Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Чи зберігає організм жінки пам"ять про колишніх партнерів - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито

Чи зберігає організм жінки пам"ять про колишніх партнерів після перегляду телевізора;)) Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Foxy 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 21 травень 2010 - 09:09

Мій чоловік останніми днями включав ввечір телевізор. І весь час попадав на "інфошок" на новому каналі. Там в одному з сюжетів була розкрита тема про досліди одного ветеринара, який схрещував кобилу(самку звичайного коня) і зебру. Нічого особливого не сталося, а ось коли згодом вона народила від звичайного жеребця, то якраз тоді на світ і з"явився гібрид зебри і коня. На основі цих дослідів ветеринар зробив висновок, що організм жінки(самки і т.д.) зберігає на генетичному рівні пам"ять про першого партнера. Потім наводилися приклади народження мулатів в звичайних сім"ях, і це теж було обгрунтовано не зрадою дружини, а пам"ятью організму.
Також згадали про те, що у трьох навйпоширеніших світових релігіях забороняється і засуджується зміна партнерів, зрада і т.д. Ще йшлося про вірування слов"ян, де говориться про те, що жінка не має укладати шлюб з іноземцем, бо він може нашкодити майбутнім дітям. А потім пропонувалося уважно подивитись на своїх дітей і помітити риси першого вашого кохання:навіть у характері.
Я, щиро кажучи, ніколи не дивлюсь телевізор, і ніколи серйозно не ставлюся ні до яких інфошоків. Але тут мене щось зачепило, якийсь секрет :))) Я, наприклад, чула, що чим дальше буде знаходитися батківщина батька і матері, тим здоровіше буде в них потомство. В мене син подібний на чоловіка в усьому. А що ви думаєте про це?
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 21 травень 2010 - 09:19

Суворе попередження від модератора Lara!
Тут є така тема. Користуйтеся пошуком перед створенням нової теми, не потрібно клонів створювати

My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Елла 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 травень 2010 - 09:20

Думаю, що це дурниці!!! Мусять щось придумувати, вигадувати, щоб притягнути аудиторію, викликати зацікавлення і обговорення.
My Signature
Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Foxy 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2010 - 09:23

Перегляд повідомленняLara! (21.5.2010, 10:19) писав:

Тут є така тема. Користуйтеся пошуком перед створенням нової теми, не потрібно клонів створювати

то може можна якось перенести? перепрошую.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mamma Felice 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2010 - 09:31

Це явище інакше кажучи називається ТЕЛЕГОНІЯ. Бачила ,кілька років тому, по російському каналі про те, як батьки досліджували чию вони дитину виховують, Обоє світлі і вся родина русявих, а от їхній син -смуглий з чорним волоссям,як кавказець. В ході проведеного розслідування вияснилось, що їхня бабуся мала досить таки тривалий роман, ще коли вчилась в інституті, з чоловіком кавказької національності, грузином, а відбилося це на внукові. Може то дійсно нічого не проходить безслідно...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Левит 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2010 - 14:25

Людина--не тварина! Бо лише вона створена за образом та подобою Божою!!!

Але оце "зберігання" пам'яті справді існує. Не на фізичному рівні---а на духовному!!! Як пам'ять гріха в поколінні, тобто це вже йде як родове прокляття.
До речі, це конкретно стосується жінок, які мали невпорядковані стосунки до шлюбу (тобто блуд). Але це так само стосується і чоловіків, бо вступаючи у близькість ж жінкою, вони беруть її "частинку" собі.
" Хіба ви не знаєте, що той, хто злучається з розпусницею, стає одним тілом з нею"
(1 посл.Коринтянам 6:16)

Вихід? У Божому Слові, де написано, що Ісус вже поніс ВСІ прокляття людського роду. Отже, через щире каяття і віру в ІСУСА, як ГОСПОДА і СПАСИТЕЛЯ!!!
My Signature
ІСУС ХРИСТОС--це БОЖИЙ АГНЕЦЬ, РОЗП'ЯТИЙ ЗА КОЖНОГО З НАС і ВОСКРЕСЛИЙ ДЛЯ НАШОГО ВИПРАВДАННЯ. ЙОМУ ВСЯ СЛАВА!!!
Просите мира ИЕРУСАЛИМУ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   *КСЕНІЯ* 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 05 листопад 2010 - 13:22

Перегляд повідомленняFoxy (21.5.2010, 10:09) писав:

Мій чоловік останніми днями включав ввечір телевізор. І весь час попадав на "інфошок" на новому каналі. Там в одному з сюжетів була розкрита тема про досліди одного ветеринара, який схрещував кобилу(самку звичайного коня) і зебру. Нічого особливого не сталося, а ось коли згодом вона народила від звичайного жеребця, то якраз тоді на світ і з"явився гібрид зебри і коня. На основі цих дослідів ветеринар зробив висновок, що організм жінки(самки і т.д.) зберігає на генетичному рівні пам"ять про першого партнера. Потім наводилися приклади народження мулатів в звичайних сім"ях, і це теж було обгрунтовано не зрадою дружини, а пам"ятью організму.
Також згадали про те, що у трьох навйпоширеніших світових релігіях забороняється і засуджується зміна партнерів, зрада і т.д. Ще йшлося про вірування слов"ян, де говориться про те, що жінка не має укладати шлюб з іноземцем, бо він може нашкодити майбутнім дітям. А потім пропонувалося уважно подивитись на своїх дітей і помітити риси першого вашого кохання:навіть у характері.
Я, щиро кажучи, ніколи не дивлюсь телевізор, і ніколи серйозно не ставлюся ні до яких інфошоків. Але тут мене щось зачепило, якийсь секрет :))) Я, наприклад, чула, що чим дальше буде знаходитися батківщина батька і матері, тим здоровіше буде в них потомство. В мене син подібний на чоловіка в усьому. А що ви думаєте про це?

Теж бачила цю передачу,але не вірю в таке!!! :wub:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Skay 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2010 - 14:32

Я теж таке чула, і нам навіт такий "бред"розказували на курсах перед шлюбом священики :girl_devil: !Однозначно скажу, що це повна фігня!!!!!!!!!!! Мені як дипломованому генетику, таке слухати було ну дуже вже смішно!!!! :diablo: :unknw: :smile:
My Signature
Зображення

НАШІ ЗАЗДРІСНИКИ РОБЛЯТЬ НАС ЗІРКАМИ
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн