бо вступаючи у близькість ж жінкою, вони беруть її "частинку" собі.
" Хіба ви не знаєте, що той, хто злучається з розпусницею, стає одним тілом з нею"
(1 посл.Коринтянам 6:16)
Вихід? У Божому Слові, де написано, що Ісус вже поніс ВСІ прокляття людського роду. Отже, через щире каяття і віру в ІСУСА, як ГОСПОДА і СПАСИТЕЛЯ!!!

ІСУС ХРИСТОС--це БОЖИЙ АГНЕЦЬ, РОЗП'ЯТИЙ ЗА КОЖНОГО З НАС і ВОСКРЕСЛИЙ ДЛЯ НАШОГО ВИПРАВДАННЯ. ЙОМУ ВСЯ СЛАВА!!!
Просите мира ИЕРУСАЛИМУ!
Відправлено 05 листопад 2010 - 13:22
Foxy (21.5.2010, 10:09) писав:
Також згадали про те, що у трьох навйпоширеніших світових релігіях забороняється і засуджується зміна партнерів, зрада і т.д. Ще йшлося про вірування слов"ян, де говориться про те, що жінка не має укладати шлюб з іноземцем, бо він може нашкодити майбутнім дітям. А потім пропонувалося уважно подивитись на своїх дітей і помітити риси першого вашого кохання:навіть у характері.
Я, щиро кажучи, ніколи не дивлюсь телевізор, і ніколи серйозно не ставлюся ні до яких інфошоків. Але тут мене щось зачепило, якийсь секрет :))) Я, наприклад, чула, що чим дальше буде знаходитися батківщина батька і матері, тим здоровіше буде в них потомство. В мене син подібний на чоловіка в усьому. А що ви думаєте про це?
Теж бачила цю передачу,але не вірю в таке!!!
Відправлено 15 листопад 2010 - 14:32

Допомога