Цікаво,а куди Ви поїдите відпочивати цього літа?
В нас маленька донечка,тому на море не поїдемо!А напевно до родичів у Закарпаття!
Також поділіться досвідом Ваших минулих поїздок!
Ми збираємось з*їздити в Крим,але ше не знаєм куди в Ялту або Алушту ...Вже давно ніде не відпочивала
У меня одна мечта – к концу жизни заслужить звание православного христианина... Детство - это та счастливая пора, когда бежишь ночью из туалета и радуешься что тебя не съели...
Цікаво,а куди Ви поїдите відпочивати цього літа?
В нас маленька донечка,тому на море не поїдемо!А напевно до родичів у Закарпаття!
Також поділіться досвідом Ваших минулих поїздок!
Планую поїхати наступного тижня на кілька днів в Коломию з дітьми і коліжанкою!
А на справжній відпочинок махнемо уже всією сім*єю в серпні в Крим, на мис Казантип ! Там гарне спокійне море, відносно небагато відпочиваючих і дуууже доступні ціни!
Я дуже хочу поїхати на море.але вагаюсь на рахунок того що маленька донечка.одні мене переконують що з маленькою легше,а інші що важко переносити буде клімат.тому незнаю.якщо на море несудилось то джуже б хотіли поїхати в Карпати.
Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Я дуже хочу поїхати на море.але вагаюсь на рахунок того що маленька донечка.одні мене переконують що з маленькою легше,а інші що важко переносити буде клімат.тому незнаю.якщо на море несудилось то джуже б хотіли поїхати в Карпати.
Цього літа ми вирішили влаштувати свій відпочинок так:червень-Івано-Франківськ(вже були);липень-Борислав,Самбір(до родичів),серпень-Шацьк,а в другій половині будем насолоджуватись відпочинком в рідному місті(шашлики,озера і т.д.).Тільки б здоровя було і з фінансами все ОК,ну і звичайно погода хороша.
Нас псує не те, що влітає у наші вуха, а те, що вилітає з нашого рота
нас чекає цього року липень в Тернополі у свекрухи а на другу половину серпня надіюсь вламати мужа на Солотвино чи Шацьк
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
А я на море!!! - але це на жаль не про нас цього року . Нікуди ми не поїдемо, бо чоловік не може взяти відпустку, а я без нього не хочу. Не лишати ж мені його самого тут?
Але зате ми запланували:
- ночівку на природі;
- екскурсію до Львова;
- поїздки по замках України;
А далі ще щось придумаєм!!!