Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Лабораторії м.Львова. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Лабораторії м.Львова. (Де можна здати аналізи і бути впевненому, що результат правильний ) Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Ira+kola 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 21 травень 2010 - 08:34

Вчора подзвонила знайома, розповіла, що її малий, якому 1 рочок і 4 місяці кашляв, мав температуру, вирішила здати аналіз крові, пішла в поліклініку на Хімічній дала дівчатам 20 грн. попросила, щоб зробили добре бо дитинка хвора (так робила завжди при потребі), дівчата звичайно пообіцяли зробити добре. Результат був таким, що дитина здорова, все в нормі, температура не спадає, кашель сильний, їдуть на орлика до лікаря, лікар слухає, роблять рентген (на другийдень після аналізу), в дитини плевмонія (запалення). Знаю, якщо є запальний процес в організмі, будуть великими ШОЕ, чому ж аналіз нічого не показав? Чи його просто так намалювали?

Випадок другий, правда не про дитячу лабораторії, а дорослу на Лемківській, була я вагітна, прийшла в котрий раз здавати планово кров (загальний АК), це був понеділок, розмова двох, сестричок: Хто в п"ятницю, працював? Така то (відповідь іншої), Я її приб"ю, кров несховала в холодильник, вся кров засмерділася, з чого робити аналізи? Мені взяли кров, я пішла. І думка така, що в тих результатах буде написано?

І знаю, що лікарні не довіряють результатам поліклініки і роблять самі.
Колись так було з моєю дитиною, ходила в садочок, мала хрипи і лікар з поліклініки направила, на Орлика на ренген, і сказали там здати аналізи для впевненості, я казала, що здам в поліклініці, бо там ближче. Відповідь була така, там погано зроблять.

Може вже є така тема, тоді прошу модетаторів перемістити туди, просто я не знайшла, хочеться почути всіх, хто стикався з такою проблемою, адже від того залежить здоров"я наших дітей і нас. І цікавить, чи десь роблять добре аналізи, чи просто пишуть результати з потолка.
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач у мережі   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2010 - 08:53

Ira+kola-дуже хороша темка ! лабораторії як і лікарі помиляються і це страшо бо від цього залежить наше здоровья так як потім назначають лікування а раптои діагноз не правільний !!!особисто мені не правільно поставили діагноз в Інтерсоно коли я здавала кров ХГЧ ! і на Короленка коли здавала на ТОРЧ ! останній раз здавала в Синево сказати що там роблять вірно не знаю бо це кому як !хотілось би знати чи є така лабораторвя де роблять аналізи без помилок !
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ira+kola 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2010 - 09:00

Дуже багато лікарів, наприклад перед щепленням дитинки дають направлення на аналіз, а якщо результат намальований, які можуть бути наслідки?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2010 - 09:58

Роблю аналізи ОхМатДиті в лікарні, робила колись на Пекарській в діагностичній лабораторії. Ще сподобалося на Личаківській зверху, там якийсь заклад, пов'язаний з туберкульозом, вже не пам'ятаю, як називається. Мені там дуже сподобалося, та й порадила мені його лікар-педіатр. Але зараз не маю можливості туди возити.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Liliana 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2010 - 23:20

Ми останній раз здавали кров в Медісі на Некрасова. Нема з чим правда порівняти, але всі аналізи хороші. А кал і сечу на Орлика, вапшє капєц,...вони загубили наш аналіз... А я так довго намучилась , поки то всьо зібрала!
Один раз здали малої каки на дизбактеріоз на Орлика в Баклабораторію- То познаходили нам купу всього, ще й золотистий стафілококк в придачу. Пішла пожалілась своїй лікарці, а вона каже, "Заспокійся , який стафілококк, подивись , яка в тебе дитина, нічого їй не бракує, А як хочеш здати нормально аналіз на дизбак- то тільки в Інституті мікробіології". Звичайно, нікуди я більше не ходила, і не шукала в дитини болячок...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Сплюшок 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2010 - 21:32

З нашого досвіду може порадити здавати кров в Чорнобильській. Так, як я зрозуміла, аналіз робить якийсь апарат, а не людина, бо нам сказали за результатами прийти за годину, а сам результат виглядав подібно до... касового чеку. Такий собі папірець-роздруківка, не така як звичайно, я там нічого розібрати не могла, розшифровував лікар.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Нічлава 

• Найактивніша форумчанка
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 02 червень 2010 - 07:54

Мене теж цікавить як на Орлика роблять аналізи? В нас нефрит, тому сечу здаємо дуже часто.
І ще про стафілокок... Liliana, якщо є можливість, то перездайте аназіли. Коли малому був 1 рік ми теж здавали на посів, стафілокок виявили, але не значний. Лікар подивився на дитину, теж зробив висновок, що здорова "бо нічого йому не бракує". Але саме цей стафілокок став причиною того, що дитина захворіла на нефрит. Краще його пролікувати, попити пробіотики, ніж потім цілий рік лікувати дитину від інших болячок.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Злючка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 02 червень 2010 - 08:15

У мене за вагітність в поліклініці ніяких прикрощів поки не було (тфу-тфу), а от приватна лабораторія змусила нервуватись. Термінові аналізи, потрібні з дня на день прийшли через тиждень...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2010 - 14:07

Хто робив аналізи в Сінево? Їм можна довіряти? Ми в середу маємо здавати "Аутоантитіла до базальної мембрани гломерулярного апарату (GBM)*". Наскільки я зрозуміла, то сам аналіз будуть робити в Німечині, а тут лише забір крові. Результат за 12 днів.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2010 - 18:37

Перегляд повідомленняtanja_84 (21.6.2010, 15:07) писав:

Хто робив аналізи в Сінево? Їм можна довіряти? Ми в середу маємо здавати "Аутоантитіла до базальної мембрани гломерулярного апарату (GBM)*". Наскільки я зрозуміла, то сам аналіз будуть робити в Німечині, а тут лише забір крові. Результат за 12 днів.

Вони в Києві роблять, наскільки я знаю.До вагітності працювала в Медісі, то деякі аналізи, на які вони не були сертифіковані, робили в Синево, то кров возили в Київ.
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   smile_kiev 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2010 - 18:51

Я всі аналізи в Синево робила- в Києві там більшість і робить
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   hensy 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2010 - 19:22

Я чула схвальні відгуки про лабораторію на Дністерській, не пам'ятаю точно, Медіс, здается. Здавала одного разу там аналіз під час вагітності. Аналіз робить комп'ютер, тому меньше виникає помилок через людський фактор
My Signature
Зображення

Жизнь такова, какова она есть. И больше никакова!

Сколько живу, двух вещей понять не могу: откуда пыль берется, и куда деньги деваются...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2010 - 19:30

Перегляд повідомленняhensy (21.6.2010, 20:22) писав:

Я чула схвальні відгуки про лабораторію на Дністерській, не пам'ятаю точно, Медіс, здается. Здавала одного разу там аналіз під час вагітності. Аналіз робить комп'ютер, тому меньше виникає помилок через людський фактор

так і є, комп"ютер, але так зараз в більшості сучасних лабораторій
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2010 - 19:40

з приватних лабораторій Львова мені подобалось найбільше
1. В Біокурсі -лаб. Євролаб. дуже приємний персонал, швидкі результати
2.на другому місці - Медіс.

під час вагітності мене відправляли на аналізи в лабораторію на Котика( назви самої лабораторії я не пам''ятаю,) але персонал у них жахливий. медсестру взяли на роботу,яка вже 100 років пропрацювала в держ.поліклініці і ніяк отого свого рагулізму і хамства не може перевиховати. Плюс в туалет не впускають, бо ми(вагітні) їм тампонами і прокладками вунітази позабивали.
я такого ніколи не чула і ніде не бачила. тому ніколи на Котика більше не піду.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksy 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2010 - 23:44

Якраз збиралася йти на днях на Хімічну малому здавати аналізи,то вже точно не піду, чула також про Дністерську ,що добре роблять(нам далекувато), коліжанка радила "Краплю роси",дівчата, хтось має відгуки про неї?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Volinka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 червень 2010 - 06:37

Перегляд повідомленняІрина І (21.6.2010, 20:40) писав:

з приватних лабораторій Львова мені подобалось найбільше
1. В Біокурсі -лаб. Євролаб. дуже приємний персонал, швидкі результати
2.на другому місці - Медіс.

під час вагітності мене відправляли на аналізи в лабораторію на Котика( назви самої лабораторії я не пам''ятаю,) але персонал у них жахливий. медсестру взяли на роботу,яка вже 100 років пропрацювала в держ.поліклініці і ніяк отого свого рагулізму і хамства не може перевиховати. Плюс в туалет не впускають, бо ми(вагітні) їм тампонами і прокладками вунітази позабивали.
я такого ніколи не чула і ніде не бачила. тому ніколи на Котика більше не піду.

На Котика є "Євролаб". Я теж там двічі здавала кров. Умови у них звичайно жахливі: старе приміщення, старі меблі... З персоналу там було дві жіночки: на "рецепції" і та, що кров брала. НІби нормальні. ТОму мене там більше умови дивували неприємно. Ще здавали не раз аналізи в "Синево". Дуже задоволені. Востаннє возили Малечу на аналіз, то кров у неї взяли дуже професійно швидко і без зайвих поколів, хоч дівчатка молоденькі працюють.
My Signature
[/url] Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 червень 2010 - 07:50

Перегляд повідомленняmania4ka (21.6.2010, 19:37) писав:

Вони в Києві роблять, наскільки я знаю.До вагітності працювала в Медісі, то деякі аналізи, на які вони не були сертифіковані, робили в Синево, то кров возили в Київ.

Наш лікар при мені телефонував в лабораторію для отримання інформації. Сказали, що аналіз проводять в Берліні ( яка лабора

торія я забула), бо у них немає сертифікату на проведення такого аналізу. Вартість приблизно 300 гивень.

Прихований текст

Повідомлення відредаговано tanja_84: 22 червень 2010 - 07:51

My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сніжинка 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 червень 2010 - 08:14

А я здавала аналіз в унілабі на Тургєнєва,72 результати вечером можна через інтернет подивитися, і працюють в суботу до 12...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   smile_kiev 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 червень 2010 - 08:30

В Синево подобається,що можна результати на e-mail отримати- дуже зручно, особливо, коли вагітний і важко пересуватися
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Lile4ka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 22 червень 2010 - 14:38

я теж здавала в Сінево у м.Рівне--результатом і обслуговуванням задоволена!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему