Лабораторії м.Львова. (Де можна здати аналізи і бути впевненому, що результат правильний )
Відправлено 21 травень 2010 - 08:34
Випадок другий, правда не про дитячу лабораторії, а дорослу на Лемківській, була я вагітна, прийшла в котрий раз здавати планово кров (загальний АК), це був понеділок, розмова двох, сестричок: Хто в п"ятницю, працював? Така то (відповідь іншої), Я її приб"ю, кров несховала в холодильник, вся кров засмерділася, з чого робити аналізи? Мені взяли кров, я пішла. І думка така, що в тих результатах буде написано?
І знаю, що лікарні не довіряють результатам поліклініки і роблять самі.
Колись так було з моєю дитиною, ходила в садочок, мала хрипи і лікар з поліклініки направила, на Орлика на ренген, і сказали там здати аналізи для впевненості, я казала, що здам в поліклініці, бо там ближче. Відповідь була така, там погано зроблять.
Може вже є така тема, тоді прошу модетаторів перемістити туди, просто я не знайшла, хочеться почути всіх, хто стикався з такою проблемою, адже від того залежить здоров"я наших дітей і нас. І цікавить, чи десь роблять добре аналізи, чи просто пишуть результати з потолка.
Відправлено 21 травень 2010 - 08:53

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
Відправлено 21 травень 2010 - 09:00
Відправлено 21 травень 2010 - 09:58
Відправлено 28 травень 2010 - 23:20
Один раз здали малої каки на дизбактеріоз на Орлика в Баклабораторію- То познаходили нам купу всього, ще й золотистий стафілококк в придачу. Пішла пожалілась своїй лікарці, а вона каже, "Заспокійся , який стафілококк, подивись , яка в тебе дитина, нічого їй не бракує, А як хочеш здати нормально аналіз на дизбак- то тільки в Інституті мікробіології". Звичайно, нікуди я більше не ходила, і не шукала в дитини болячок...
Відправлено 30 травень 2010 - 21:32

Відправлено 02 червень 2010 - 07:54
І ще про стафілокок... Liliana, якщо є можливість, то перездайте аназіли. Коли малому був 1 рік ми теж здавали на посів, стафілокок виявили, але не значний. Лікар подивився на дитину, теж зробив висновок, що здорова "бо нічого йому не бракує". Але саме цей стафілокок став причиною того, що дитина захворіла на нефрит. Краще його пролікувати, попити пробіотики, ніж потім цілий рік лікувати дитину від інших болячок.
Відправлено 02 червень 2010 - 08:15
Відправлено 21 червень 2010 - 14:07
Відправлено 21 червень 2010 - 18:37
tanja_84 (21.6.2010, 15:07) писав:
Вони в Києві роблять, наскільки я знаю.До вагітності працювала в Медісі, то деякі аналізи, на які вони не були сертифіковані, робили в Синево, то кров возили в Київ.
Відправлено 21 червень 2010 - 19:22
Відправлено 21 червень 2010 - 19:30
hensy (21.6.2010, 20:22) писав:
так і є, комп"ютер, але так зараз в більшості сучасних лабораторій
Відправлено 21 червень 2010 - 19:40
1. В Біокурсі -лаб. Євролаб. дуже приємний персонал, швидкі результати
2.на другому місці - Медіс.
під час вагітності мене відправляли на аналізи в лабораторію на Котика( назви самої лабораторії я не пам''ятаю,) але персонал у них жахливий. медсестру взяли на роботу,яка вже 100 років пропрацювала в держ.поліклініці і ніяк отого свого рагулізму і хамства не може перевиховати. Плюс в туалет не впускають, бо ми(вагітні) їм тампонами і прокладками вунітази позабивали.
я такого ніколи не чула і ніде не бачила. тому ніколи на Котика більше не піду.
Відправлено 21 червень 2010 - 23:44
Відправлено 22 червень 2010 - 06:37
Ірина І (21.6.2010, 20:40) писав:
1. В Біокурсі -лаб. Євролаб. дуже приємний персонал, швидкі результати
2.на другому місці - Медіс.
під час вагітності мене відправляли на аналізи в лабораторію на Котика( назви самої лабораторії я не пам''ятаю,) але персонал у них жахливий. медсестру взяли на роботу,яка вже 100 років пропрацювала в держ.поліклініці і ніяк отого свого рагулізму і хамства не може перевиховати. Плюс в туалет не впускають, бо ми(вагітні) їм тампонами і прокладками вунітази позабивали.
я такого ніколи не чула і ніде не бачила. тому ніколи на Котика більше не піду.
На Котика є "Євролаб". Я теж там двічі здавала кров. Умови у них звичайно жахливі: старе приміщення, старі меблі... З персоналу там було дві жіночки: на "рецепції" і та, що кров брала. НІби нормальні. ТОму мене там більше умови дивували неприємно. Ще здавали не раз аналізи в "Синево". Дуже задоволені. Востаннє возили Малечу на аналіз, то кров у неї взяли дуже професійно швидко і без зайвих поколів, хоч дівчатка молоденькі працюють.
Відправлено 22 червень 2010 - 07:50
mania4ka (21.6.2010, 19:37) писав:
Наш лікар при мені телефонував в лабораторію для отримання інформації. Сказали, що аналіз проводять в Берліні ( яка лабора
торія я забула), бо у них немає сертифікату на проведення такого аналізу. Вартість приблизно 300 гивень.
Повідомлення відредаговано tanja_84: 22 червень 2010 - 07:51
Відправлено 22 червень 2010 - 08:14
Відправлено 22 червень 2010 - 08:30
Відправлено 22 червень 2010 - 14:38

Допомога